22.

2.7K 121 18
                                    

"Tak tady bude tvůj pokoj." dovedu Liama do pokoje, který bude teď jeho. Je hned vedle toho mého a je skoro stejně zařízený s tím rozdílem, že já už tam mám své věci. Potom, co jsme se s Liamem dokoukali na fotbal, jsem umyl nádobí a nakrmil Juda. Nebudu zapírat, že mě Liam celou dobu u toho fotbalu objímal a já se snažil soustředit na hru a ne na to jak jeho ruka byla zatraceně blízko mého zadku.

"Okej." řekne svým typickým tónem a začne se do pokoje nosit své věci.

"Kdybys něco potřeboval tak budu v obyvá..." chci ho nechat ať si vybalí věci, ale on mě zarazí.

"Vlastně bych něco potřeboval." ušklíbne se a já už tuším, že se mi to líbit nebude.

"A co?" zeptám se s nadzvednutým obočím a on ke mě udělá dva kroky. Jedním rychlým pohybem si mě vyhoupl do náručí až jsem zapištěl leknutím a on se jen zasmál, odnášejíc mě na postel. Pustil mě na ní a hned na to se na ní vyšplhal a uvěznil mě pod svým tělem. Bránil jsem se a snažil se ho odstrčit, ale on vypadal, jako kdyby mu mé rány nic neudělaly. "Pusť mě!" zatlačím na jeho ramena a on se stále jen ušklíbá.

"Nedělej, že se ti to nelíbí." zasměje se a já své ruce zkřížím na hrudi a nafouknu tváře. Štve mě. To nemůže s těmi výhodami počkat až se trochu poznáme? Nebudu zapírat, že se mi líbí, ale nejsem úplná děvka, abych spal s člověkem, kterého vidím poprvé v životě. "Žádné protesty? No fajn." pokrčí rameny a sundá si tričko. Páni. Páni...no páni! Je sakra hodně vypracovaný. Hodně hodně vypracovaný a sexy. Že bych svůj přístup změnil? Co se stane, když se spolu vyspíme hned první den? Vždyť o nic nejde. Je to jen sex.

I přes to si, ale neodpustím protest. "Nech mě být. Psal jsem ti, že se s tebou hned nevyspím!"

"Jo a proto si mě hladově prohlížíš od samého začátku." ušklíbne se samolibě. "Navíc ti nežeru, že si mě objímal v kuchyni jen kvůli tomu pivu." Nesnáším ho. Vidí mi až do duše. Ne. To je nepřípustné.

"A kdo říkal, že já budu ten dole?" nadzvednu obočí. Pravda, ale je, že jsem byl nahoře snad jen dvakrát a nikdy to nebylo tak dobré, jako když jsem dole. Liam se od srdce zasmál. "Tvoje prdelka přímo volá, abych ji ošukal."

Znovu nafouknu tváře a natočím hlavu na bok, abych se na něj nemusel dívat. Pak se ale otočím zpátky na něj a ušklíbnu se. "A to ti nevadí spát s někým koho nemáš rád?" Doufám, že po tohle jsem ho dostal. On však vypadal, jako kdybych ho ani nerozhodil.

"Ne." odpověděl prostě a já se tak znovu uraženě zamračil a nafoukl tváře. Štve mě. Opravdu mě štve. Naklonil jsem hlavu na stranu, abych se na něj nemusel dívat a nevěděl jsem jestli mám chtít, aby se mě už dotýkal a nebo, aby mě pustil a zasmál se.

Koutkem oka jsem spatřil jak se ke mě sklonil a poté jsem ucítil jeho jemné rty na mém krku jak laskají mou kůži. Jemně přejel rty po mé krční tepně, tak slabě, jako kdyby se jí snad ani nedotýkal, i když jsem jeho doteky cítil dost zřetelně a pak to samé zopakoval jazykem. Mé nafouklé tváře ihned splaskly a byl jsem nucen zavřít oči a snažit se nevzdychat, abych si nepřipadal trapně.

Bože líbá mě jen na krku a já už jsem z toho úplně hotový! Měl bych se sakra uklidnit! Tohle bych mu vůbec neměl dovolit. Měl bych ho kopnout mezi nohy a utéct. Ale to by ho bolelo. No a co, že by ho to bolelo?!

Už jsem se chystal použít násilí. Jakmile jsem, ale svou nohou nějakým způsobem pohnul okamžitě se ode mě Liam odtáhl. Už jsem si myslel, že má vyhráno, on se však jen ušklíbl a hrubě si mě přetočil tak, abych ležel na břiše. Dělá si ze mě srandu?!

I don't like you - NiamKde žijí příběhy. Začni objevovat