Розділ 23

663 54 10
                                    

𝓐𝓵𝓪𝓷

Я не став чекати доки прокинеться Адель, вирушив додому, якщо ще можна так назвати той будинок. Всю ніч мене мучили сумніви. Що, якщо Раян все ж таки відчуває щось до неї? Я мушу знати правду. А от Адель не потрібно знати про мої підозри. Я не дозволю, щоб після почутого наші стосунки рухнули, адже вона завжди готова на самопожертви.

Я зайшов в дім. Едван точно вже на роботі, думаю, Раян теж вже прокинувся. Повільно ступаю до кімнати брата, а серце розривається від поганого передчуття. Я не вмію проявляти свою любов, але він мені дуже дорогий.

Раян не одразу мене помітив, напевно, захопився читанням книги, та коли його погляд впав вбік дверей, очі наповнились злістю.

-Навіщо ти прийшов? - холодно мовив Раян, а я підійшов до нього.

-Хочу все вияснити, щоб між нами не було жодних суперечок. Що вчора було за шоу?

-Ахах, це ти краще поясни, що вчора було?! Це ж ми вас застукали! Ти довго її добивався? Ну і як вона тобі? Не така як всі? Зізнайся, ти ж використовуєш її, тобі байдуже на почуття інших.

Брат глянув на мене, та в тому погляді я побачив вже навіть не злість, а якесь розчарування.

-Раяне, все не так як ти собі понавигадував. З Адель все по іншому, я закохався в неї! Чуєш?! Закохався! Вперше я відчув як це бути залежним від когось. Вона повірила. І мені байдуже чи повіриш мені ти, чи ні! - я на мить зупинився і сів біля Раяна. Мушу спитати, бо це не буде давати мені спокою. - Ти закохався в неї, Раяне?

-Так! Закохався! Думав, що вона стане моїм якорем спасіння. Вона не змогла залікувати моє тіло, але душу змогла. Тепер ви обоє безжалісно пошматували її на частини! А в мене були надії, що вона погляне на мене з іншого боку, що зможе побачити в мені хлопця, а не друга на інвалідному візку!

-Все! Годі! Ми обоє кохаємо її, але ти мій брат. Боляче тобі, боляче й мені.

Я підвівся і міцно обняв брата, а з очей потекли сльози. Ми обоє плакали. Все ж таки правда... Я не знаю, що сказати, будучи готовим до такої відповіді, я не думав, що буде так важко прийняти її. Як ми могли закохатися в одну дівчину?! Якби я знав, що Адель марить ще хтось, я б озвірів від злості, але це мій брат... Його серце вкотре поранене.

-Пусти! - Раян відштовхнув мене від себе і витерши сльози мовив: - Якщо вона дійсно тебе кохає, то я не встану між вами. Але якщо ти її образиш, якщо поведешся з Адель, як із всіма тими дівчатами, то знай, що в тебе тоді не буде брата.

АдельWhere stories live. Discover now