Partea 16 - După petrecere

137 6 0
                                    

             Caleb's POV.

     Eu, Felix și Evan am încercat să dăm de Noah dar n-am reușit. Nu răspunde la telefon, nici nu e la el acasă. Băieții au insistat să îl căutăm la club, dar eu am abandonat. Dacă nu vrea să fie găsit, de ce să ne mai obosim să îl căutăm? Nu are sens. Mă urc în mașină și plec. Pe drum, văd o blondă într-o rochie albastră clătinându-se când într-o parte, când într-alta. Se întoarce și bănuiala mi se confirmă: e Olivia. "Dacă se clatină așa e clar că-i beată.". Mă apropiu cu mașina de trotuar și încetinesc.
–Hey, blondo! o strig râzând.
Se întoarce cu fața spre mașină și continuă să își târască picioarele ca un zombi.
–Ughhh, iaaar tu? De unde tottt ap-pari? Zici că ai d d-ăla...cum, cum îi zice?
Încep să râd. Cred că-mi place mai mult Olivia beată decât trează.
–Ce tot râzi măă ochi de mâț? N-ai mai văzut o fem...o fată care pur și simplu, purr și simplu încearcă să-și amintească ceva? Ce e rău în assta? Așa ai făcut și la petrecere! Ai venit repede să comentezi! Am putut să stau și eu liniștită doar când a venit Caroline să mă invite să beau cu ea. Nu pot să fac nimic fără să vină repede domnișoru' Brown să facă...din ăla zi...din ăla na de mine!
–Pe cine faci tu ochi de mâț? Bine, gata distracția. Hai, urcă!
–Unde?
–În mașina mea! spun, oprind și așteptând.
–Da' de ce? De ce vrei tu să urc eu în mașina ta? Și eu știu să merg acasă! N-am eu mașini de fiță, dar am eu piciorușele mele!
Deja mi-am pierdut răbdarea. Cobor din mașină.
–Intră odată! Că de nu...
–Că de nuuu ce?
O iau de braț și o trag spre mașină. Se opune. "Da' te ții bine și când ești beată!" . Se oprește dintr-o dată, se uită ciudat la mine, apoi...
–Eww! Ah, pantofii mei! Erau noi!
–Oh -își trage nasul- acum nu mai sunt. Da' nu-ți face griji, oricum o meritai.
Și cu asta, leșină. "Of, ai noroc că e noapte, altfel nici nu aș mai fi oprit!". O iau pe sus, o trântesc pe bancheta din spate ca pe un sac de cartofi, și apoi îi iau telefonul din geanta pe care o are cu ea ca să îl sun pe fratele ei. Din fericire, nu mai trebuie să îmi bat capul prea mult cu ea. Tyler a răspuns.
             –Hmm da? răspunde somnoros.
             –Sunt Caleb. Vin să-ți livrez sora.
             –Să ce? De ce ești la telefonul ei?
             –Îți explic mai târziu. Așteaptă-mă în fața casei tale.
          Când ajungem la Hidden Brook, Tyler mă așteaptă (încă somnoros) în fața casei. Când o iau pe Olivia din mașină, îi sare somnul.
             –Poveste lungă. Pe scurt, sora ta s-a îmbătat la o petrecere și eu a trebuit să o culeg de pe drum. Apropo, îmi rămâne datoare. Pantofii mei miros dezgustător!
        
******************************************
Am spus că postez vineri, dar am fost ocupată și am uitat. Oricum, sper că v-am făcut măcar puțin să râdeți! :))
        
            

Hidden Brook: Pârâul AscunsWhere stories live. Discover now