46. O nouă viață! ~1~

7.9K 487 36
                                    

A venit și noul capitolul. De acum, mi-am propus sa postez in fiecare sâmbătă și v-am observat incantarea. Asadar, aici este noul capitol și de acum ne auzim in fiecare sâmbătă!

Lectura plăcută!❤️❤️


Din perspectiva Natashei

Au trecut patru ani de când Black m-a gonit. De când l-am scos atât din viața mea, cât și din sufletul meu. Pentru nimic in lume nu m-as mai întoarce la el, pentru ca eu nu îl mai port ierta. I-am oferit o ultima șansa, de care nu a știut sa profite. L-am iertat pentru ce mi-a făcut și m-am întors cu toată inima la el. Și chiar am crezut ca a inteles și el asta. Totul a fost mult mai bine după ce am clarificat tot, așa ca nu pot înțelege cum de a crezut ca l-am trădat. Când tot ce am cerut a fost libertate. Nu am avut nevoie de banii lui, ori de statul lui, ci doar de libertate, am vrut sa ma simt liberă după ce mai bine de trei ani am fost intr-o colivie. Cu un secret pe care trebuie sa îl păstrez pe viața. Nici măcar nu a putut asculta și varianta mea. Eu nu stiam de ce facuse Mark, pentru ca nu as fi fost niciodată de acord. Într-adevăr, atunci când mi-a propus și am acceptat, sa îl ajut pe Black, iar in schimb sa primesc jumătate din afacerile lui, nu am crezut ca acesta vorbea serios, din contra, am crezut ca a fost doar pentru a ma convinge. Dar Black, nu m-a putut asculta, ci m-a gonit. Iar eu nu mi-as fi călcat in veci mândria pentru a sta lângă el. Nu m-a dorit acolo, nu m-a putut asculta ori înțelege, atunci el este liber sa își petreacă restul zilelor singur. I-am trimis actele de divorț, chiar dacă stiam ca nu poate divorța de mine, așa ca in continuare ma numesc Natasha Cooper. In schimb, am primit, prin intermediul lui Mark, actul de libertate, nu mai fac parte din programul lui, mi-am plătit înzecit datoria fata el, iar acum sunt liberă sa fac ce vreau, din păcate, sub numele lui. Dar asta este, am învățat ca in viața nu le poți avea pe toate!

In legătura cu partea mea din afacerile lui Mark, oricum nu m-au interesat niciodată. In ziua aceea, după ce am părăsit casa, l-am contact pe Mark pentru a ma face sa inteleg tot ceea ce se întâmpla. Și odată ce am inteles, am clarificat ca nu îmi doresc nici o parte, fie ea cât de mică din afacerile lui. Nu am avut nevoie de bani lor pentru a ma intretine, aveam și eu o suma decenta in cont, după munca depusă ca negociator in corparatia lui, și după ce mi-am cumpărat o casa in New York, am început sa lucrez in continuare ca negociator, atât pentru firme mai mici, cât și pentru corporația lui Black. Într-adevăr, nu m-am prezentat eu niciodată la vreo negociere, dar am instruit pe cineva destul de capabil astfel încât sa nu distrugă firma in care Black a investit atât de mult. Da, așa cum am susținut mereu, eu nu pot distruge sau sa batjocoresc munca cuiva, din cauza aceasta i-am respect munca lui Black, și am decis sa îl ajut chiar dacă nu merita.

Bineînțeles, ca in ciuda ajutorului meu, karma nu mi-a oferit același lucru, din contra, eu nu pot părăsi America datorită statului de soție a lui Black. Și tot din cauza acestui statut, a trebuit sa îmi asigur siguranța, așadar, din partea ce mi se cuvenea mie, am vrut doar câteva persoane care sa aibă grija de casa mea, atunci când eu nu sunt. Poate, dacă as fi fost singura, nu as fi acceptat nici asta, dar nu puteam pune in pericol viața unei ființe care nu făcuse inca cunoștința cu lumea. Mi-am asumat responsabilitatea protecției lui atunci când am decis sa nu fac avort. De fapt, pe atunci, eram doi ce își asumau aceasta responsabilitatea, dar câteva luni mai târziu, eu am fost gonita, iar acea ființa micuța renegata.
Oftez învinsă, pentru a mia oară, și îmi ridic capul dintre hârtii, la auzul apelativului folosit de singura persoana ce îmi aduce in fiecare zi bucurie.

,,Mami, mamiii..." Zâmbesc instinctiv, fericita sa văd cum alearga spre mine și cum mi se arunca in brațe. Dupa ce ma strânge in brațe și îmi oferă veșnicul pupic, se depărtează de mine și începe sa îmi vorbeasca. Dar eu, ca in fiecare zi, nu pot fi atenta la ceea ce spune, pentru ca mereu ii analizez trăsăturile. Nu se aseamănă prea mult cu Black, cele mai multe trăsături le are de la mine, dar ceea ce a luat de el, parul usor cârlionțat și ochii aceia albaștri perfecti, cei care te îngheață intr-o secunda, ma fac sa îmi aduc aminte in fiecare zi de el. Nu îl urăsc, căci astfel, as ajunge sa îmi urăsc copilul, dar nici nu ii voi ridica vreo statuie pentru ce a făcut.

