Розділ 24

560 49 2
                                    

𝓐𝓭𝓮𝓵𝓮

Алан... не можу повірити. Що він робить? Мій мозок і навіть серце не можуть цього усвідомити. Ніколи не могла подумати, що та дівчинка-хлопчик зазнає колись щастя. Я дала волю сльозам. Все ще не можу щось відповісти. Просто піднялася і підійшла до Алана, який терпеливо чекає на мене. Може, я сплю? Якщо так, то це найкращий сон у світі. Я хочу стати його дружиною. Його мрією. Його всім. Назавжди.

-Так! Алане! - нарешті я промовила це! - Тисячу разів кажу тобі так!

-Я кохаю тебе, Адель!

-А я тебе. І я найщасливіша людина в світі!

Я побачила посмішку на обличчі коханого, він обережно надів мені таку прекрасну обручку. Наші вуста сплелися в поцілунку.

Ми ще довго сиділи та розмовляли про все. Згадували дитинство, більше пізнали один одного. Мені не хочеться відривати погляду від його очей. В них я знайшла свій спокій. Кохання повністю не описати. Хоч які речі ми можемо розповідати, читати чи писати. Всі ці відчуття, що палають всередині нас, не передати словами. Я не знаю скільки це буде тривати. І чи настане колись кінець? Знаю тільки одне: якщо він настане, краще б тоді я не знала, що таке кохання.

Прекрасні зорі нас провели додому. Ми обоє не тямимо, що робимо. Все відбувається ніби в перший раз. Ми стали одним цілим.

Пройшло два тижні після того прекрасного дня. І протягом кожного дня я роблюся все щасливішою. Іноді будучи в обіймах Алана я думаю доки буде тривати наше щастя. Коли все обірветься? Так, ми багато переживемо, але я не хочу нашого кінця. Хочу, щоб після кожного важкого періоду в нашому житті народжувалися нові Алан та Адель, які стають все сильніші. Які завжди рука об руку. Разом.

А зараз ми готуємося до нової маленької події - нашого весілля, яке відбудеться завтра. В перший день весни. Воно не буде якесь помпезне, з безліччю незнайомих людей, які прийшли оцінити наречених і обговорити. Будуть лише найближчі: Бетті, Алекс, Даніель, навіть тітка Луїза прилетить з Лондона і мама... Звісно рідні Алана теж будуть. Стосунки з Раяном в нас наче налагодилися, а от Едван... до нього я ставлюся дещо вороже. Я нічого не сказала Алану за той інцидент, що відбувся з Алексом, щоб не зіпсувати їхні братерські відносини. Алекс погодився прийти на весілля, та Едван буде в шоці, коли побачить його.

АдельWhere stories live. Discover now