♨ 14 ♨

2.5K 172 5
                                    

JiMin - Lee_Min_Young00
JungKook - Nikoow

JungKook

Eléggé bejött a film, főleg hogy nem az a tipikus, kisgyerekeknek tervezett hülyeség. Mondjuk nem teljesen igaz, mert hülyeség, de annyira nem vészes.
Csak nem lehetett annyira érdekes, mivel egy idő után elaludtam. Rossz hatással volt rám a film, ugyanis az álmaim egy egészészen fura alakot öltöttek. Ugyanott voltam, ahol az előbb pettingeltek a szereplők, csak épp JiMinnel voltam. Ő serényen dolgozott farkamom, én pedig hajába markolva bíztattam gyorsabb mozgásra. Annyira élethű volt az egész...
- JiMin! Mi a francot csinálsz?! - néztem nagy szemekkel az előttem térdelő fiúra, mikor megébredtem.

JiMin

A film vége felé Kook bealudt, aminek örültem. Mindig tök sokat dolgozik, pihenni alig van ideje. Tekintetem dél felé vándorol, ahol meglátom igen csak ágaskodó ékességét. Mondtam én, hogy ez lesz a vége. De... Talán örülne neki, ha segítenék rajta, hisz' sokkal jobban érzés, ha valaki más csinálja. Letérdeltem, majd akkora terpeszbe húztam a lábait, hogy kényelmesen elférjek közöttük. Kicsatoltam az övét, majd kigomboltam a nadrágját, és lehúztam sliccét. Óvatosan alsójából is kivettem méretét, majd egy apró puszit adtam makkjára.
Mindent megteszek a szerelméért.
Szép lassan számba engedtem, majd ütemesen szopni kezdtem, néha szívva nemességén egy kicsit. JungKook elég hamar észhez tért, és nem erre a kérdésre számítottam. Egyből kiengedtem a számból, majd megszólaltam.
- Én.. Én... Azt hittem tetszeni fog. - hajtottam le a fejem.

JungKook

Nem rossz szándékkal mondtam, csak meglepődtem. Egyáltalán nem közeledett felém, és ez most új.
- Ne.. Nem az, hogy nem tetszik... Csak fura. Azt hittem nem akarsz semmi ilyesmit. - néztem rá.
Ha nem lett volna a kapcsolatunk előtt olyan viszonyunk, most kellemetlenül érezném magam. Elvégre álló farokkal terpesztek előtte, és valószínűleg csapzottan is.
- Ne haragudj Chim. - hajtottam le én is a fejem, nem kartam kiakadni. - Szeretnéd folytatni? Mármint.. együtt...
Nem tudom, hogy ilyen szinten akar- e nyitni, de egy próbát megér. Már annak is nagyon örülnék, ha hagyná, hogy hozzá érjek.

JiMin

- Én... Csak... Annyi mindent elviselsz tőlem, szeretném valamivel viszonozni - Pirultam el.
Még mindig nem érzem magam késznek rá, hogy lefeküdjek vele, habár már számtalanszor mondta, hogy sosem lenne képes durván érni hozzám. De persze érthető is, neki egy aktív szexuális életet élő fiatalembernek kéne lennie, nem pedig heteket, hónapokat várnia egyetlen egyre. De nagyra értékelem a várakozását, ezért szeretnék én is adni valamit cserébe. És ha az egy jó kis szopás, megteszem érte.

JungKook

- Nem kell ezt tenned. Akkor se haragszok, ha most abbahagyjuk. - mondtam őszintén.
Egy kicsit feszültebb lettem ugyan, de megoldom egyedül is, ha úgy alakul. Nem akarom, hogy csak azért csinálja, mert összevesztünk. Én se élvezem, ha ő nem szívesen csinálja. Nem mellesleg úgy lenne a legjobb, ha ez kölcsönösen menne.
- Ne gondold azt, hogy muszáj. Semmi se az, és ha nem akarod, akkor nem kell. - felállítottam és a combomra ültettem. Talán nem volt a legjobb ötlet, tekintve, hogy férfiaaságom közöttünk meredezett. Úgyse tudtam volna visszavenni a nadrágot, és Chim amúgy is látta már. - Hidd el, mindennél jobban kívánlak.. de a szerelmem erősebb, mint a vágy. Ha neked rossz, nekem is. Ha nem élvezed, akkor én se.
Tarkójához nyúltam, és gyengéden megcsókoltam. Ez hiányzott a mai napomból.

Daddy [ Befejezett ]Where stories live. Discover now