♨ 37 ♨

1.5K 108 5
                                    

JiMin - Lee_Min_Young00
JungKookNikoow










JungKook

- Még úgy se érti. - játszottam tovább vele. - Most megetetem én.
Nagyon menőnek éreztem magam, ahogy rendes apukaként viselkedek. Együtt aludtam a kisfiammal, már tisztába tudom tenni, és most meg is etetem.
Leültem az egyik székre, és úgy helyeztem SeMit, hogy kényelmesen tudjon enni, majd szájához nyomtam a cumisüveget, mire egyből bekapta és szopni kezdte. Elmosolyodtam, ahogy cuppogó hangokat hallatott, milyen kis mohó.
- Tényleg az. - helyeseltem.
Jó érzéssel tölt el, hogy ez a csöppség itt a saját vérem, és hogy gondoskodhatok róla, rám van utalva. A felelősség terhéhez hozzá vagyok szokva, mivel saját cégem van, de ez egy teljesen más fajta dolog. Itt nem hibázhatok akkorát, hisz egy emberi lény.
Mindenképp vigyázni fogok rá, és megvédem mindentől, és mindenkitől.

JiMin

- Tudom hogy még nem érti, de jó elővigyázatosnak lenni és visszafogni magunk már most, hogy ne mondjunk semmi olyat később. - magyaráztam, miközben figyeltem, hogy elveszi a tápszert, és etetni kezdte SeMit. Borzasztó büszke voltam JungKookra, amiért megpróbálja minél jobban kivenni a helyét az apaságban. Hatalmas elismerésem neki, hogy próbálkozik, és ha nem is jön neki egyből össze, nem adja fel. Mindent megtesz, hogy a lehető legtöbbet adja SeMinek. Boldog vagyok, hogy ilyen családom van.
Üzenetem jött, így sajnos el kellett szakítanom a figyelmem Kookról és kisfiamról.

Szia drágám. Holnap átmegyek hozzátok, szóval számítsatok az érkezésemre. Van egy hírem is, amit a fodrászom mondott, mikor elmondtam neki merre költöztél.
Alig várom, hogy újra lássalak téged és SeMit.. És JeongGukot.
Puszi, anya."

Elmosolyodtam anya üzenetén, majd JungKookra néztem. Tudom, hogy nem fog repdesni örömében.
- Anya holnap átjön. - avattam be.

JungKook

- Oké, bár szerintem nem fogunk összefutni. Ahogy ismerem, reggel jön, én pedig most később érek haza. Lesz egy megbeszélésem pár filmmel kapcsolatban, és lehet, hogy elhúzódik. - mondtam el a holnapi terveim.
Igazság szerint be se mennék, az egész napot a családommal tölteném. Na de mire is mennének nélkülem? Egyébként is, most ismét minden munka az én nyakamba szakadt, JiMin kérésére - és mert én is ezt akartam - kirúgtam a helyettesem, és azóta se vettem fel mást. Ha összeházasodunk, Chim is tulajdonos lesz, így az a pozíció nyugodtan lehet az övé. Addig viszont megoldom, eddig is egyedül csináltam.
- De ügyes a baba. Hát apa pici Chun- Chunja mindent megevett. Így leszel olyan nagy és erős, mint apa. - beszéltem hozzá, közben pedig megbüfiztettem.
Ez is kész. Még egy dolog, amit rám lehet bízni.

JiMin

Egy kicsit elhúztam a szám, mikor mondta, hogy később fog hazajönni. Azt reméltem a szokásos időpontban ér haza, és együtt lehetünk, de hát a munka az munka, nem lehet mindig az amit én akarok.
- Látod, nem kell félni tőle. Mindent megevett. Remek voltál. - mentem oda, és csókot hintettem szerelmem ajkaira. De legalább nem lesz veszekedés, így én is nyugodt maradok, és SeMi se lesz nyűgös. Megsimítottam kisfiam puha arcát, majd elmosolyodtam. Ők a mindeneim, bármit megtennék értük.
- Szeretnéd látni ahogy fürdetem? - kérdeztem JungKooktól. Eddig nem volt lehetősége látni hogy is kell fürdetni egy babát, és ha érdekli szívesen megmutatom neki.

Daddy [ Befejezett ]Where stories live. Discover now