♨ 17 ♨

2.7K 159 7
                                    

JiMin - Lee_Min_Young00
JungKook - Nikoow



JiMin

Kook ébresztésére keltem, ami miatt egy kicsit meglepődtem. Komolyan ennyit aludtam volna?
Átültem Kook ülésébe, majd ismét becsatoltuk magunkat.
- Te is aludtál egy kicsit? - kérdeztem meg, viszont ekkor lett egy kicsit rázósabb az út, és nem tudtam figyelni. Az életemért kapaszkodtam a kartámlába, még mindig eléggé félek. Ezt nem lehet megszokni ennyi idő alatt. Sajnos visszatérni a témánkra már nem volt időnk, mert ki kellett szállunk, utána pedig egyből a csomagjainkat kezdtük keresgélni. Miután mindenünk megvolt, végre volt egy szabad percünk.
- Milyen közel van? Taxi vagy sétálunk? - kérdeztem meg. - És még a kérdés, amire nem válaszoltál a repülőn. - Mondtam JungKookra csimpaszkodva. Imádok rajta lógni, fogdosni. Persze nem olyan helyeken, de nekem már az is jó, ha megölelhetem vagy megpuszilhatom.

JungKook

Chim végigaludta az utat, és ahogy figyeltem, én is elbóbiskoltam egy kicsit, de egy fél óra se volt szerintem.
Sikeresen földet értünk, és már a csomagokat is összeszedtük.
- Muszáj lesz taxit fogni és utána sétálni is kell. Kicsit messzebb van, de hidd el, megéri. - kócoltam össze az alvástól kuszán álló haját. - És egy kicsit én is aludtam. Tudunk még a szálláson is, mára nem terveztem semmit. Nyugodtan romantikázhatunk kettesben.
Sikerült fognunk egy taxit, és a nyelvtudásom segítségével elmondtam a címet. Az úton végig csendben voltunk, de egyáltalán nem volt kínos. Mindketten fáradtak voltunk, és ez annak volt betudható, nem hisztinek, hisz még egymás kezét is fogtunk.
Mikor megérkeztünk fizettem, és a csomagokkal együtt indultunk el a hotelba. JiMin bizonyára azt hihette, hogy itt szállunk meg, mivel eléggé méregette a helyet. Amíg elintéztem az igazi szállásunk, ami egy bungalló volt, kedvesem a bőröndökre vigyázva várt.
- Mehetünk. - fogtam meg ismét a poggyászainkat, mire nagy szemekkel nézett rám. - Ennél egy sokkal jobb helyre megyünk.

JiMin

Nagyon én se terveztem a mai napon kirándulgatni, rengeteg lehetőségünk lesz még rá. Ma inkább csak kipakolni szeretnék a bőröndökből, és talán körbenézni a környéken, de az is lehet, hogy amint oda értünk ledobom magam az ágyra, és holnapig fel se kelek. Hawaiiban pedig nem csalódtam kicsit sem. Gyönyörű a kilátás, a házak, a rengeteg ízléses kert, a drágábbnál drágább kocsik, és baromi jó idő van itt, alig várom, hogy vagy egy medencébe, vagy a tengerben lazítsam elfáradt izmaim.
Egy igazán szép apartman hotelba érkeztünk, én meg nem győztem kapkodni a fejem a drága bútorok között. Esküszöm még levegőt is alig mertem venni, nehogy valamelyik bútor összeessen, és fizetni kelljen a javítását... Cirka két milláért..
Eléggé meglepődtem mikor tovább mentünk, ráadásul kifelé. A látványtól majdnem összeestem. Egy meseszép mini sziget paradicsom. Teljes shookban álltam, és vártam, hogy végre kilépjek ebből az álomvilágból.

 Teljes shookban álltam, és vártam, hogy végre kilépjek ebből az álomvilágból

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.
Daddy [ Befejezett ]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon