♨ 26 ♨

2.3K 142 19
                                    

JiMin - Lee_Min_Young00
JungKook - Nikoow


Sziasztok!
Meghoztuk a következő részt, bár elég nyögve- nyelősen sikerült a feltöltés. Ha bármi problémát észleltek, kérünk titeket,  szóljatok, hogy minél előbb orvosolni tudjuk a problémát.
Jó szórakozást!😘




JiMin

Abból a Whiskyből lett még egy üres üveggel, ugyanis addig nyaggattam Kookot, még nem vett még egyet a kedvemért. Habár megszólt, hogy nem kéne ennyit innon, egy idő után ő is bele törődött, és ivott velem. Lassan már a világomról se tudtam, de szerencsére JungKook sokkal jobban bírja az alkoholt, mint én. Kimentünk egy kicsit a levegőre is, hogy valamennyire magunkhoz térjünk, hisz mindkettőnk fejébe jócskán beleszállt már az alkohol. Nem is értem, hogy nem rúgott még belém valaki... Annyit pofáztam mindenféle szarságról össze - vissza, hogy a végén már magam számára voltam idegesítő. De Kook elviselte. Azt, hogy mindent összehordok, hogy ribancokat megszégyenítően kéretem magam és nyomulok, amit józanon sose mernék megtenni.

JungKook

Nem mondom, hogy józanok voltunk, mert hazudnék. Bár kevertük a piát kólával, így is rengeteget ittunk. Éreztem, ha akár csak még egy pohárnyi is lecsúszna, a detoxba kötnénk ki. Jobbank láttuk, ha levegőzünk, így inkább a hátsó kijáraton át távoztunk.
JiMin nekidőlt a falnak, és olyan csábítóan nézett rám, hogy nem bírtam már magammal. Egész este ingerelt, és tudom, hogy csak az alkohol miatt, mégis hatott rám.
Mindkét kezemmel megtámaszkodtam a feje mellett, és lehajoltam hozzá. Homlokom az övének döntöttem, leheletét éreztem az arcomon.
- Annyira buján viselkedsz egész este... - Mondtam, próbálva érthetően kiejteni a szavakat. - Mit akarsz Park JiMin? Elcsábítani?

JiMin

Tagadni se tudtam volna, milyen mocskos gondolatok cikáztak a fejemben. Az, hogy elképzeltem magam és JungKookot ezekben a szituációkban, teljesen fel tüzelt. Persze ezek a hormonoknak is köszönhetők, amik most erőszakosan vették át elmém felett az irányítást. Sosem szerettem ösztön ember lenni, de ha csak ránézek Kookra, megérzem az illatát, a szívem egyből hevesebben kezdi verni ütemét, hogy legszívesebben itt helyben képes lennék oda adni magam neki, csak elégítse ki vágyaim.
- Szerintem a csábítás már rég megtörtént. - Dörmögöm a lehető legerotikusabban, tekintetem puhának tűnő ajkaira vezetve.
- Három év az elég sok idő nem gondolod? Hiányzol... Mindenhogyan.. Hiányzik, hogy melletted kelljek fel reggelente, és csókokkal köszöntsük egymást, hiányoznak az érintéseid, amikkel nap mint nap feltüzeltél, a szenvedély, ami beterítette egész lényed egy kiadós aktus közben. Téged akarlak. - jelentettem ki, majd alsó ajkamba harapva vártam a reakcióját.

JungKook

- Bassza meg.. - csúszott ki a számon.
Mondandója hatására végképp nem bírtam magammal. Erőszakosan tapadtam ajkaira. Úgy faltam őket, mintha egy hete nem ettem volna, és ez lenne az egyetlen táplálékforrásom. Nem állt messze az igazságtól, szinte feltöltődtem energiával. Végigsimítottam gerince mentén, egészen fenekéig, amibe bele is markoltam, ő pedig számba nyögött. Ez a tette végképp felcsigázott, és bár tudtam, hogy nem helyes több okból is, vágytam rá. Mindennél jobban.
- Folytassuk ezt otthon. - húzódtam el tőle, és vágytól izzó szemébe néztem.
Abban a pillanatban csak őt akartam. Lehet, hogy csak a rengeteg bennem lévő szeszes ital miatt, de nem érdekelt akkor, hogy szakítottam vele, és az se, hogy mi miatt, sőt! Még a lány se, akit páromnak hívok, és hogy megcsalni készülök. Nem számított semmi, csak ő volt, és én. Senki más nem létezett számomra.

Daddy [ Befejezett ]Where stories live. Discover now