♨ 13 ♨

2.6K 171 14
                                    

JiMin - Lee_Min_Young00
JungKook - Nikoow



A helyzetre való tekintettel mindenki nagyon vigyázzon magára, figyeljetek családtagjaitokra, és magatokra is! 😘

Jó olvasást! ❤






~ Pár nappal később ~

JiMin

Egész jól elvagyunk Kookkal a néha rámtörő hisztisség ellenére. Én is megpróbáltam tökéletes párja lenni, habár ez nem volt olyan könnyű feladat, mint ahogyan én azt gondoltam, de nem adom fel. Jövőhéten pedig ballagás, és végre végzős lehetek. Sokáig keresgéltem részmunkaidős állás után, és az egyik állásinterjúm után, -  amire nem vettek fel - felfigyelt rám egy kisebb modellügynökség, ami ahhoz képest hogy még nem annyira ismert, egész jól fizet. Szóval megbeszéltük, hogy a nyaralás után kezdhetek, aminek nagyon örültem. Kooknak még nen terveztem megmondani, majd a képeimmel szeretném elmondani.
- Amúgy szerintem Hawaii egy gyönyörű szép hely. Néztem is egy olcsóbb szállodát a repülőtér közelében. - Mutattam felé a laptopom. Amióta elhozott magához, nála csövelek, persze a szüleim úgy tudják, hogy egy barátomnál vagyok.

JungKook

Egészen megszoktam ezt a párkapcsolatosdit. Együtt lefeküdni, és együtt felkelni azt hiszem a legmegnyugtatóbb dolog. Biztonságban érzem magam, hogy tudom, ő otthon vár, és sokkal boldogabban megyek haza. Néha hisztizik egy sort és bár mondtam, hogy ne, ilyenkor mindig a szekrénybe bújik el. Ezt még cukinak is tartanám, ha nem sírna minden egyes alkalommal. Gondolom a történtek miatt lett sokkal érzékenyebb, ezért én is nagyobb figyelmet szentelek a szavaimnak, tetteimnek.
- Nem kell mindenből előre kikeresned a legolcsóbbat. Egyébként a szállást már elintéztem... - néztem rá a laptopom mögül. - Ne nézz rám ilyen szemekkel, nem volt drága. - tettem fel védekezően a kezem. A mérges tekintete mindent elárult, és jobb félni, mint megijedni.
Azt mondta a nyaralást majd ő elintézi, mert sokat költenék, ami nem igaz. Kifejezetten spórolós típus vagyok, ezért is van egy csomó félretett pénzem, amit szívesen feláldoznék. Sajnos hiába mondtam el neki is, ragaszkodott a saját igazához, és megtiltotta, hogy magán akcióba kezdjek.
- Ne haragudj Chim, de biztosra veszem, hogy tetszeni fog. Te is szívesebben szállsz meg a tenger mellett, mint a belvárosban, egy emberekkel tömött, ráadásul lepusztult hotelban. Itt csak mi ketten leszünk, és élvezhetjük a pihenést, és egymást.

JiMin

Már megint nélkülem cselekszik, hát eszem megáll..
- Én is el tudtam volna intézni, Kook. Most komolyan... Csak egyszer kérlek meg rá, hogy hagyd, hogy én csináljak valamit, erre még ezt se tartod be. Lehet hogy szép, hisz' tudom milyen remek ízlésed van, de te is tudod, hogy a pénz véges, így nem akarom hogy bármi károd vagy veszteséged legyen a kicsit sem olcsó nyaralás miatt. - Mondtam még mindig dorgálóan nézve rá.
- Miért nen bízol meg bennem annyira, hogy nekem adj egy ilyen aprócska feladatot? - Kérdeztem meg egy fokkal nyugodtabban.

JungKook

Megeresztettem egy gondterhelt sóhajt, és lecsuktam a laptopom tetejét. Veszekedés közeledik, utána pedig nem lesz energiám dolgozni.
- Befejezted a szemrehányást? - kérdeztem én is kicsit feszültebben. - Csak azt akartam, hogy ha már egyszer végre kimozdulunk, akkor jól érezzük magunkat. Az ár miatt megmondtam, hogy nem kell aggódnod, mert nem volt drága. Ráadásul azért dolgozok ennyit, hogy kényelmes életünk legyen, és neked is mindent meg tudjak adni. - álltam fel, és elindultam a teraszra, de még visszafordultam. - A telefonszámot megtalálod a telefonomba. Nyugodtan lemondhatod, és csinálj mindent úgy, ahogy akarod, engem már nem érdekel. -
Minden egyes nap beleköt valamibe, amit csinálok. Ezeket, és a hisztiket leszámítva viszont jól megvagyunk, de egy fárasztó nap után nincs erőm még ezeket hallgatni.
Egy összebújós estére vágyom, nem pedig kiabálásra és idegeskedésre.

Daddy [ Befejezett ]Where stories live. Discover now