Partea 4 - Schimbare de planuri

238 12 2
                                    

Olivia's POV.

     Mă trântesc în pat, iau o pernă și țip în ea cât pot de tare. Stau și mă holbez la tavan. După câteva minute, în camera mea intră cea mai bună prietenă a mea, Kenna.

 După câteva minute, în camera mea intră cea mai bună prietenă a mea, Kenna

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

–Unde Dumnezeu ai fost? Mi-ai promis că mă ajuți să comand șaua.
–Cine se crede tipul ăla? "Rămâne așa cum am stabilit."...de parcă îmi face el mie program. Cine a zis că eu sunt de acord? Dacă află tata, dau de belea... gândesc eu cu voce tare.
–Despre ce vorbești? mă întreabă Kenna.
E derutată:))
–Scuze. Probleme personale. La ce trebuia să te ajut?
–Ei, gata. Las-o baltă. Despre ce vorbeai când am intrat?
–Tata mă pune să fiu instructorul unui răhățel de bani gata.
–Și...cine e răhățelul ăsta?? E drăguț? ;))
– Termină! Nu...nu e. E un idiot.
–Numele...
–Caleb..Brown...cred.
–Hmm...am mai auzit de el...
Mă ridic dintr-o dată în șezut și casc ochii. Nu știu de ce am reacționat așa. Bănuiesc că sunt curioasă...
–Serios? De unde?
–Păi sora mea mai mare —ți-o amintești, nu? A terminat liceul anul trecut— a fost în aceeași școală cu el. E cu un an mai mic decât ea. Îmi povestea mereu enervată cum toate fetele erau înnebunite după el și ceilalți trei prieteni ai lui. Până și lesbienele îi plac. Dar nicio fată nu le-a ajuns la nas. Și nu doar din școală. Din tot orașul. Sunt fiii unor oameni de afaceri foarte importanți. Au fost împreună încă de mici.
–Bănuiesc că și prietenii lui sunt la fel de insuportabili.
–Nu știu ce să zic, nu i-am văzut niciodată în realitate. Dar sunt cei mai buni în școală. Sunt olimpici. Stai, lasă-mă să deschid Instagramul să ți-i arăt:

   NOAH MITCHELL

   E de obicei tăcut, misterios și fetelor le place să răspândească zvonuri cum că ar fi vampir pentru că petrece mult timp dormind ziua:))

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

   E de obicei tăcut, misterios și fetelor le place să răspândească zvonuri cum că ar fi vampir pentru că petrece mult timp dormind ziua:)) . El și Caleb sunt nedespărțiți de când aveau trei ani. Un an mai târziu, s-au cunoscut și cu ceilalți doi.

    EVAN COORS

     Arătos, iubește sportul și, surprinzător, muzica clasică

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

     Arătos, iubește sportul și, surprinzător, muzica clasică. Are un comportament foarte delicat și un abdomen (se spune) care te face să leșini. O tipă de la școală susține că a văzut un mic petic atunci când juca baschet și că a leșinat pe loc.

     FELIX MORGAN

     Pasionat de mașini, puțin afemeiat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

     Pasionat de mașini, puțin afemeiat. Le preferă pe cele mai mari decât el. De aceea, nicio fată din liceu n-ar avea vreo șansă cu el. Sau, mă rog..cu oricare din ei.
    Și, bineîțeles, l-ai cunoscut deja pe Caleb Brown.

       Provine din una din familiile cu cel mai mare succes în afaceri

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

       Provine din una din familiile cu cel mai mare succes în afaceri. Știe să cânte la 3 instrumente, iar brandurile SE BAT pe un contract de modelling cu el.
     –Mă rog...E un șobolan îngâmfat. spun eu, dându-mi ochii peste cap.
     –Șobolan? mă întreabă Kenna rânjind. Are un 1.80.
     –Știu. L-am întâlnit azi, la înscrieri...
     –Serios!? Păi și cum a fost??? Haide, spune tot!
     –Nicicum. Așa a fost. Crede că poate să facă și să spună ce vrea, când vrea. Putem să nu mai vorbim despre asta? Parcă trebuia să te ajut cu ceva...
    –Ah, da! Șaua. Uitasem de ea...

     Caleb's POV.

Ajung la Felix acasă ultimul. Toți se strânseseră acolo deja.
–Caleb! În sfârșit...unde ai fost toată dimineața asta? mă întreabă Evan.
–Nu asta contează. De ce amânăm vacanța?
–Păi, vezi tu...am hotărât că ar fi mai bine să amânăm, din moment ce Noah pleacă la Berlin. Fără el, n-ar mai fi la fel. Și ne-au intervenit și nouă alte probleme și...
–Cum adică pleci la Berlin? mă uit nervos spre Noah. Cine ți-a zis porcăria asta?
–Caleb, nu e mare lucru, serios, mă întorc anul viitor în primăvară. Nu mă mut acolo.
–Și de ce puii mei ar trebui să mergi la Berlin?
–Termin studiile acolo. Îmi perfecționez germana. În plus, la școala aceea există câteva cursuri pe care ar trebui să le urmez înainte de a primi o funcție alături de tatăl meu.
–Ne lași baltă pentru asta? Poți să găsești un profesor universitar care să îți predea lucrurile astea chiar aici. Cine a zis că te las să pleci?
–Știi bine că nu depinde de tine —îmi pune o mână pe umăr— și tu o să-mi lipsești prietene. Dar până atunci, mai sunt două săptămâni în care ne mai putem distra ca în vremurile bune. Cine vrea să meargă la clubul unchiului meu diseară?
–Va mai fi cineva în afară de noi în secțiunea VIP? întreb eu.
–Dacă va fi, știți că se rezolvă! spune Felix făcând cu ochiul.
–Bine atunci...Eu merg să dorm. spune Noah.
–Iar...spune Evan, pufnind plictisit.
–Îmi încarc bateriile pentru mâine seară, ripostează el.

*********************************************
Sper că v-a plăcut! 

Hidden Brook: Pârâul AscunsWhere stories live. Discover now