21.

2.3K 136 8
                                    

Niall

Stejně tak jak jsem Liamovi napsal, za půl hodinu jsem odemykal spodní dveře paneláku a musel jsem se zamyslet. Kde je Liam? Vždyť nemá klíče. Třeba ho pustil nějaký soused, co šel zrovna dovnitř. Docela se na Liama těším. Vím moc dobře, že mu nebylo nepříjemné, když jsem si s ním psal. Moc jasně bylo vidět, že je rád, že se o něj někdo zajímá, jen nechce dávat znát, co opravdu cítí. Asi kvůli tomu, že už mu lidé hodněkrát ublížili. Vždyť podle toho, co říkal on i Harry, kouří, hulí trávu, opíjí se skoro každý večer a občas si přivede nějakou společnost na noc.

Na jednu stranu se nedivím, že se s ním nikdo moc nechce bavit a nebo, že ho odsuzují, ale na tu druhou v něm vidím něco víc. Nikdy jsem lidi s tímhle stylem života neodsuzoval. Navíc, co si budeme povídat, má střední byla taky dost divoká, tak s tímhle problém nemám.

Jen se bojím, abychom spolu dokázali vydržet. Vím, že umím lézt pěkně na nervy, ale mě to více než baví. Dělám to rád a s velkým úspěchem. Jsem prostě blázen, ale i přes to pracuju v realitní kanceláři, mám nadprůměrný plat a jednu z vysokých zaměstnaneckých pozic a dokážu si udržet chladnou hlavu. Občas mi přijde, že jsem jako rozdvojená osobnost.

"Jude k noze." zavolám na svého milovaného psíka, když se z mě neznámého důvodu chce vydat místo nahoru do patra kde mám nový byt, dolů do sklepa. Asi nějaká myš nebo co.

Jud se na mě podívá se svým typickým výrazem a hned přiběhne k mé noze. Vždycky mi připadá, že se usmívá a to na něm miluju asi ze všeho nejvíce.

Vydali jsme se po schodech a já ucítil jak mým tělem začíná procházet nervozita

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Vydali jsme se po schodech a já ucítil jak mým tělem začíná procházet nervozita. Stěhuje se ke mě prakticky cizí člověk. Navíc člověk, kterému jsem kývnul na občasnou kamarádskou výpomoc. Na druhou stranu pokud je opravdu takový jako ve zprávách, tak by to mohla být celkem zábava.

Hned jak jsme vystoupali po schodech do třetího patra jsem spatřil sedět bruneta u mých dveří bytu. Dobře páni páni páni! Tahle sexy bytost teď se mnou bude bydlet? No páni dobře. Nialle hlavně se uklidni a hned ho nevyplaš svým "úžasný" chování.

Byl jsem nervózní. Jak spolu začneme mluvit? Jak mám začít? Budeme se představovat? Sakra! Je ještě hezčí než na fotce a ty jeho svaly?! Pane bože nedivím se, že boxuje, protože s těma rukama musí uzvednout nejmíň metrák! No sakra Jude, my si ale umíme vybrat.

Do teď si nás nevšimnul. Koukal do svého mobilu a něco si zaujatě prohlížel. I přes to, že jsem byl trochu unešený z jeho vzhledu, jsem byl nervózní z toho jak to všechno začne.

Tahle nervozita, ale zmizela, když Jud zaštěkal na celou chodbu a upoutal tak brunetovu pozornost.

"No konečně!" rozhodil rukama a vstal ze země, oprašujíc si kalhoty na velmi vypracovaném zadku. Páni! No...myslím že titul kamaráda s výhodami mi nebude zase tak moc vadit. "Myslel jsem, že tady vysedím důlek! Víš jak dlouho tady čekám?!" mluví trochu hlasitě až jsem si říkal jestli nevykoukne někdo ze sousedů, aby zjistil, co se děje. Oni si zvyknou. I já jsem dost hlučný.

I don't like you - Niamحيث تعيش القصص. اكتشف الآن