💎Επίλογος💎

1.9K 67 27
                                    

++Να βάλω και ένα bonus? Τι λέτε? Περιμένω να μου πείτε στα σχόλια(αρκει οι θετικες απαντησεις να ξεπερνανε τις 15+ διαφορετικών ατόμων)→

Πλευρά Αννας

Εδώ και χρόνια κοιμάμαι αγκαλιά με τη φυσική μυρωδιά του και χωμένη στο στέρνο του κουρνιαζω στο ζεστό του σώμα!

Λατρεύω τον τροπο που με ξυπνάει τα πρωινά όταν τυχαίνει να σηκώνεται πρώτος. Ένα απαλό φιλί στο κεφάλι, στο μάγουλο και τέλος στα χείλη...

Άλλες φορές δεν τον βρίσκω δίπλα μου, καθώς ξυπνάει νωρίτερα με τον Αλεξ για τρέξιμο στην γειτονιά. Γυμνάζονται μαζί και ο άντρας μου μαθαίνει τα μυστικά στο γιό μας.

Όταν ανοίγω εγω τα μάτια μου πρώτη, το χαιδεμα στα μαλλιά του ηρεμεί και τους δυό μας, ενώ συνηθιζω να σκαρφαλώνω πάνω του. Τα πόδια μου δένουν γύρω από τα κάτω πλευρά του και πέφτω πάνω του φιλώντας τον παιχνιδιάρικα. Θα ρωτούσε κάποιος πως βρίσκουμε την ενεργεια πρωινιατικα να τα κάνουμε αυτά, αλλά με εκείνα τα χάδια έχουμε καλή διάθεση όλη μέρα και δεν είναι κουραστικό αφού αγαπάς τον άλλον.

Σημερα ήταν ένα πρωινό με το χιόνι να γλιστράει στο παράθυρο και τα Χριστούγεννα να έχουν φτάσει. Τρία φιλια ακολούθησαν πάνω μου που με γέμισαν ενέργεια για το γιορτινό τραπέζι. Παραμονή πρωτοχρονιάς και καλεσμένοι οι φίλοι και συγγενείς μας...

[...]

"Μάριε, το ταξίδι στην Νορβηγία είναι έτοιμο;" σιγουρευομαι, ενώ ακόμη είναι 11 το βράδυ.

"Ναι, σε δύο μήνες φευγουμε" λέει και χαίρομαι με την συγκεκριμένη φυγή.

Η οικογένειά μου με την δικιά τους οργανώνει κάθε εξάμηνο ένα ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό. Ο Ακης, η Ιρις, ο Μάριος, η Νεφέλη, η Αριάδνη, ο Αλεξ κι εγώ, σε κάτι μέρες πετάμε για Βόρεια Ευρώπη.

Υπομονετικά περιμένουμε να αλλάξει ο χρόνος και παρατηρώ κάθε κίνηση των ανθρώπων γύρω μου.

Τα βλέμματα του Άλεξ με την Αριάδνη, καιουν ο ενας τον άλλον τόσο, ώστε να αντιλαμβάνεσαι πως κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Αποφεύγουν την οπτική επαφη μεταξύ τους και ανταλλάσουν κρυφά χωρίς να βλέπει ο ενας του άλλου ματιές. Η Αριάδνη κοιτάει και χάνεται στην όψη του Αλεξ, όπου μόλις σηκώσει το βλέμμα του η άλλη το κατεβάζει, όπως και το αντίστροφο.

Είναι κολλητοί χρόνια και αρχίζω να πιστεύω πως δεν είναι μόνο αυτό πια. Αμηχανία κυλά ανάμεσά τους και δεν βγάζουν λέξη, καθώς μόνο ακούνε τους γύρω τους και τρώνε το φαγητό τους.

The Badboy's Girl? Oh No...[υπό διόρθωση]Where stories live. Discover now