♨ 41 ♨

1.4K 105 1
                                    

JiMin - Lee_Min_Young00
JungKook - Nikoow

Már csak egy rész van hátra a könyvből, de ne felejtsétek el, hogy jön majd a második évada, ami a Lee_Min_Young00 profilon lesz majd megtalálható, Baby címmel.
Jövök majd a részletekkel! 🤗♥



JiMin

Nagy nehezen végre elengedte a nyelvem, én pedig nyakon vágtam. Hiányzott ez az idióta itt mellettem. Legjobb barátok vagyunk még mindig, ezt pedig sosem fogjuk elfelejteni.
- Viselkedhetnél egy kicsit... Felnőttesebben is. - javasoltam neki.
- Tökéletes fiatal felnőtt vagyok. Az már más, hogy nem viselkedek úgy, mint egy befásult ötvenes. - nevette el magát .
- Olyan hülye vagy.
- De a te hülyéd. - villantotta egy régi ismertető jelét, a kocka vigyort, majd megölelt. Vissza öleltem. Régebben mindig így köszöntöttük, és búcsúztunk a másiktól.
- Te fogytál? Sokkal kisebb vagy csípőre. - Fogta meg testrészem, egy kicsit elhúzódva.
- Dehogy. Szerintem inkább híztam. Néha úgy érzem magam, mint egy vemhes anya malac. - mondtam, mire felnevetett... Ez akkor most beleegyezés, hogy igazam van, vagy az ellenkezője?

JungKook

- Valószínűleg... Nem tudom, de talán még mindig érezhet valamit. Nem akarom falra festeni az ördögöt, de velem soha nem viselkedett így, mint JiMinnel. Pedig már ismerjük egymást két éve.
Látszott rajta, hogy ez milyen rosszul érintette. Biztos szereti azt a seggfejet, ez nyilvánvaló. Ha JiMin így viselkedne bárkivel... bár így is viselkedik. Velem nem szokott hülyéskedni, inkább próbál felnőttesen viselkedni, és csak néha poénkodik egy kicsit... Van okom félni?
- Hogy hogy nem ő az apja, ha ilyen rég óta együtt vagytok? - kérdeztem meg, ami még szúrta az oldalamat. Elé tettem egy csésze kávét, és a cukrot, valamint a tejet, hogy kedve szerint ízesíthesse.
- Köszönöm. Igazából... Mindegy, elmesélem. Volt egy nagyobb veszekedésünk, JiMin miatt.
- Miatta? - kérdeztem vissza értetlenül.
- Már egy ideje együtt voltunk, de még mindig egy közös képük volt a telefonja háttere. Egyik este feszülten értem haza a munkából, és kitöröltem az összes képet, aminek köze volt hozzá. Nagyon kiakadt, és én is. Már késő volt, mégis elindultam a szüleimhez, hogy ott töltsem az éjszakát. Nem kellett volna... Megerőszakoltak... - a történet teljesen lesokkolt.
Több kérdés is cikázott a fejemben. Miért tartotta meg a gyereket? Hogy viselhette el így TaeHyungot? Hogy lehet mellette még mindig? Szereti még Chimet?

JiMin

- Ugyan. Sose néztél úgy. Mindig figyeltél a megjelenésedre és a testalkatodra. - Mondta, miközben elvette a sörét és belekortyolt.
- Emlékszem, hogy mikor kisebbek voltunk, azt mondtad a csikizés fogyaszt, és mindig megcsikiztél, ha bajom volt az önértékelésemmel. - nevettem fel a régebbi emlékünkre.
- Tényleg. Úgy látszik most se ártana neked egy kis csiki.
- Mostmár nincs értelme, hisz tudjuk hogy nagy hülyeség.
- A csikizés sose volt hülyeség. Az egy vicces dolog. Elfelejtetted? - térdelt fel a kanapéra, és eldöntött rajta.
- Tae.. Ne.. Nee. Felnőttek vagyuááááááááá. - kiáltottam fel, mikor elkezdte csikizni az oldalam. A lábammal és kezemmel is próbáltam ütni rúgni, aminek nem igazán lett jó vége, ugyanis kirúgtam Tae kezéből a sört, és a fele a pólómon landolt, a másik fele meg rajta.
- UH.. Sajnálom. - Mondta.
- Nem gond. - Mondtam, miközben levettem a pólóm.
- Pont most mostam ki a törölközőket, szóval vedd le a gatyád, meg töröljük magunkat és kapsz másikat. - tette amit kértem, így a már kiürült sörös dobozzal a kezemben mentünk a konyhába, hogy kidobhassam a kukába, és az ott lévő kéztörlőkbe megtörölhessük magunk valamennyire.

Daddy [ Befejezett ]Where stories live. Discover now