Partea 6 - La club

165 11 0
                                    

Caleb's POV.

Măgarii ăia angajați de mama nu m-au scăpat din priviri nici măcar atunci când eram pe cal. Stăteau foarte aproape de Olivia, trei dintre ei fixând-o cu privirile, de parcă în orice moment ar fi putut să scoată un pistol din cizme și să mă împuște. O făceau să se simtă incomod.
Sunt la club cu prietenii mei. Au aflat despre chestia cu echitația. S-au comportat ca niște pițipoance care vor să știe toate bârfele momentului, puneau presiune pe mine, așa că până la urmă am cedat și le-am spus totul. Se uită unii la alții aproape râzând, după care se uită șmecherește la mine.
–Și...te-a deranjat asta? mă întreabă Evan. Că ea se simțea incomod?
–Nn-normal că nu!! Doar că, nu se putea concentra...și asta îmi afectează progresul.
–Parcă spuneai că urăști echitația. Că nu vrei să ai de-a face cu caii...Dintr-o dată vrei să faci progrese? spune Felix.
–Ah...trebuie să explic chiar tot? Folosiți-vă căpățânele! N-am cum să scap dacă mama a pus gărzile să mă urmărească. Va trebui să iau lecții. Dacă avansez repede, voi termina repede. Poate chiar la începutul lunii viitoare. Voi scăpa de echitație odată pentru totdeauna.
–Aha, asta dacă maică-ta nu vrea să devii și mai bun. Să participi la competiții. Atunci, o să trebuiască să te antrenezi zilnic.
–Bine, bine...Lăsați asta, văd eu ce fac. Mai bine să mai comandăm ceva de băut.
–Armando!!! strigă Noah. Încă patru!
   Armando îi face semn că a înțeles, apoi pleacă să execute ordinele.
     –Deci...spun eu, plictisit, ce a mai zis tatăl tău de Berlin?
     –A schimbat data plecării. E săptămâna viitoare, marți. spune Noah, puțin dezamăgit.
     –Cum? Dar săptămâna viitoare e ziua de naștere a lui Caroline! Nu poți să NU fii acolo, se va supăra. îi reamintește Felix.
     –Oricum, ea pleacă în Australia. Dacă merg, o să-mi fie și mai greu să îmi iau rămas bun de la ea...pe veci.
    Caroline e o prietenă foarte bună din copilărie. E model. A făcut primul milion de dolari la 16 ani. Cu toții o iubim ca pe sora noastră, însă ea și Noah au o relație mai specială.Mama lui Noah a murit când el avea 10 ani. Asta i-a cauzat depresie. Nu mai mânca. Refuza să vorbească sau să iasă din casă. Caroline era singura de care asculta. Ea l-a ajutat să treacă peste. Când au făcut 15 ani, Noah a invitat-o la o întâlnire, însă ea a refuzat. I-a spus și de ce: dacă n-ar fi mers, și-ar fi stricat relația pe care o au deja. Noah e cel mai important pentru ea, nu ar putea suporta să îl piardă. A continuat să o invite, la fiecare început de lună, sperând să-și schimbe părerea. La un moment dat, a încetat.
      –Încă ești supărat că se mută în Australia și nu ți-a spus, zice Felix, de asta nu vrei să mergi, eh?
      –Nu e doar asta. Am aflat ceva...se mută acolo nu doar ca să-și continue cariera de model. Se căsătorește.
      –CUM??? cu toții am scuipat alcoolul adus de Armando, pe care tocmai voiam să-l bem.
      –Cu cine? Întreabă Evan.
      –Îl știți pe cântărețul ăla, Zayn Eaton? Ăla e.
      –Dar ea era îndrăgostită de tine...de cât timp sunt împreună?
      –Nu de mult...spune Noah, cu tristețe. S-au întâlnit la o petrecere a unui designer. Dar el zice că e sigur că e aleasa.
      –Off...zice Evan, lăsându-se să alunece puțin pe canapeaua din piele roșie. Și eu am crezut că într-o bună zi veți lăsa încăpățânarea deoparte și veți fi împreună.

******************************************
Gata și partea 6. Sper că v-a plăcut.

Hidden Brook: Pârâul AscunsWhere stories live. Discover now