3. Furtuna

17K 725 17
                                    




Perspectiva Natashei

Urcăm în avionul privat, eu destul de fresh, dar nu pot spune același lucru și despre Dl. Cooper. Răzbunare ți-a trebuit, răzbunare primești! Ce-i drept nici eu nu am fost prea drăguță cu privirea la trezirea lui.

*Flashback*

Dupa ce termin micul de jun, iau tava cu mâncare pregătită pentru șeful meu si ma îndrept spre camera lui. Nu sunt o persoana matinala deloc, de fapt, pe cine mint, urăsc diminețile, dar răzbunarea pe care o pregătesc mi-a oferit așa un chef de viața. Intru in camera fără a ciocănii, oricum este singur, am auzit extrem de bine când și-a gonit partenera. Doarme liniștit, și brusc partea mea diabolica începe sa râdă. Dormi cât mai poți, păpușă! Ma prefac ca mă împiedic și scap pe jos tava cu mâncare, toate farfuriile de sticla se sparg, alături de paharul cu suc de portocale și ceașca de cafea. Sare din pat ca ars și nu stiu de unde, întinde un pistol spre mine. Îmi pun mâinile in Șold și ii vorbesc.

,,Ușor, dragule, nu sunt vreun criminal in serie!" Spun serioasă. Brusc privirea îmi cade pe corpul lui, gol pușca. Jur, ca dacă ar fi fost genul meu, tot sângele mi s-ar fi urcat in obraji. Dar nu este cazul. Ma întorc pe călcâie și părăsesc camera, înainte de a Închide usa ii adresez o ultima replica. ,,Sper sa îți savurezi micul de jun, altul nu primesti!"

Aud câteva înjurături, dar îl las in pace sa se pregătească pentru îmbarcare.

*Flashback încheiat*

Destul de nervos si mai mult somnoros decât treaz, se așeaza pe scaunul lui și îl văd cum se pregătește sa adoarma. Asta sa o crezi tu, trântesc pe masa din stânga lui ditamai dosarul si mă adresez cu cel mai dulce glas.

,,Trebuie sa înveți tot ce conține acest dosar pana aterizăm." Se uita la mine amuzat și spune.

,,Asta este treaba ta, pentru asta esti plătită!"

,,Greșit! Spaniolii vor ca tu sa fii prim planul acestei afacerii. Eu voi ține cont doar de cifre."

,,Cine a decis asta?"

,,Eu!" Raspund simplu și extrem de serioasă. ,,Iar dacă cumva nu te ții de cuvânt, spaniolii nu vor mai semna!"

Se uita cu dispreț la mine și înjură in barba, apoi ia dosarul și citește.

Timp de 2 ore am stat și l-am analizat cum se chinuie sa descifreze datele din dosar. Este un afacerist foarte bun și foarte deștept, din cauza asta am și ales sa îl încurc, am scris doar informații neconcludente, ce nu îl vor ajuta cu absolut nimic, măcar atât am putut face in toată hărmălaia pe care a facut-o bunul meu șef azi-noapte.

Este un bărbat frumos, ochii aceia albaștrii ca safirele, dar reci ca gheata te fac împietrești, genele lungi și curbate întregesc tabloul acelor safire superbe. Barba usor crescută conturează fața intr-un stil extrem de masculin și dur, iar buzele pline și roșiatice se potrivesc perfect cu aspectul feței lui. Nici corpul nu este de uitat, in acest tablou al lui Adonis, înalt, cu un trup lucrat prin sălile de forță, te face sa salivezi. Și inteligența de care dispune este fermecătoare, rar vezi bărbați inteligenți, ce cunosc și se pot descurca într-o varietate de domenii. Păcat de caracterul mizer...

,,Ai de gând să te mai holbezi mult sau îmi spui în ce constă această scenetă de teatru?" Mă ia peste picior cu replica mea de aseară. Ar merita torturat pentru mintea de copil pe care o are. Dar dragul meu, nu esti singurul care poate juca acest joc prostesc!

,,Toate la timpul lor!"

,,Doar ca tie ți s-a cam terminat timpul, păpușă!" Spune atunci când se aude semnalul pilotului ca aterizăm. Asta crezi tu!

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum