♨ 27 ♨

2.8K 139 29
                                    

JiMin - Lee_Min_Young00
JungKook - Nikoow







JiMin


Álmomban csak egyetlen szót ismételgetett egy sötét alak : Szeretlek. Nem tudom miért, de nagyon jól esett hallani. Hangja túlon - túl ismerős volt, de a világért se tudtam volna kideríteni, ki lehet ő.

Reggel szegény fájó fejem keltett ki az ágyból, ami egy gyógyszerért dübörgött, elég intenzíven.
Az ágyból való kijutás már nehezebb esetnek bizonyult, ugyanis erős karok fogtak körbe, ahonnan szívem is alig volt kikelni. JungKook fedetlen mellkasa hozzámsimult, én meg meglepetten tapasztaltam a helyzetet. Kiszívott nyak, meztelen test, együtt alvás... Ne... Amíg egy kávé mellett fel nem kelek, nem akarok gondolkozni mik történhettek, de... Istenem mekkora idióta vagyok.
Lassan kimászok Kook ölelő karjai közül, majd a konyhába veszem az irányt, egy kis gyógyszerért, és ennivalóért, hogy ne haljunk éhen, és legyen miben felszívódnia a gyógyszernek. Szerencsére a ház nem változott, így könnyűszerrel mindent megtaláltam.

JungKook

Nem tudom mikor aludhattam el, már csak a nap vakító sugaraira ébredtem. A másik oldalamra fordultam, de valami nem stimmelt. A mellettem lévő hely üres volt. Álmodtam volna? Az nem lehet. Akkor miért vagyok meztelen? Tisztán emlékszek, hogy találkoztam JiMinnel, kávéztunk, aztán ittunk. Talán kicsit sokat is, mert itt kötöttünk ki.
Kiültem az ágy szélére, és észrevettem a szanaszét heverő ruhákat. Ezek szerint tényleg megtörtént. Az ő cuccai még itt voltak, szóval még biztos a házban van. Talán a mosdóba ment, vagy a konyhába.
Felhúztam magamra egy boxert, majd a keresésére indultam. A fürdőbe nem volt, szóval már csak egy tippem volt. Halk dúdolást hallottam a konyha felől, ami arra engedett következtetni, hogy itt bújkált a vendégem.
Észrevétlenül lopóztam mögé, amíg ő a tűzhelynél ügyeskedett. Megugrott, amikor átkaroltam, és hasánál összefontam karjaim, de nem zavart. Csak kuncogtam rajta, majd nyakába fúrtam fejem, és mélyen beszívtam kissé izzadt illatát. El akarom raktározni, a tegnap este részletei eléggé kimaradtak, de minden vele kapcsolatos dologra emlékezni akarok.
- Amikor felébredtem és üres volt az ágy, azt hittem leléptél. Kellemes csalódás, hogy  konyhatündérkedsz. - dörmögtem.

JiMin.

Utólag rájöttem, hogy nem volt valami jó ötlet csak egy alsóban lejönni, ugyanis eléggé hűvös volt az idő még akkor is, ha minden ablakot becsuktam. Kooknak szokásához híven, alig volt valami a hűtőjében, de a benne lévő pár darab tojásból sikeresen össze tudok ütni egy kis tükörtojást. Így elővettem az olajat, majd a gázt meggyújtva hagytam egy kicsit, hogy felmelegedjen. Beleütöttem a tojásokat, majd a tegnap estén kezdtem el gondolkodni. Kook tuti, hogy mérges lesz ha felkel, hisz barátnője van, akit tegnap éjszaka csalt meg az exével.
Gondolkodásomból meleg karok ölelése zökkentett ki, mire elmosolyodtam.
- Sosem lépnék le csak úgy, nem érdemelnéd meg. Na meg.. Akkor ki várna a konyhába finom reggelivel és kávéval? - kérdeztem vigyorogva. Mindig is romantikusnak tartottam az ilyen megnyilvánulásait, ettől már is vidámabb lesz a reggelem.
- Ágyban reggelit terveztem neked. - Szomorodtam el tettetetten. - Szóval tessék visszamenni a szobába addig, és felvenni valamit, mert nincs jó idő. - dirigáltam, ő pedig egy ,,Ez még mindig az én házam" mormogással felment. A tojásokat ezután tányérokra kiszedtem, és öntöttem ki kávét is, és Jungkook tálcája kapott még egy fehér bogyót is, ha fájna a feje.
Épp felvittem volna, mikor csengettek. Az ajtóhoz sétálva kinyitottam azt, és meglepetten vettem tudomásul, hogy egy nő áll az ajtó előtt.
- Amm... Ki maga? - kérdeztem.
- Hát ki? Kookie barátnője. És te? - nézett végig rajtam, nekem pedig ördögi vigyorra kúsztak ajkaim..
- Az exe. - Mondtam ki egyszerűen. Nem mindennap találkozik az ember a párja exével egy szál alsóban.

Daddy [ Befejezett ]Où les histoires vivent. Découvrez maintenant