36.

2K 104 15
                                    

Všechno mě bolí a jsem hrozně unavený. Nechce se mi vůbec vstávat z postele. Skoro celou noc jsem nemohl spát. Zdálo se mi pořád o tom, co se stalo. Zdálo se mi, že ten chlap mě do auta dostal a tam se mnou dělal příšerné věci, mučil mě, znásilňoval a já křičel a nikdo mi nepomohl. Ty sny byly jako živé. Bál jsem se. Celou dobu jsem se převaloval sem a tam a snažil jsem se ten ošklivý sen zahnat. Uprostřed noci jsem se probudil s trhnutím a zrychleným dechem. Byl jsem celý zpocený a měl jsem pocit, že budu každou chvíli zvracet. Nakonec jsem ten pocit vydýchal a tak jsem si zase lehnul zpátky do měkkých peřin a snažil se usnout.

Překvapilo mě, když se kolem mého těla obtočily dvě svalnaté paže, které si mě natiskly na tělo mého přítele. "Co se děje?" zeptal se mě unaveně a já tak poznal, že před malou chviličkou ještě spal.

"Nic." vydechl jsem tiše "Jen zlý sen. Spi dál." sám jsem zavřel oči a snažil se usnout. To se mi, ale skoro za celou noc nepodařilo. I přes to mě, ale Liam už ze svého sevření nepustil, jako kdyby mě chtěl ochránit před vším zlým. Jako kdyby mi chtěl ukázat, že mě nedá a že jsem jen a jen jeho.

Cítil jsem se sice líp, ale ani jeho hřejivá náruč mě nedokázala uspat. Asi po hodině jsem se k němu otočil čelem a přitulil se k jeho nahé hrudi. Zhluboka jsem začal vdechovat jeho nádhernou vůni a snažil jsem se zaspat ten nepříjemný pocit. Nakonec jsem usnul až nad ránem a modlil jsem se, aby se Judovi nechtělo na záchod. Naštěstí nepřišel. Až poté, co jsme se s Liamem probudili se objevil v naší ložnici a vyskočil k nám, aby se s námi pomazlil.

Liam se nabídl, že Juda vyvenčí a já byl za to rád. Byl jsem opravdu unavený a navíc se mi ven nechtělo. Liam musel vidět, že mi není nejlépe a určitě mě sám nechtěl pustit ven, aby se mi něco nestalo.

Vydal jsem se tedy alespoň udělat nějakou snídaní. Nejdříve jsem myslel, že udělám vajíčka, ale když jsem spatřil nutelu na poličce, rozhodl jsem se pro změnu a udělal jsem palačinky s nutelou a ovocem, které jsme doma měli. Posypal jsem je grankem a navrch dal šlehačku. Rozdělil jsem palačinky rovným dílem na dva talíře a do jedné porce se pustil. Tu druhou jsem přikryl pokličkou, aby zůstaly teplé do doby než přijde Liam. Dal jsem Judovi čistou vodu a jídlo a nakonec jsem si i s palačinkami sedl k televizi na gauč.

Byl jsem unavený a měl jsem pocit, že se chovám jako robot, který je naprogramovaný na to, aby vykonával určité úkoly, ale jinak nic. Bylo to zvláštní. Nemohl jsem nic pořádně udělat. Bylo mi zvláštně a nevím jestli to bylo z nevyspání a nebo jsem měl stále divný pocit z toho včerejška.

Když se Liam vrátil z procházky, Jud ke mě nadšeně přiběhl celý mokrý. Už chtěl vyskočit na gauč, ale okřikl jsem ho a nakonec se i zasmál. Hned mi bylo o něco lépe, když tady se mnou byli moji dva miláčci.

"Co jste dělali?" zeptal jsem se Liama, který vypadal podobně jako Jud

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

"Co jste dělali?" zeptal jsem se Liama, který vypadal podobně jako Jud. Trošku to ve mě vyvolávalo žárlivost, když jsem si představil všechny ty ženské v parku, co mi ho museli očumovat, když kolem nich procházel.

I don't like you - NiamTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang