Розділ 3

1.2K 102 8
                                    

Я сиджу за маленьким столиком, роздивляючись місце в якому можливо буду працювати. Тут дуже красиво. Як в середині, так і ззовні. Бетті знайшла прекрасне місце, вона сама тут працює офіціанткою, а в них ще й їх бракує. Мені ж потрібна люба робота. Тому я забуваю про свою мрію, що пов'язана з книгами, краще буду перейматися реальністю. Чекаючи на адміністратора ресторану, який за кілька хвилин або потішить мене, або розчарує, в мене є час роздумати про все, що сталося зі мною за цей період. Все не так погано як я уявляла, будучи в Лондоні. Я не шкодую, що залишила маму, разом з її чоловіками, в нашому Богом забутому кварталі.

- Пані Адель. - Звернувся до мене адміністратор, якого я ледве почула через свої думки.

- Так, я вас слухаю.

Видавлюю з себе посмішку і мило дивлюся на чоловіка.

- Ми порадилися, подумали, тож, зваживши всі за і проти, вирішили дати вам шанс. - Чоловік, поправивши комірець своєї сорочки, продовжив: - Завтра перший день вашого випробувального терміну, який буде тривати два тижні.

- Я така рада. Дуже дякую, я вас не підведу.

- Ми на це сподіваємося. Чекаємо вас завтра о 08:00. І без запізнень.

- Добре, до побачення.

Я вийшла з ресторану з широкою усмішкою. В мене вийшло, нарешті хоч щось хороше. Ми будемо працювати разом з Бетті, але в нас різні зміни. Я зайшла в кондитерську, яка знаходиться неподалік від гуртожитку. Вирішила трішки зіпсувати дієту рудої. Очі розбігаються від різноманітних видів солодощів.

- Ммм, які ж вона любить? Торт з полуничною начинкою, чи, може, з шоколадною? Чи взагалі взяти щось інше?

- Вам чимось допомогти?

До мене підійшов охайний чоловік, якому десь біля п'ятдесяти років. Схоже, це його кондитерська.

- Тут так багато всього, що я не можу обрати. Моя подруга просто обожнює солодке. Хочу зробити їй подарунок. Було б добре, якби ви мені щось порадили.

- Найсмачніший у мене ось цей тортик - він показав на простий білий торт. - На вигляд він зовсім непримітний, авжеж? Але його смак просто неймовірний. Я старався зробити його саме таким. Всі звертають увагу на вигляд, але насправді головним є смак.

- То це все випікаєте ви?

- Так. Вже десять років займаюся улюбленою справою.

АдельWhere stories live. Discover now