25.

2.2K 105 14
                                    

Od sexu, který jsem s Liamem prožil v kuchyni na podlaze uběhly dva týdny a mezi námi se nic nezměnilo. Každý den jsem přišel z práce a našel jsem Liama sedět u televize. Uvařil jsem nám oběd, který jsme si snědli na gauči většinou s pivem nebo tvrdším alkoholem, kterého Liam pil docela požehnaně, ale nikdy nebyl tak opilý, aby o sobě nevěděl.

Skoro každý druhý den si dával jointa na balkóně a já mu to nekomentoval. Nechtěl jsem být prudič. Navíc nic špatného mi tím nedělal. Když od toho nesmrděl celý byt, tak mi to nevadilo. Navíc je s ním sranda. Baví mě ho provokovat a občas se se mnou i něčemu zasměje.

Další věk, která se celý ty týdny děla...Liam řekněme je něco jako šukací mašina, takže jsme spolu spali každý den, i když to bylo celkem namáhavé. Sice mi říkal, že nepotřebuje mít sex nijak často, ale zatím to vypadá, že si sex se mnou užívá. Občas se stalo, že se se mnou vyspal i pod vlivem té omamné látky a i když to zní hrozně, tak mi to přišlo o něco lepší, než když byl čistý.

Dost jsem přemýšlel nad tím, že o sobě skoro nic nevíme a přesto spolu spíme a jsme něco jako kamarádi. Je to divné, ale musel jsem uznat, že každý den jsme se o sobě dozvěděli něco nového. Takže se to postupně začíná lepšit. Třeba jsem zjistil, že nejí houby a on zase, že nesnáším, když nechá někde své smradlavé ponožky jen tak válet. Náš vztah nebo co to je se postupně zlepšuje a i když stále tvrdí, že mě nemá rád za to jak ho pořád provokuju, tak je vidět, že i on je se mnou spokojený a že se mu tu líbí. Stávají se z nás přátelé a to se mi líbí.

Liam byl dvakrát za týden v Londýně na zápasech a vždycky druhý den přijel příšerně unavený a já jen čekám kdy usne za volantem a vybourá se. Je trochu potlučený, ale vždy si své rány ošetřil a ani mou pomoct nechtěl, když jsem se nabídl.

Jediné, co po mě vždycky chtěl bylo, abych mu pomohl si lehnout do postele, protože měl vždy namožená žebra a tak se mu špatně dosedalo na nízkou postel. Dokonce byl se mnou asi třikrát ráno venčit Juda s tím rozdílem, že my šli s Judem jedno kolečko krokem, protože už je Jud starý pán a nemůžu ho honit a on dal za tu dobu čtyři kolečka běhu. Taky chodil do posilovny a když se mu zrovna nechtělo, tak cvičil doma. Dělal kliky dřepy sedy lehy a většinou mě u toho potřeboval. Nebo spíš chtěl. Vždycky přišel a řekl něco ve smyslu "Když už tu s tebou musím bydlet skřete, tak mi pomůžeš." a já mu tak pomáhal při cvičení. Když dělal kliky, lehnul si před gauč a odsunul konferenční stolek dál. Já si položil nohy plnou vahou na jeho záda a on dělal kliky. Když dělal dřepy, tak jich nejdřív udělal padesát a pak si mě vzal do náruče a udělal jich se mnou dalších deset. A u sedů a lehů jsem mu držel nohy u země, aby se mu nenadzvedávali. Asi dvakrát jsme se při tom cvičení spolu vyspali, protože vypadal až moc sexy.

Je zvláštní, že jsem si nikdy nedokázal představit sex bez citů, ale pravdou bylo, že mi to šlo celkem snadno. Jako cítil jsem k Liamovi nějaké sympatie, ale to jsem přirovnával k tomu, že se mi prostě líbí. Což bylo normální.

Teď se chystám jít do práce. Mám na sobě svůj klasický oblek a právě si zavazuji kravatu. Z nějakého důvodu mi to, ale dneska nejde a tak se akorát vztekám.

"Co to vytváříš skřete, že jsi tak červený?" uslyším posměšný smích ode dveří z kuchyně a když se na Liama otočím stojí mezi futry, pozoruje mě s posměšným úsměvem a jediné, co jeho tělo zahaluje jsou jen boxerky.

"Snažím se zavázat kravatu." odpovím mu se zatnutými zuby a on se znovu posměšně uchechtne.

Znovu se pokusím kravatu zavázat, ale znovu byla šikmo a já tak začal znovu nadávat. Já se na to vykašlu a radši půjdu dneska bez ní.

I don't like you - NiamWhere stories live. Discover now