♨ 21 ♨

2.5K 140 3
                                    

JiMin - Lee_Min_Young00
JungKook - Nikoow







JiMin

Tudtam, hogy belemegy a kis közjátékba, akármennyire is érett, felnőtt férfi már ehhez. Gyermeki szokásaiból is maradtak, vegyük például a fagylaltot amit Yuhi evett meg. Ráadásul elég hamar besértődik, utána meg durcizik, de úgy imádom ahogy van, számomra minden egyes hibája hibátlan.
- Én inkább régi jóbarátnak nevezném. - Mosolyodtam el, tökéletesen álló péniszével szemezve, majd egy kis idő után szemeibe néztem.
- Miből gondolod, hogy a mennyországig tud juttatni? Kiestél már a gyakorlatból, drága Kook. - Húzom tovább az agyát, direkt azért nem is mondtam, hogy én is eléggé kijöttem már belőle. Habár jó lenne belecsapni a lecsóba, mert ha így haladunk nem sokáig fogom bírni.

JungKook

A köcsög JiMin felizgat. Nem adja magát könnyen, és húzza az agyam.
Azért kicsit szarul is estek szavai, hisz nem az én hibámból nem feküdtünk le. Ő lökött el minden egyes alkalommal, mikor közeledni akartam, sőt! Ha hátsó szándék nélkül próbáltam kicsit is megszeretgetni, szintén elküldött, vagy épp ő hagyott ott.
- Majd meglátjuk. Na, munkára. - túrtam hajába, és közelebb húztam őt, már meredező tagomhoz.

JiMin

Tettem amit kért, így feltérdeltem a kádban, és kezeim közé vettem farka hegyét. Ez pontosan annyi, amennyit egybe be tudok kapni, elsőre még sok lenne az egész hossza. Ajkaimmal lágy puszit nyomtam makkjára, és körbenyaltam, mire nagy levegőket kezdett szívni, hogy valahogy kontrollálni tudja magát. Kicsit még elszórakoztam pénisze csúcsával, de aztán számba véve kezdem fokozatosan gyorsítva szopni, hogy a torkom is szokja nagy méretét, és minél többet tudjak elnyelni belőle.
A kezdeti nagy levegő vételei sóhajokká, majd férfias nyögésekké alakultak, ami zene volt füleimnek... És farkamnak is. Az elején még féltem, hogy már nem vagyok olyan jó, de amit megtanul az ember azt nem tudja elfelejtni, mindig is ezt mondta anyukám, mikor zongora órákat erőltetett rám, hogy legyen tehetségem valamihez. Úgy tűnik a furulyázás jobban megy...

JungKook

Amint elkezdte az orális kielégítést, szinte azonnal száműzött minden oda nem illő dolgot a fejemből, és helyüket az erotikától csöpögő felhő vette át.
Ugyanolyan jól csinálta, mint eddig. Mintha mindennap gyakorolná. Remélem nem így van...
- Ahh... Chimh.. - löktem előre csípőmmel, és kicsit mélyebbre ment, amitől elhúzódott és öklendezni kezdett. - Sajnálom, de annyira jól csinálod, hogy nem bírok magammal. - simogattam meg arcát.
Visszatért előző tevékenységéhez, és mostmár mélytorkozott is. Hátra hajtott fejjel nyögtem, és haját szorongattam, hogy érződjön, én vagyok a domináns.
Abban a pillanatban nem vágytam másra, mint hogy istenesen megdugjam, hogy sikítson az élvezettől, hogy megmutathassam, nem jöttem ki a gyakorlatból, de a szerelmem mégis erősebb volt az állatias ösztönöknél. Nem támadtam le, hagytam, hogy a saját tempójába haladjunk. Ez romantikus szeretkezés lesz, érzelmekkel átitatva, ezzel kifejezve, mennyire is szeretjük a másikat. Mert igenis szerettük egymást, én legalábbis.

JiMin

Nagyon élvezem, hogy ilyeneket tudok kihozni belőle. Nem bántam azt sem, hogy majdnem megfulladtam tőle, hisz érthető, hogy ennyire nem bír magával ennyi idő után. Nagyon sokáig várakoztattam, és tudtommal nem csalt meg egyszer sem.
Maximum tíz percig mélytorkoztam, és hallhattam mélyről jövő nyögéseit. JungKook nagyon jól tudja kontrollálni magát, így meg sem lepődtem meddig bírja. Elhúzott péniszétől, majd visszaült a vízbe, és hátra döntött. Igazából a mocorgásainkkal a víz negyede kiment a kádból, így pont elegendő vízmennyiség maradt egy jó kis hancúrhoz a kicsit extrémebb helyszínen.
- J.. JungKook. - Néztem rá, mire ő is felém pillantott. - Nagyon vigyázz rám, rendben? - kérdeztem egy kicsit félve, de magam is tudom, hogy nagyon oda fog figyelni, de azért nem árt megbizonyosodni.

Daddy [ Befejezett ]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt