Розділ 20

752 60 12
                                    

(Обов'язково послухайте цю пісню2😅💙)

𝓐𝓵𝓪𝓷

Ранок. На дворі починає ось-ось розвиднюватись. З Адель так швидко плине час. І з нею так добре. Я намагався всю ніч не спати, щоб надивитися на цю красу. Вона так мило спить. Я не знаю, як піддався слабкості і зумів прийти до неї. Думав, що зруйную її спокій, коли вона дізнається. Та навіть ця думка не могла мене зупинити. Адже я бісів егоїст. Але зараз я зрозумів, що потрібно було це зробити ще давно. Бо Адель теж це відчуває. І теж мовчала.

Пора мені вже йти, адже мушу вийти звідси непоміченим. Про нас ніхто не має дізнатися. Ще не час. З великою обережністю я вивільняю Адель зі своїх обіймів, щоб не порушити її сон. Накриваю її теплою ковдрою. Хай спить. Я хочу завжди берегти її сон.
Відчиняю двері, але не хочу йти. Надіюся, Адель зрозуміє, що я не втік від неї, а змушений був піти. Я ще навідаюся сьогодні до неї.

𝓐𝓭𝓮𝓵𝓮

Я прокинулася від відчуття пустоти, ніби когось бракує. Алан. Вчора він був тут. Ми майже не говорили, але нам не потрібні були слова, щоб все зрозуміти. Ми відкрилися один одному без слів. І я не жалію. Навпаки, ще більше хочу, щоб він був зі мною. Зараз я одна. Навіщо закривала очі, коли була можливість надивитися на нього сповна? Алан пішов. Але ж він не пошкодував про свій вчинок? Ні. Він не може шкодувати, що дав мені зрозуміти про свої почуття. Напевно, він не хотів, щоб нас побачили. Та все одно, краще б розбудив мене, замість того щоб тихо піти. Тепер весь час мої думки будуть зайняті Аланом. Нам обов'язково треба поговорити і в усьому розібратися, щоб не мучити ні себе, ні інших.

На годиннику 8:42. Я швидко зібралася і направляюся до Раяна, який вже точно прокинувся. Та враз мою спокійну ходьбу по сходах зупинив голос, який став мені противним.

-Адель.

Ззаді моєї спини звучить голос Едвана. І щось мені підказує, що він не просто хоче привітатись зі мною. Я повернулася до чоловіка, а він підійшов ближче.

-Слухаю, Едване. - говорю я, натягаючи на обличчя фальшиву посмішку. Як я не намагаюся бути якомога привітнішою, завжди не виходить. Надіюся, це не так помітно.

-Хочу повідомити, що сьогодні Раян буде цілий день в реабілітолога. Лікар казав, що є крихітна надія на те, що Раян зможе стати на ноги. Тож ми будемо використовувати кожну можливість і не будемо покладати рук.

АдельWhere stories live. Discover now