23. Un pas inainte, doi inapoi!

13.3K 629 36
                                    

Toată noaptea nu am dormit nici eu, nici Natasha din cauza planului pus la cale de cei doi asociați ai mei. Chiar dacă am stat in aceeași camera, același pat nu am scos niciun cuvant. Toată noaptea m-a mancat limba sa ii spun ceva, dar de fiecare data când deschideam gura, Ma opream din cauza privirii ei urate. Asa ca am decis sa o las in pace, poate are nevoie de timp cu ea. M-am ridicat din pat încercând sa nu îmi provoc prea multă durere și am pornit spre baie. Natasha mi-a analizat fiecare gest pana in momentul in care am inchis usa băii. Îmi dau cu greu pantalonii jos și intru in dus. Aud usa deschizându-se și Ma întorc cu fata spre ea. Natasha intra in baie cu un prosop și câteva schimburi de ale mele. Ma tintuieste pentru câteva clipe cu privirea apoi iese din baie. Analizez toată baia și remarc ca nu era niciun prosop in toată baia, acum pot înțelege de ce a facut ea acest gest. Termin dușul și trag prosopul de pe chiuveta. Ma șterg cu grija de picăturile de apa rămase pe corp, apoi trag pe mine boxeri și pantalonii de trening. Renunț la a mai lua și tricoul pentru ca îmi este foarte greu sa ridic mâna stânga, îmi provoc prea multă durere. Intru in camera și o văd pe Natasha schimbându-se in alte haine. Ma îndrept usor spre pat și îmi dreg vocea pentru a o face atenta la mine. După ce isi aranjează bluza își Ridica privirea spre mine.

,,Unde te duci?" O întreb pe un ton neutru pentru ca nu vreau sa dea bir cu fugiți.

,,Sa-mi caut rochie de mireasa, dacă tot sunt obligată ca prima oară când o port sa fie din obligație, măcar sa fie frumoasa!" Ironia din glasul ei Ma face sa turbez. Femeie, nici eu nu vreau sa Ma căsătoresc cu o nebuna ca tine!

,,Sa iti îți iei și o jartiera frumoasa!" Spun și aceasta arunca cu telefonul in spre mine, Ma feresc la timp, iar telefonul ei ajunge in perete și se face bucăți!

,,Trec și noul meu telefon in contul firmei!" Spune nervoasa, apoi părăsește camera. Zambesc la scena tocmai desfășurată aici și ies din camera cu direcția Bucătărie. Toată aceasta debandada mi-a deschis apetitul. Mark și Chase sunt amandoi in Bucătărie, și zambesc complice când Ma văd. Le adresez o privire urâta amândurora și Ma așez și eu la masa cu ei. Amandoi rad pe sub mustăți și după ce iau o gura din cafea le vorbesc.

,,Stiu ce ați facut voi doi și chiar nu sunt de acord cu treaba asta! Nu exista nici o regula, ați facut-o doar ca Natasha sa rămână aici!" Spun serios, tintuindu-i pe amandoi cu privirea. Poate pe ea au reușit sa o păcălească, dar la mine nu merge.

,,Ne-ai prins!" Rade Mark si își menține privire cu a mea.

,,A cui fost aceasta idee?!" Întreb iar Chase raspunde pe un ton nevinovat.

,,Pai Natasha ne-a devenit Draga, in plus fusese și vina mea pentru ca te-a găsit in ipostaza aceea!"

,,Aha, deci v-a devenit draga?! Pai va invit sa va legati voi de ea! Eu nu am nevoie!" Privirile amândurora se schimba, iar Mark aproape ca se răsteste la mine.

,,Termina cu prostiile! Știm amandoi ca simti ceva pentru ea! Așa ca o sa faci ceea ce trebuie pentru a o tine aproape de tine!" Ma enervez și Ma ridic de la masa. Apoi pe un ton mult prea ascuțit ii spun tatălui meu.

,,Tata, știm amandoi ce înseamnă o căsătorie in lumea asta! O data ce faci acest pas nu mai dai înapoi, este pe veci!"

,,Tocmai! Asta este perfect pentru un derbedeu ca tine!" Spune tata și Ma scoate din minti. Nu neg ca nu mi-as dori sa Ma bucur de câteva dintre privilegiile ca soț al Natashei, dar stiu ca ea nu și-ar dori niciodata așa ceva.

,,Tata, ea vrea libertate, nu vrea sa fie legată pe veci de mine!" Ma răstesc la amandoi, iar Chase sare și el in picioare pentru a-l susține pe tata.

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum