♨ 34 ♨

1.8K 113 12
                                    

JiMin - Lee_Min_Young00
JungKookNikoow



JiMin

Pontosan egy hét telt el SeMi megszületése óta, és ma jöhetünk ki a kórházból. Hamarabb is ki jöhettünk volna, de az állapotom miatt Dr. Kim itt tartott még egy ideig. SeMi már most nagyon eleven kisgyerek, nagyon szereti rúgdosni az orsó és sing csontom, amikor pelenkázom. Habár JungKook nem nagyon szereti, hogy már járok- kelek, de muszáj, hisz nekem is vannak szükségleteim, meg a kicsinek is, ő pedig nem mindig van velünk. Épp az utolsó dolgokat pakoltam be a táskámba, SeMi pedig a babahordozóban szunyókál, jól felöltöztetve és betakarva. Már csak JungKookot várjuk, én pedig addig is gyönyörködöm kis csöppségem nyugodt arcát nézve. A mindenem lett, és boldog vagyok, hogy megműtettem magam annó. Hálás vagyok az akkori magamnak, mert hogyha nem tettem volna, bizonyára most nem tartanánk itt. A szüleim minden másnap bejöttek egy vagy két órára, a társaságnak pedig nagyon örültem. Csak hát elkezdődött mindenkinek a meló, már nincs lazsálás, vissza kell rázódni az unalmas hétköznapokba.

JungKook

Előbb eljöttem a melóból, hogy haza tudjam fuvarozni a pici családom.
Amikor beléptem a szobába, már minden készen állt a hazaútra, csak rám vártak.
- Szia. - köszöntöttem szerelmes csókkal páromat. - Szia apuci édes kis Chun- Chunja. - gügyögtem a kisbabának, aki vigyorogva figyelt.
Szerencsére nem hisztis, az esetek többségében csak mosolyog, vagy nevetgél. Csak akkor sír, mikor tényleg szüksége van valamire, és Chim elmondása szerint, éjszaka is csak egyszer kel fel, de miután el lett látva, visszaalszik. Remélem otthon is ilyen lesz.
- Indulhatunk? - kérdeztem, mire bólintott.
Egyik kezembe a babahordozót vettem, a másikba az utazótáskát. JiMinnek nem szabad emelgetni, nekem pedig nem megterhelő, legalább hasznomat veszi.

JiMin

Dr. Kimhez még beugrottunk megköszönni mindent, amit értünk tett, majd mentünk is a kocsihoz. Nem szeretem a kórházat, borzasztó jó lesz végre ismét az otthoni, puha ágyban feküdni a szerelmem mellett, vagy esetleg a napközben a babámmal. Anyám karácsonyra kapott kis báránya eddig a kedvenc plüsse. Ha nem a cumisüveg, a cumi, vagy az ökle van a szájában, akkor általában a bárány. Persze kíváncsi leszek, mikor elsőnek fekhet a saját puha, plüssökkel teli kiságyában. Mindenre olyan kíváncsian tud nézni, hogy hiába vagy tisztában azzal, hogy még nem érti meg miről hablatyolsz neki, akkor is elmagyarázod mi miért van. JungKook meg szó szerint oda van érte. A kukucska a kedvenc játékuk, én pedig örömmel hallgatom párom kuncogását, és kisbabám hangos nevetését. SeMivel együtt hátul foglaltam helyet az autóban, és örültem, hogy hátrahagyhatjuk végre ezt a helyet. JungKook szerint a munkahelyen is sokan érdeklődnek a babáról, szóval a napokban meg ejtünk oda is egy kitérőt, mert nem elégszenek meg egy képpel az ott dolgozók. Persze ezt örömmel hallom, de egy pár napig még csak a miénk lesz, mielőtt a szüleimen és Kookon kívül bárkinek is oda adom.
- Jut eszembe. Beszéltél anyukáddal karácsony óta? Mondtad, hogy szeretné majd látni az unokáját, és eljönne. Kérdeztem rá, hisz annyira lekötötte minden figyelmem a mérhetetlen nagy boldogságom, hogy teljesen kiment a fejemből erről érdeklődni.

JungKook

Szép lassan vezettem, nehogy valami baj történjen. JiMin eddig mindig rámszólt, hogy olyan gyorsan vezetem, mint valami őrült, és akkor lassítottam is. Most viszont tényleg vigyázok. Nem élném túl, ha miattam bármi baja a lenne az életem értelmeinek.
- Igen, miután megszületett Chun- Chun. Mondtam, hogy várjunk még a látogatással, amíg megerősödik. Túl pici ő még annyi idegen emberhez. És még meg kell szoknia az otthoni környezetet. Bár nem hiszem, hogy gond lenne vele, esetleg azzal, hogy elkényeztetem. De ha már az apukája nem hagyja, akkor őt fogom elhalmozni mindennel. - mosolyogtam.
Már el is terveztem mindent. Neki lesz a legtökéletesebb gyerekkora, mindent meg fog kapni, de nem lesz nagyképű. Oké, én az vagyok, de őt JiMin vissza fogja fogni. Remélem a természete tekintetében, inkább az ő szerénységét fogja birtokolni. Ha rá fog hasonlítani, tökéletes baba lesz.

Daddy [ Befejezett ]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum