♨ 23 ♨

2.1K 133 13
                                    


Kedves olvasók!
Megértjük, hogy egy- egy karakter esetleg unszimpatikussá válik a cselekedeteivel, megszólalásaival, vagy esetleg a gondolataival, de szeretnénk megkérni titeket, hogy a véleményeteket kultúráltan és normális módon fejezzétek ki.
Gondolunk itt a kurva anyázásra és társaira. Ez egy kitalált történet, de azért mindennek van egy határa, és ez túl tesz rajta...
Megértéseteket köszönjük, jó olvasást!



JiMin - Lee_Min_Young00
JungKook - Nikoow







JiMin

- Köszönöm. - mondtam, majd vissza bújtam az ágyba, Kookhoz ismét hozzásimulva. Hajammal kezdett babrálni, ami hamar megnyugtatott, és el is álmosított, így nem sok idő telt el, de én ismét az álmok birodalmában jártam.
Reggel kómásan keltem fel ismét, egyedül... Úgy utálom, hogy JungKook mindig ilyen korán megy el dolgozni, és hiába akar ez miatt hamarabb hazajönni, folyton jön neki valami, amit meg kell csinálnia.
Megágyaztam, majd a fürdőbe mentem, hogy embert varázsoljak magamból. Ma megyünk a vidámparkba, szóval oda illő ruhába öltözök, ami kényelmes, mégis felér JungKook eleganciájához. Tegnap főztem, így most csak palacsintát csinálok, hiszen mind a ketten nagyon szeretjük.

JungKook

Nem sokára elaludt, szorosan mellkasomhoz bújva. Mint egy kiscica, úgy simult hozzám, ami megmosolyogtatott.
Én is majdnem visszaaludtam, mikor megszólalt az ébresztőm. A lehető leggyorsabban nyomtam ki, hogy még véletlen se keltsem fel békésen szuszogó párom. Óvatosan kimásztam az ágyból, és betakargattam Chimet.
Nem volt kedvem dolgozni menni, fáradt voltam, és jobb lett volna a szerelmemmel tölteni a napot, de muszáj mennem. Legalább a délutánt együtt tölthetjük, és szórakozhatunk egy kicsit. Már várom.

JiMin

Elég hamar kész lettem a palacsintával, így elkezdtem takarítani. Tegnap az ablakokat tisztítottam meg és lepókhálóztam, ma meg felmosom a parkettát, ruhát mosok, és áttörlöm majd a polcokat. Az a durva az egészbe, hogy még szeretem is ezt csinálni. Jó érzéssel tölt el, hogy JungKookot tisztaságba és meleg étellel várhatom haza. Anyáéknak azt mondtam, hogy egy ideig albérletben lakok az egyik haverommal, mert nem akart egyedül lenni. Végülis bevették, de a hétből minimum egy napot otthon kell lennem.
Megfogtam a felmosót, majd elkezdtem énekelni a JungKookkal közös dalunk. Az egyik kedvenc számommá nőtte ki magát.

JungKook

A napom ugyanúgy telt, mint a többi. A napom fénypontja az ebéd volt, amikor Yuhi megtalált, és beszélgettünk. A JiMinnel való kapcsolatunktól kezdve, a nyaralásokig minden téma feljött. Rég beszéltünk, ő akkor ment kiruccani, amikor mi visszaértünk az üdülésből, szóval pont elkerültük egymást. Hiányzott azért, főleg a mindennapi beszélgetések után. Meg is beszéltem, hogy ezentúl gyakrabban jár majd hozzánk, hisz Chimnek is hiányzik.
Amint végeztem a munkámmal, egyenesen hazafelé vettem az irányt. Ingem rámizzadt, hajam csapzottan állt, és szerintem ki is pirultam. Nem bírom a meleget. Úgy nézhettem ki, mint aki most nyomott le egy kemény menetet, de legalább autóval járok. Nem tudnám elviselni a tömeget még pluszba a forróság mellé.
- Megjöttem! - nyitottam ki az ajtót, majd be is zártam.

Daddy [ Befejezett ]Where stories live. Discover now