♨1♨

14.4K 348 111
                                    

JiMin - Lee_Min_Young00
JungKook - Nikoow

JiMin

Igazából nem is tudom hol kéne kezdenem... Minden fél éve történt és nem tudom eldönteni, hogy az volt életem legjobb napja, vagy a legrosszabb. Kedves jó barátomnak, nevén nevezve TaeHyungnak berögződése volt, hogy azért vagyok túl lusta, mert nincs senkim. Ráhagytam, de nem tudott megülni a seggén és a nevemben beregisztrált egy szexpartner kereső oldalra.

Egy pár percig jót nevettem rajta, majd mikor leesett hogy komolyan gondolta, szó szerint kirugdostam a házból

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Egy pár percig jót nevettem rajta, majd mikor leesett hogy komolyan gondolta, szó szerint kirugdostam a házból. Há' milyen hím ribancnak nézett? Az alkalmazást le akartam törölni egyből, de túl kíváncsi voltam és vagyok is. Elszórakoztam egy kicsit az appal, de bejelölt valaki. Így ismertem meg azt az embert, aki mára már majdnem az életem mindennapi része. Jeon Jeong Guk. Régebben megbeszéltük, hogy szexen kívül nem akarunk mástól semmit... csak sajnos a szívemnek nem én parancsolok. Nem akarom elveszíteni azért, mert többet érzek iránta, mint megbeszéltük.

JungKook

Azt hiszem életem eddigi legjobb döntése volt, hogy regisztráltam arra az oldra.

Befásult voltam, egyforma napokkal, és egy kis magánnyal karöltve, de mindez már a múlt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Befásult voltam, egyforma napokkal, és egy kis magánnyal karöltve, de mindez már a múlt.
Talán fél éve történt, hogy megismerkedtem egy fiatal fiúval, szokatlan módon, egy eléggé korhatáros oldalon. Bevallom, felkeltette az érdeklődésem, így hát felkerestem a megadott elérhetőségek alapján.
Kiderült, hogy igazából a barátja csinálta a profilt. Kicsit csalódott voltam, mert pont az esetem, de ahogy beszélgettünk, jobban megismertem. Nem az a kis szende, sőt! Egyáltalán nem az.
Megbeszéltünk egy találkozót, ami elég jól sült el...
Igazából attól a naptól fogva lett JiMin, a tizenhat éves, gimnazista srác a szeretőm. Nem is ez a helyes kifejezés, sokkal inkább a szexpartnerem.

- Jól néz ki az ebéded. - nézegette ételem az egyik munkatársam. - Csak nem a barátnőd készítette?
- Barátnő? - gondolkodtam el. Végülis, az én kis Mochim tökéletesen megfelel nőnek is.
Eszembe jutott a hétvége, ahogy megleptem egy pár női fehérneművel. Akaratlanul is ajkamba haraptam, ahogy visszaemlékeztem az elém táruló látványra..
-Valami olyasmi. - mosolyodtam el sejtelmesen.

Daddy [ Befejezett ]Where stories live. Discover now