11) Tekrar Mutlu Olabilmek Mümkün Müydü?

260 23 6
                                    

Ben odama gelmiştim. Onlar ise kendi aralarında tartışıyorlardı, ne konuştuklarını odamdan duymuyordum. Yatağıma geçip yorganın altına girmiş, tüm olanları kendi telefonumu açıp, Warda'ya yazdıktan sonra, Fahri'den gelen mesajı açmıştım.

-durumlar nasıl? İyi yapabildim mi?

+bilmiyorum. Şuan kendi aralarında konuşuyorlar. Rolünü çok güzel yaptın. Ama abimi sen de fark etmişsindir her şeyin altında başka bir şey arıyor. Yalanımızı yakalamak için elinden geleni yapıyor ve yapmaya da devam edecek...

-fark ettim. Fazla asabi birisine benziyor.

+evet öyle ne yazık ki. Bu arada fotoğraf işini ne yapacağız? Sanırım işin zor kısımlarından biri de bu.

-onu ben halledeceğim sen merak etme! Ama öncesinde bana fotoğraflarından yollaman gerekiyor, son bir yıl içinde çekindiğin ne kadar varsa her türlü fotoğraf yolla.

+tamam.

-Bu arada durumun düşündüğümden daha da zormuş. Resmen 4 kişiye karşı savaşıyorsun.

+evet çok zor ve ben gerçekten çok yoruldum.

- anlayabiliyorum. Güçlü kalmaya çalış.

+Çok teşekkür ediyorum. Onca iş yoğunluğunun arasında gelmek zorunda kalıyorsun.

-Önemli değil. Bu olanlar benim için de önemli. Bildiğin gibi benimde en kısa zamanda evlenmem gerekiyordu. O yüzden ben de bu anlaşmayı kabul ettiğin için teşekkür ediyorum..

+rica ederim. İnşaAllah ikimiz için de işler umduğumuz gibi gider.

-İnşaAllah...

Bir kaç dk sonra son bir yıl içinde Malezya' da çekindiğim fotoğraflarımdan seçip Fahri'ye yollamıştım.

+ bu arada bilet bulabildin mi? Geliş biletini alırken gidiş içinde almayı unutma. Aldığında bana da haber verebilir misin bende aynı uçağa kendim için bilet alayım.

- Şimdi seninle yazışırken, bir yandan da bilgisayardan bilet arıyordum, bilet buldum çok şükür. Sabah baktığımda doluydu ama iptal edilmiş biletler olmuş sanırım. Kendime bilet aldım. Şimdi ikimize dönüş için biletleri alıyorum. Kimlik resmini atabilir misin bileti ben aynı anda alayım.

+ Çok şükür. Hemen atıyorum. Tamam teşekkür ediyorum döndüğümüzde borcumu ödeyeceğim inşaAllah. Uçuşun ne zaman?

- Bu gece. Saat 12 de uçağım kalkacakmış, yani 7 saat sonra. Yarın akşama doğru 6 gibi orada olacağım inşaAllah.

+İnşaAllah. Peki dönüş ne zaman?

-Pazartesi gece saat 11.00 de.


Bugün günlerden cumartesiydi. Yani iki gün sonra dönecektik, Fahri iki gün için geliyordu.

Bir beladan kurtulmak için başka türlü şeylere girişerek büyük sorumluluk alıyordum farkındaydım. Giriştiğim bu işten ötürü çok korkuyordum ama başka çare de bulamamıştım.

Yaşananların içinde, çalıştığım gerçeğini de geç olsa da de hatırlamış, işten çıkacağımı müdürümüze ve Ali beye nasıl söyleyeceğimi kara kara düşünmeye başlamıştım. Hafta sonu olduğu için ne bugün ne de yarın işe gidip çıkışımı veremezdim. İstifa dilekçemi hazırlayıp, Pazartesi günü şirkete gidip verirken durumumu üstü kapalı bir şekilde anlatacaktım. Ama müdürden önce, ailemle olan durumlardan az çok haberdar olan Ali beye anlatmanın benim için daha iyi olacağını düşünmüştüm.

AŞK / Hayallerin Ötesinde Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin