42. De ce, Black?!

12.1K 473 46
                                    

Din perspectiva Natashei

Am răsuflat usurata când am ajuns in America. Ultimele patru zile au fost un infern. Casa era inundata in fericire, iar inima mea se spărgea de fiecare data când pășeam in afara camerei. Ii Multumesc lui Black pentru ca a născocit o minciuna și a spus ca am facut indigestie și ca nu ma simt prea bine. Minciuna nu a fost digerata de cei doi, dar neavând încotro, au tacut. Nu o judec pe Jessica pentru fericirea ei sau pentru ce a spus. A facut o urare și își dorea sa ne facă fericiti prin asta, dar eu nu eram pregătită sa aud asta. Mai mult decât atât, Ma bucur pentru ca Black mi-a oferit spațiu, spațiu de care aveam o mare nevoie. Încă nu sunt pregătită sa îl las sa navaleasca in viața mea. Poate ii voi da voie sa îmi fie alături după un timp, dar acum este mult prea devreme pentru mine. Tot el a scurtat și vacanta. Stia ca nu Ma pot detașa atâta timp cât cei doi sunt atât de aproape.
Dar ca orice minune care nu tine prea mult, așa și acum. Nu am putut sta nici doua ore singura pentru ca Jessica a dat buzna in casa, pentru ca vrea sa o ajut la organizarea nunții. Așa ca, uite-Ma, răsfoind zeci de cataloage și alegând, din sute de culori, una potrivită pentru salonul și nunta grandioasa a îndrăgostiților.
Telefonul suna, iar eu Multumesc apelantului pentru pauza oferita. Ma duc rapid după telefon și raspund la fel de rapid. Vocea lui Mark ma face sa zambesc și sa îmi ridic puțin moralul. Întotdeauna Mark m-a facut sa ma simt mai bine prin caldura și iubirea oferita, m-a susținut și nu a ținut cont de nici o prostie făcută.

,,Draga mea, ce faci?" Ma întreabă fericit, iar zâmbetul meu se lărgește și mai mult. Îmi transmite o stare atât de buna.

,,Am nevoie de ajutor..." spun mai mult soptit, iar acesta chicoteste la telefon. Știe de tortura Jessicăi, chiar ea mi-a spus ca a trecut și pe la tatăl ei înainte, dar acesta a expediat-o rapid, spunându-i ca nu se pricepe la astfel de lucruri.

,,Vin imediat!" Spune râzând și Închide telefonul. Starea de spirit mi se îmbunătățește, și intru in sufragerie cu un zâmbet cât casa. Jessica nici nu observa schimbarea radicala, ci îmi întinde un alt catalog. Oftez resemnata, și Ma trântesc pe canapea, trebuie sa mai rezist pana vine salvarea mea. Deschid catalogul, iar multitudinea de modele pentru rochia de mireasa, Ma face sa inghit in sec. Chiar nu am chef sa aleg modele pe care oricum Jessica nu le va purta. Așa ca Ma prefac interesată de paginile reviste, chiar dacă tot ce fac este sa rasfoiesc alandala foile. Norocul meu este telefonul femeii ce suna încontinuu. După ce termina lungul apel, aceasta se tranteste extenuată pe canapea. Oboseala i se citește clar pe chip, datorită cearcănelor și machiajului întins. Chiar nu pot înțelege cum mai rezista. Și in timp ce se putea odihni, chiar și pentru câteva clipe, aceasta decide sa revadă modelele pentru flori. Și nu doar ca nu își da voie sa se odihneasca, nu Ma lasă nici pe mine.

,,Deci, ce modele ai găsit?" Nivelul oboselii și al disperării se ridica semnificativ, iar eu aproape ca ma bat cu acel nenorocit de catalog. Îl urasc și urasc situația in care am fost pusă, fără voia mea. Dar, cumva, norocul îmi bate la usa, la propiu. Mark intra rapid in sufragerie și fără alte menajamente, prezintă problema.

,,Scuzati-Ma pentru întrerupere, dar am nevoie urgentă de Natasha! A intervenit ceva neprevăzut, iar tu esti singura ce se poate ocupa!" Spune rapid și aproape ca ma ridica de pe canapea. Din priviri o întreb pe Jessica dacă este Ok, iar când aceasta oftează și îmi face semn sa plec, aproape ca tip. Noroc ca m-am abținut la timp, astfel s-ar fi dus pe apa sâmbetei, evadarea mea.

,,Ma revanșez imediat cum termin! Vom sta 24/24 h sa ne ocupam de nunta, promit!" Spun împăciuitor, chiar dacă nici eu nu cred minciunile.

,,Stiu! Asta dacă, bărbații din aceasta familie, nu te vor retine pana in ziua nunții!" Rad, și Ma rog înăuntrul meu sa se intample chiar așa. Dar de unde atâta noroc?! Telefonul femeii suna din nou, iar aceasta se grăbește sa răspundă, îmi trimite bezele și apoi se face nevazuta. Atât eu, cât și Mark, răsuflam ușurați. Acesta îmi face semn sa îl urmez, iar eu fac întocmai. Atâta timp cât ma scapa de acea nebuna, sunt extrem de ascultătoare. Urcam in mașina, iar Mark ii face semn șoferul sa pornească.

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum