DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ!!!

863 25 1
                                    

Ahoj všichni. Jak jistě víte, tak tohle je můj druhý účet na wt, protože ten první mi smazali kvůli nahlašování. Jak asi také víte ,tak jsem měla skoro už dva tisíce sledovatelů a měla jsem okolo 20 zveřejněných příběhů. Bohužel jsem byla hloupá a neuložila jsem si většinu z nich, které už nejspíše nikdy nezískám zpátky. S pár příběhy mi pomohla jedna slečna, která byla tak ochotná a jelikož jí příběhy zůstaly v knihovně, tak mi vyfotila a poslala. Tím jste získali alespoň o pár příběhů víc.

Věc se, ale nemění. S tím, že jsem přišla o velkou část své tvorby, která mě stála spoustu času a úsilí se najednou z části vytratila i má chuť psát. Jak jsem vám slíbila, tak budu sem tam přidávat kapitolu ke knížce Criminal love, ale nebude to asi nijak často, protože jsem ztratila motivaci i u této knížky, jelikož jsem ji měla předepsanou na dalších 70 kapitol. Měla jsem tam spoustu promyšlených zápletek, které byly odlišné od mých dosavadních, protože jsem měla spoustu inspirace a děj příběhu se opravdu posunul. Věděla jsem, že se linie příběhu více méně stále opakuje a proto jsem to hodně změnila. Ale teď už nemám takovou motivaci to psát, když jsem o to přišla. Snad, ale občas něco vydám.

Je možné, že třeba za nějaký čas vydám nějakou novou knížku, ale nevím kdy se to stane. Čeká mě v příštím roce maturita a chci se soustředit na to, abych to zvládla.

Moc vám všem děkuji za podporu a doufám, že se Vám mé příběhy líbily. Jsem neskutečně vděčná za Vás, co jste tady pro mě byli, když jsem přišla o svůj původní účet a doufám, že mě chápete. Třeba se tady někdy objevím a v tu chvíli vám budu vděčná, když tady pro mě znovu budete.

I LOVE YOU SO MUCH.


I don't like you - NiamWhere stories live. Discover now