♨ 11 ♨

2.8K 155 9
                                    

JiMin - Lee_Min_Young00
JungKook - Nikoow


Nagyon boldog nőnapot kívánok minden női olvasónak! ❤



JiMin

Szerencsére a csajnak leesett hol a tantusz. Még hogy felfogta. Megérdemelte, hogy ilyen nyersen közöljük vele a tényeket, miszerint semmi esélye. Kába tekintettel figyeltem arcvonásait, mikor elváltunk. Imádom a csókját, egyszerűen sokkal jobb, mint bármilyen szenvedély.
- Am... Sajnálom, én nem akartam, hogy... Gondjaid legyenek. - Néztem rá bűnbánó tekintettel.
Felizgattam, pedig tudom, hogy nem szeretném ha megfektetne, de bűntudatot érzek miatta. Esetleg lehet, hogy segítek neki... De nem tudom mennyire örülne neki, akkor csak mégjobban kívánna. De én megfogadtam, hogy minimum addig nem fekszek le vele, amíg be nem gyógyulnak a sebeim... A maximumot pedig még nem tudom, addig, amíg nem érzem magam újra alkalmasnak rá. De Kook annyi mindent tett értem ezidáig... Ideje lesz viszonoznom.

JungKook

- Nyugi Chim, megoldom. - nyomtam ajkaira egy könnyű csókot. - Átnézünk az ékszerüzletbe, ha itt fizettünk? - kérdeztem.
Tény, hogy elég kellemetlen így mászkálni, de nem tudok mit csinálni. Majd otthon elintézem. Emiatt nem hagyjuk abba a közös programot... de olyan rossz...
Kifizettem a ruhákat, köztük a bőrnadrágot is. Egyik kezemben a szatyrok voltak, a másikba meg Chim pici keze. Imádnivalóak ezek a mini ujjak, szinte elvesznek az enyéim mellett.
- Nézz körül nyugodtan, és szólj, ha valami tetszik.

JiMin

Még hogy megoldja... Megoldjuk!
- Persze! - Mondtam felvillanyozva.
Tök romantikus, ha van egy páros dolgod a pároddal. Ráadásul az, hogy a miénk egy gyűrű lesz, egyből arra emlékeztet, hogy JungKook megkéri a kezem. Persze tudom, hogy ez jelenleg lehetetlen, hisz' én nagyon fiatal vagyok még egy házassághoz, ráadásul a szüleink se tudnak a kapcsolatunkról, ráadásul még csak most kezdődött el úgy igazából. Kézenfogva léptünk ki a boltból, ami miatt sok ember utánunk nézett.
Egy elég szép ékszerboltba néztünk be, én nem győztem betelni a látvánnyal. Lábaim egyből külön utakra keltek, így Kooktól elszakadva odaszaladtam a legközelebbi üveggel elkerített asztalhoz, és minden gyűrűt megvizsgáltam, amennyire csak tudtam. Végül pedig megtaláltam az igazit, amibe első látásra beleszerettem.

- Kook! Nézd! - kezdtem el vadul mutogatni az üveg túloldalára

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Kook! Nézd! - kezdtem el vadul mutogatni az üveg túloldalára.
- Szerintem ez tökéletes. - Mondtam sóhajtva, és már el is képzeltem milyen jól fog mutatni nekünk.

JungKook

Nem volt könnyű figyelmen kívül hagyni, hogy a nadrágomból sátor lett, de próbálkoztam. Én is nézelődtem, de nem csak a gyűrűknél. Jobban érdekeltek a nyakláncok, és ki is néztem egyet. Rágravíroztatnám a nevem, és mindig eszébe jutnék.
- Jövök. - sétáltam mögé.
Lehetetlen lett volna nem kiszúrni, hogy melyiket figyeli. Szemei szinte egy anime karakterével vetekedett, és annyira ámulattal nézte, hogy mást nem is választhattam volna.
Nekem is tetszettek. Egyszerű, de mégis egyedi, és különleges. Pont olyan, amilyen nekünk kell.
- Ezt szeretnéd? - kérdeztem rá, pedig nyilvánvaló volt. Heves bólogatásba kezdett, én pedig addig odainvitáltam az eladót.
- Ezeket szeretnénk felpróbálni. - mutattam a kért tárgyakra.
- De csak ez a két darab van, és az egyik női kézre készült... - nézett rànk furcsán.
- Szerintem nincs ráírva, hogy melyik nemnek lett gyártva. A barátomnak egyébként is kicsi ujjai vannak, biztosra veszem, hogy jó lesz rá. - szóltam vissza egy kicsit erényesebben.
Még hogy női.. és ha én fiúnak akarom venni? Mi köze hozzá?

Daddy [ Befejezett ]Where stories live. Discover now