♨ 9 ♨

4.3K 182 25
                                    

JiMin - Lee_Min_Young00
JungKook - Nikoow








JiMin

Bűntudatom lett szavaitól. Mindig keresztbe teszek neki, de ő így szeret, feltétel nélkül.
- Tudom, csak hát nem mindig tetszik, hogy nélkülem döntöd el a dolgokat. Ráadásul most vagyok a lázadó korszakomban, szóval tudom hogy nem egyszerű velem, de próbálok minél jobb lenni, hisz' te megérdemled. Mindig olyan önzetlen vagy, amit nagyra értékelek benned. - Nyomtam egy apró csókot ajkaira.
Tovább nem terveztem menni, amit remélem ő is mondás nélkül megért. Még elég furcsa, hogy ha szeretném csak úgy megcsókolhatom, de elég egyszerű lesz hozzászokni.
- Amúgy lehet át kéne hívni Yuhit. Elég nyugtalanító körülmények között váltam el tőle, és szeretném megköszönni neki a segítséget, és el újságolni neki, hogy együtt vagyunk. - Mosolyogtam rá. - Szegénynek még az üzeneteire se válaszoltam, szóval ráférne egy magyarázat.

JungKook

Vágytam volna többre, de elhúzódott. Meg akartam csókolni, úgy isten igazából, de nem mertem. Azt mondta, ráerőltetem a dolgokat... Nem akarom, hogy így érezzen...
- Hívd át nyugodtan. Nagyon szeret téged, biztos aggódik. - pusziltam meg fejét, majd felálltam mellőle. - Addig hagylak titeket trécselni és átnézek pár papírt.
Bevonultam a dolgozó szobába, és le is vágódtam a gép elé. Eszembe jutott, hogy át kell néznem egy szerződést egy magazinnal. Mindenek előtt viszont rákeresek a legjobb pszichológusokra.
Kicsit parasztság volt ott hagyni, de Yuhi három perc múlva úgyis megjelenik, zavarni pedig nem akarom. Ahogy mondta, ő tini. A korosztálya szeret pletykálkodni meg ilyesmi, nem akarok láb alatt lenni.

JiMin

Meglepettem figyeltem Jungkookot, ahogy lelépett a dolgozó szobájába. Beletelt vagy négy percbe, de én is oda battyogtam, majd nem törődve mennyire fog fájni, egy hirtelen mozdulattal behuppantam az ölébe egy szisszenés kíséretében.
- De... Azt mondtad ma nem dolgozol. Veled szeretnék lenni, azt akarom, hogy ott legyél mellettem. - Nyavajogtam, karjaim nyaka köré fonva.
Esküszöm rosszabb vagyok mint egy elkényeztetett picsa, de jelenleg ez tud érdekelni a legkevésbé. Megígérte, hogy ma nem dolgozik, és nem akarom, hogy túlhajszolja magát. Neki se tenne jót, néha ő is kihagyhat egy napot.
- Majd segítek később, ha tudok. - Pusziltam arcára. - De most foglalkozz velem... Kérlek! - Rebegtettem meg a szempilláim a hatás kedvéért.

JungKook

Meglepődtem hirtelen cselekedetétől. Hálát adtam, hogy jók a reflexeim és meg tudtam tartani, másként leborult volna.
- Csak hagyni akartalak Yuhival beszélgetni, más dolgom meg nincs.
Hiába hisztizik most, még így is rettentően aranyos. Ha a mondanivalója, mi szerint velem akar lenni, nem lett volna elég, a kinézete is rádobott egy pluszt. Ajkait lebiggyesztette, fejét kicsit oldalra döntötte, így a túlméretezett póló miatt kivillant kulcscsontja. Szexi. Határozottan, de nem kellene beindulnom.
- Édes vagy, de nem tudsz segíteni. Nem is szükséges, anélkül is foglalkozok veled.
Combjai alá nyúltam, és felültettem az asztalra, mitán arrébb csúsztattam a laptopot. Lábai közé álltam, és megtámaszkodtam két oldalán. Közel hajoltam arcához, de nem értem hozzá. Ha meg akar csókolni, megteszi, az lesz, amit ő akar.

JiMin

Már az asztalról figyeltem tökéletes mivoltját, és habár egy kicsit féltem, tudom hogy nem menne túl azon a határon, amit még annó megszabtam neki, mikor nem éreztem jól magam, vagy fájt valamim. Ez igazából csókban és simogatásokban merül ki, nem teszünk semmi olyat, ami jobban fokozza a szexuális izgalmat.
Szeme le vándorolt ajkaimra, amit eléggé feltűnően kezdett figyelni, de egy kis idő után ismét farkasszemet néztünk. Kimérten illesztem össze ajkaink, és lágy mozgásba kezdtünk. Nem volt benne szenvedély, csalódottság, izgatottság, csak tömény szerelem. Egy igazán romantikus, szerelmes, lágy csók, amire mindenki vágyik. Miután elváltunk, folyomatosan cuppogó hangokat kiadva leptem el puszijaimmal puha párnáit. Ha ő nem kezdeményez, akkor majd én, de még hogy. Azt akarom, hogy epekedjen a folytatásért, vagy folytassa ő.

Daddy [ Befejezett ]Where stories live. Discover now