♨ 35 ♨

1.9K 100 5
                                    

JiMin - Lee_Min_Young00
JungKookNikoow




JiMin

Szerettem JungKookal az ilyen gyerekes játékokat, csak jobban felcsigázott vele. Nem is egyből kell rátérni a lényegre, egymásra is kell időt szánni, hogy szórakoztassuk egymást. A kicsi miatt eléggé elhanyagoltam szegényt, és nem szeretném, ha emiatt megromlana a kapcsolatunk... Az nagyon rossz lenne.
- Ha kolbász kell, menj le a boltba, és vegyél. - Sóhajtottam egy hangosabbat, mikor erősebben simított rá nemességemre. Édes Istenem, hogy én milyen rég nem éreztem ezt az érzést. Eddig úgy voltam vele, nem is hiányzik, ugyanis a terhességem alatt nem is kívántam. De most, hogy Kook feleleveníti milyen jó érzés, kedvet kaptam hozzá, nagyon is. - Vagy te másra gondoltál, Daddy? - mondtam ki az ezer éve nem használt ,,becenevét". Tényleg borzasztó rég volt használva, és nem is fogom annyira hangoztatni. Nincs is már rá szükség, és SeMi lehet félre értené, ha egy kicsit nagyobb lesz.

JungKook

- Miért mennék, ha itt van egy szép nagy házi nálam? Vastag, hosszú, és pont olyan, ahogy szereted. Na, egy kis kóstolót? - csókoltam meg a nyakát.
Farkam szinte megrándult, ahogy kiejtette a régi megszólítást. Abban az időben imádtam, amikor így hívott. Nagyon felizgatott, hogy ezzel is kifejezi, én vagyok a domináns, és ez most is ugyanazt a reakciót váltja ki belőlem.
- Most már tényleg apuci vagyok, de nem a tiéd, és más jellegű. Kár, ugye? Sajnálod, hogy már nem úgy foglalkozok veled? Hm? - kezdtem el felfelé húzni a pulcsiját.
Még nem láttam meztelen, mióta megszületett Chun- Chun. Izgulok, hogy vajon mennyit változott a teste. Az miatt nem aggódok, hogy nem kívánnám, mert JiMin mindenhogy gyönyörű, és bárhogy is néz ki, nem érdekel. Mindennél jobban szeretem, és nem az fog érdekelni, hogy van- e rajta felesleg, vagy mekkora heg húzódik a hasán. Tudom, hogy ez mind annak a következménye, hogy terhes volt. Megajándékozott egy csodás kisfiúval, és mindennél hálásabb vagyok neki. Nem hagynám el azért, amilyen, főleg azért mert miattam tette.

JiMin

Oda meg vissza vagyok érte, mikor a nyakam kényezteti. Egyszerűen túl jól csinálja, és ezzel eléri, hogy minden egyes porcikám érte esedezzen.
- Nem, nem sajnálom, hogy nem úgy bánsz velem, mint egy kisbabával. - nevettem fel. - Én sokkal különlegesebb bánásmódot kapok. - haraptam be ajkaim, mikor felfelé kezdte húzni a pólóm. Hát igen... Egy másik kényes témám, a testem... A terhesség alatt visszahíztam, és habár az ápolók azt mondták, hogy pont tökéletes vagyok, és hogy alig látszik meg valami, tudom, hogy eléggé hájas lettem. Szeretnék még mindig tetszeni Kooknak, de nem hiszem, hogy túlsúlyosan ez menne... Alacsony vagyok, jelenleg pedig 63 kg, ami kurva sok.
Végül lekerült rólam a pulcsi, de nem mertem megfordulni. A terhességi hegem még nem a legszebb, és még két hét, mire kiszedik a varratot. Biztos, hogy jó ötlet most ez? Én nem akarom, hogy undorodjon tőlem.

JungKook

Láttam, hogy rosszul érezte magát a lekerült felső miatt. El is fordult, ami rosszul esett, hisz pont előttem nem kellene szégyenkeznie.
- Ne csináld ezt JiMin.. - simítottam végig a vállán. - Gyönyörű vagy, nekem mindenhogy tetszel, és ne érezd magad rosszul semmi miatt. - fordítottam szembe magammal.
Végignéztem a felsőtestén, és tüzetesen átvizsgáltam minden porcikáját. Egyáltalán nem váltott ki belőlem negatív érzelmeket, sőt! Ha nem tudnám, hogy alig egy hete lett babája, és hogy mi is az a heg, el se hinném. Rengeteget evett egész idő alatt, és mégsincs rajta rengeteg felesleg. Egy minimális van, de annyi bőven elfér, egyáltalán nem zavar.
Letérdeltem elé, és óvatosan végigsimítottam a hegén, majd egy puszit nyomtam a hasára.
- Ez annak a nyoma, hogy a világ legboldogabb emberévé tettél. Hála neked, annak ellenére is kaptam egy saját gyereket, hogy egy férfit szeretek, téged. Nem érdekel, hogy nézel ki, én mindenhogy szeretlek, és ez akkor se változna, ha száz kiló lennél.

Daddy [ Befejezett ]Where stories live. Discover now