♨ 20 ♨

2.5K 151 6
                                    

JiMin - Lee_Min_Young00
JungKook - Nikoow







JiMin

Érdeklődve figyeltem mit és hogy csinál, miket pakol és mennyit a kádba. A mosógépre egyedül nem tudok felülni, így ahhoz Kook segítsége kellett, de szerencsémre szívesen emelget.
Igazán ízlésesen csinálta meg a kádat, és gyönyörű szép lett, miután végzett. Mikor oda jött hozzám, perverz gondolatok kezdtek cikázni a fejemben, de nem akartam nagyon beleélni magam. Kijöttem a gyakorlatból, nem akarok csalódást okozni neki.
- Tudod... Eléggé elfáradtam a takarításban és a főzésben, szóval... tégy amit akarsz. - öleltem át nyakát közelebb húztam magamhoz, majd beleszagoltam a ma reggel mosott hajába.

JungKook

Perverzen elmosolyodtam, és hozzákezdtem a ruháitól való megszabadításnak. Lehúztam róla pólóját, és megcsodáltam felsőtestén lévő selymes bőrét. Levettem a mosógépről, és talpra állítottam, hogy le tudjam venni róla melegítőnadrágját. Letérdeltem elé, hogy könnyebben lehúzzam az alsótestét fedő anyagot, meg persze egy kis izgatás céljából is. Meglepődtem, amikor teljesen csupaszon állt előttem...
- Nem hordasz alsót? - kérdeztem meglepetten. Nem a látvány miatt, inkább a tudat, hogy így mászkál.
Még pironkodva gondolkozott a válaszon, addig én is levettem a nadrágom, az ingtől már réges-rég megszabadultam. Az boxeremet is könnyű szerrel a szennyesbe hajítottam, így már együtt nudiztunk.
- Gyakrabban lehetnénk így, elég felszabadító, nem? - Naná, a hormonjaimnak eléggé.

JiMin

Pironkodva néztem végig, ahogy lassan megfoszt minden ruhadarabomtól, de nem gondoltam volna, hogy beleköt abba, hogy nincs rajtam alsó.
- Lusta voltam felvenni reggel. - Mondtam el őszinte válaszom. Felsőteste látványa kezdte beindítani a fantáziám, és a hormonjaimat is.
- Csókot akarok! - jelentettem ki, de válaszát meg sem várva húztam le magamhoz egy lágy csókra, ami elég szenvedélyesre sikeredett.
Meztelen testünk néhány helyen összeért, ami csak még izgatóbbá tette a helyzetet. De nem fogok kezdeményezni, elég furcsán jönne ki, ha ennyi idő után kezdeményezni kezdenék. Ha szeretne valamit, lehet hagyni fogom, de én nem fogom erőltetni.
- Igen, tényleg felszabadító. - mosolyodtam el.

JungKook

A pucérkodás elég jó hatással volt rá, nagyon szenvedélyes lett, és akaratos. Meg se várta, amíg valamelyik mondatára is reagálok, erőszakosan tapadt ajkaimra. Rég váltottunk már ennyire erotikus csókot, de rendkívül jólesett. Átkarolta a nyakam, és pedig csípőjét simogattam. Késztetést éreztem, hogy a fenekébe markoljak, aztán istenesen magaméva tegyem.. De nem akartam elijeszteni.
- Fürdjünk, mert elhűlik a víz. - pusziltam meg.
Bemásztam a színes, habos folyadékba, majd JiMin is így tett. Háttal ült nekem, mellkasomnak dőlve. Összekulcsoltam egyik kezünket, másikkal pedig a mellkasát kezdtem simogatni. Volt egy kis hátsó szándékom, hisz' vágytam testi kapcsolatra is. Pontosabb JiMinre, de nem erőszakoltam volna rá semmit.

JiMin

Igazán ellettem volna még teste felfedezésével, habár már minden négyzetcentiméterét kívülről ismertem.
Neki dőltem mellkasának, és élveztem JungKook közelségét, és a kellemes hőmérsékletű vizet. Mellkasom simogatása közben nem tudom, hogy szándékosan- e, de többször is végigsimított mellbimbómon, én pedig mély levegőket véve próbáltam lenyugtatni tombolni készülő hormonjaim.
- Úgy szeretlek. - Mondtam lehunyt szemekkel, majd egy kicsit erősebben megszorítottam kezét.
Nem akartam mondani, de igazán kedvemre való volt testem kényeztetése, hisz' már nagyon rég voltunk ilyen testi kontaktusban.

Daddy [ Befejezett ]Where stories live. Discover now