♨ 10 ♨

3.3K 175 15
                                    

JiMin - Lee_Min_Young00
JungKook - Nikoow




JiMin

- Mostmár lekéstél ezekről a puha kezekről. - Mondtam, de nem tettem semmit.
Tudom, hogy akármennyire is rángatnám a kezem, nem tudnám kivenni az övéből, és ismerem már annyira, hogy tudjam, ijesztgetésből még le is teperne mindenki szeme láttára... Ami valljuk be, nem a legjobb időpont és helyszín lenne rá. De visszaszólni még lehet, azzal nem ellenkezem, csak megmondom a magamét.
Meg... Szeretem ha fogja a kezem. Biztonságban érzem magam tőle és boldog is vagyok. Régebben mindig csak otthon foghattam meg a kezét, ha például filmeztünk vagy szex közben. Ki akarom élvezni, hogy a páromnak nevezhetem, és nem félek kimutatni a nyilvánosságnak, hogy ez a szívdöglesztő félisten itt mellettem engem szeret.

JungKook

- Nem úgy tűnik. - mosolyodtam el. - Olyan kis tsundere vagy.

[  Aki esetleg nem tudná : Olyan szereplő, aki az elején ellenséges, később azonban megnyílik, kedves lesz, esetleg szerelmes lesz a másik szereplőbe. A lényeg, hogy már az elején is szimpatizál a másik szereplővel, de vonzalmát nem mutatja ki, hazudik magának is]

Egyből elmúlt a haragja, ahogy megfogtam a kezét. Olyan, mint a kisgyerekek. Addig hisztizik, amíg meg nem kapja, amit akar.
A hűtőpultok felé vettük az irányt, és bele is raktam a kocsiba három doboz jégkrémet.
- Te mit szeretnél Chim? Nyugodtan tedd ide, ami kell. - sétáltunk tovább. - Valami enni valót is kellene vennünk. Kívánsz valamit?
Az utolsó mondat úgy hangzott, mintha terhes lenne, amin el is nevettem magam. Ha nem is figyeltek fel ránk, a nevetésem után minden szem ránk szegeződött, pontosabban a kezünkre.

JiMin

Örültem, hogy elértem azt amit akartam. A fájó fenekem miatt egy kicsit lassabban sétáltunk a szokásosnál, de ez egyikünket sem zavart, hogy egymással lehetünk.
- Hmm.. Én szer... - Mondtam volna végig, de nevetése félbeszakított. Imádom a nevetését, mondtam már? Borzasztó aranyos.
- Min nevetsz? - Vigyorogtam én is. Engem is jókedvre derít az, ha ő is felhőtlen. Oldalról láttam, hogy elég sokan minket kezdtek el figyelni, de nem foglalkoztam velük túlzottan, minden figyelmem a vidám szerelmemre szerettem volna fordítani. Amíg kinevette magát, én egy teát tettem a kosárba, meg egy szénsavas vizet. Főzni is kéne valamit, de ezt majd még átgondolom.

JungKook

- Úgy viselkedtem, mintha a terhes feleségem lennél. - kuncogtam megint. - Lassan sétálunk, a szokásosnál jobban figyelek rád, és megkérdezem kívánós vagy- e.
Bepakoltam pár instant levest, meg néhány dolgot, ami eszembe jutott.
- Valamit mondani akartál amúgy. Hallgatlak.
Azzal kezdte, hogy "szer", ami elég sok minden lehet. Szeretlek lett volna? Vagy a mit akar kérdésemre egy válasz? Szerszám? Az én szerszámom? Az mondjuk biztos nem.

JiMin

Gondolatát én is megmosolyogtam, igaza volt. De még nagyon korai, és én nem is lehetek terhes.
- Igazából csak az italokat akartam felsorolni, de megoldottam. - Mutattam a kettő két literes üvegre. - És... Főzzek ma valamit? Csak mert nekem nem jut semmi jó az eszembe. - kérdezősködtem. Ha még most megbeszéljük, hogy szeretnénk e főtt kaját enni, akkor most be is tudunk vásárolni hozzá. Csak az a baj, hogy nekem most nincs nagyon semmi, amit kívánok, így inkább JungKookra hagyom a választást, mindig is szerette az amatőr fősztjeim. Pedig sokszor nem vagyok megelégedve velük, de Kook mindig dicsér, ami nagyon jól tud esni.

Daddy [ Befejezett ]Where stories live. Discover now