Mâna micuța se mișcă prin fata mea, încercând sa îmi atragă atenția și de asemenea, sa ma trezească din șirul gândurilor mele. Ii zâmbesc, iar acesta ia ghiozdanul de la Brad, bărbatul ce are grija de fiul meu in fiecare minut al zilei, sunt cei mai buni prieteni și nu ma pot decât bucura pentru ca fiul meu l-a acceptat. De fapt, el i-a acceptat pe toți. Ii considera unchii lui și știe ca nu are voie sa iasă din cuvântul lor.

Scoate din ghiozdănel, un desen și mi-l întinde pentru a-i oferi verdictul meu. Este extrem de legat de mine, din cauza aceasta tot ce face trebuie sa fie aprobat de mine. Bineînțeles, avem și unele probleme, mai ales atunci când face prostii. De ce?! Pentru ca nu suporta sa fie certat, iar eu nu pot rezista sa nu îl iert. Desigur ca este pedepsit, dar ,,unchii" lui îl scapă întotdeauna mai devreme de pedeapsa.

,,Îți place?" Ma întreabă și începe sa își mute greutatea de pe un picior pe altul, in așteptarea răspunsului. Analizez fiecare punct al desenului, pentru ca dacă ii ofer răspunsul imediat, se supăra, căci nu suporta sa il mint ca este frumos, doar pentru ca sunt mama lui. Este atât de deștept, iar asta ne da destul de des bătăi de cap. Desenul îl prezintă pe el, Ținându-se de mâna cu o prezenta feminină. De multe ori tinde sa ma deseneze pe mine, dar aici nu sunt eu,  căci un par blond mi se arata.

,,Da, dar pot sa știu cine este fata de lângă tine?" Îl întreb și îmi metin zâmbetul pe buze. Obrajii lui se îmbujorează, iar zâmbetul meu se mărește. Ii arunc o privire lui Brad, iar acesta îmi răspunde cu un zâmbet.

,,Natalie! E foarte frumoasa, nu-i așa?!" Ma întreabă, și iar începe sa își mute greutatea de pe un picior pe altul.

,,Pai, din desenul tău, cred ca este!" Ii spun zâmbitoare, iar acesta zburda de fericire. Îl iau de mânuță și mergem împreuna spre intrarea in casa.

,,Este prietena mea!" Aprob din cap și îl îndrum spre camera lui, urcam usor scările și pana sa ajungem in dormitorul lui, băiatul începe din nou sa vorbeasca. ,,Astăzi am pupat-o pe obraz!" Pe fata mea se formează o grimasa și tot ce poți citi, este uimire. Oftez și ii întorc un zâmbet strâmb, și in șoaptă spun. ,,Off, Black...putea sa ia ceva bun din comportamentul tău?!" Băiatul își întoarce încruntat privirea spre mine, dar nu îmi spune nimic. Așteaptă sa îl schimb și apoi sa ii dau voie sa se joace.
Ieșim împreuna in grădina din spate și îl las sa se joace cu Brad, in timp ce eu termin ultimele acte.

După ultimele retusuri și planuri, am pregătit cina, așa cum fac de obicei și i-am chemat pe Brad și Ayan la masa. Brad este singurul care sta în casa permanent, ceilalți S-au stabilit in jurul locuinței mele, și fac cu schimbul pentru a păzi casa. Brusc gândul mi-a zburat la Chris, nu am mai ținut legătura nici cu el. Ma întreb oare dacă a reusit sa se căsătorească. Merita sa aibă parte de o femeie cu picioarele pe pământ, pentru ca și el era un om bun, chiar dacă ma enerva destul de des.

,,Mami.." îmi ridic privirea din farfurie și îmi concentrez atenția pe băiatul meu. ,,Cine este Black? Și de ce are un nume atât de urat?" Inima îmi îngheață pentru o secunda, iar creierul mi se blochează. Cum sa ii spun copilului meu ca Black este tatal lui, tatal pe care îl considera mort. Cum?! Tresar când ii aud vocea lui Brad, ce îl întreabă pe micuț de unde știe el de acest nume. ,,Pai de cate ori fac câte o prostie, mami zice încet ca seman cu Black. Deci, cine e?" Spune acesta extrem de serios, iar eu ma pierd instant, nu i-am spus niciodată cum îl cheamă pe tatal lui și nici nu intenționez sa o fac, cum de altfel, nici nu i l-am arătat. Brad îmi arunca o privire mustrătoare, și ma încurajează sa vorbesc. Mereu m-a criticat pentru ca i-am ascuns lui Ayan, figura tatălui sau. Dar ce ar fi trebuit sa ii spun?! Fiule, tatal tău e un prost și a zis ca el nu are un copil cu mine, o tradatoare?! Mai bine sa știe ca e mort, decât ca l-a părăsit.
Cu greu îmi înghit nodul din gât pentru a putea sa vorbesc.

,,Black este un prieten de al meu, care făcea la fel de multe prostii ca tine!" Acesta aproba zâmbitor din cap și îmi arunca o alta bomba.

,,Vreau sa îl cunosc!" Și brusc inima mea pornește ca la raliu. Niciodată nu a fost așa curios despre identitatea unor persoane. Nici prea multe legate de tatal sau nu a vrut sa știe, S-a mulțumit cu ce ii ziceam.

,,Poate, intr-o zi, vom merge sa îl vizitam..." spun usor, încercând sa îl fac pe băiat sa uite despre asta subiect.

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum