25. ,,Prietene" la cataramă!

12.4K 598 6
                                    

Ma trezesc din cauza unor tipate și a unor bubuituri venite de la parterul casei. Doamne, de data asta ce mai este?! Cobor rapid din pat și deschid usa camerei mele. Ii arunc o privire întrebătoare lui Chris, iar acesta doar ridica din umeri. Cobor cât de repede pot scările, iar imaginea din fata mea Ma face sa rânjesc. Black este furios, vena de pe frunte abia sta sa nu-i explodeze, dar ceva este ciudat, dacă eu nu am facut nimic aseară, astfel ajungând sa-l enervez. Cine este vinovat?! Îmi inghit cuvintele când Jessica apare in fata mea la fel de nervoasa. Ce ați patit voi doi așa de rau?!

,,Oo, superb, ea lipsea din acest tablou de familie!" Spune și se uite cu scarba la mine. Ma enervez pentru ca de data asta chiar nu am nici o vina. Tot ce am facut, a fost sa Ma trezesc, așa ca, oameni buni, reveniti-va!

,,Da! Și îți place sau nu este soția mea de astăzi și va ocupa același loc pe care l-a ocupat și Alecsis!" Eee dragul meu, aici ai întrecut masura. Eu nu o sa stau niciodata acolo unde a fost ea, eu ori sunt mai sus de atât ori plec.

,,Cum poti sa treci așa peste moartea ei?!" Întreabă aceasta nervoasa, iar Chase o trage mai spre el cu gândul de a o mai potoli, dar aceasta este mult prea nervoasa pentru a se opri.

,,Jessica, termina cu prostiile! Știm amandoi Ce s-a întâmplat cu adevărat!" Femeia oftează nervoasa și își întoarce privirea furioasa, încercând sa ma sperie. Draga, de mai bine de trei luni trăiesc sub același acoperiș cu fratele tau, nu Ma mai sperie nimic acum.

,,Nu o sa ii poti șterge niciodata prezenta!" Spune extrem de nervoasa și ii zic.

,,Draga mea, eu nu sunt aici pentru a șterge numele cuiva de pe buzele voastre. Am treburi mai importante decât sa ma lupt cu morții!" O enervez și mai rau. Aproape ca sare sa Ma bata, și chiar o rog sa facă asta. Sa-i bag putin mințile in cap!

,,Cum ai putut sa te legi pe viața de o asemenea femeie!" Întreabă nervoasa aceasta și simt cum nervii mei o iau razna.  Are prea mult tupeu pentru mintea aceea îngusta. Black sare in apărarea mea, dar îl opresc, pot duce și singura o lupta cu o fetița fițoasa ce nu a trecut de ipostaza adolescentei.

,,Ce ar fi sa mai taci din gura și sa analizezi puțin situația! Eu nu am devenit soția lui Black pentru a-i lua locul lui Alecsis, nici măcar pentru ca am vrut. Am fost obligată, iar dacă prin aceasta obligație, îl și pot ajuta pe Black in toate afacerile lui, este și mai bine! Iar dacă Ma vezi ca pe o Amenințare la adresa fostei lui, înseamnă ca ar trebui sa recalculezi datele. Nu faci decât sa îmi dovedești ca sunt mai buna ca ea și ca o pot șterge cu o singura vorba din inima lui Black!" Spun și plec din încăpere. Urc înapoi in camera mea pentru ca toată aceasta cearta cu o fetița ce nu știe sa facă diferențe, ci știe doar sa scoata prostii pe gura, ma epuizează.  

.
.
.

Au trecut 3 săptămâni in care m-am certat in fiecare zi cu Jessica. Este ca un ghimpe in coaste, nu poate petrece o zi departe de scandal. Ba mai mult, nici cu Black nu s-a impacat, nici pe mine nu Ma accepta, dar cu toate astea in fiecare zi sta aici. Doarme la Mark, și consider ca se plictiseste pe acolo, daca, cu toate ca prezenta noastra nu este agreata de ea, vine aici.

In aceste ultime trei săptămâni ne-am chinuit, atât eu cât și Black sa gasim informatii și sa construim planuri cât mai bune pentru a ne ocupa de japonezul ce ia parte la intalnirile din local. Au fost trei săptămâni ale naibii de grele, pentru ca a fost foarte greu sa gasim ceva plauzibil. Afacerile japonezului sunt departe de ochii curioșilor si exact cum ma asteptam, acesta nu face nici o greseala.

Situația dintre mine și Black nu a fost prea roz in ultimul timp. Ba chiar ne-am certat foarte des pentru ca nu prea ne-am suprapus programul de munca. El a fost plecat foarte des, la sediu, iar eu am avut foarte mult de munca la firma, am fost plecata mai mereu de acasa, Ba chiar au fost și câteva zile legate în care nu am trecut pe acasa din cauza unei deplasări in Anglia. Măcar ne-am aliat împreuna împotriva acelei scorpii ce arunca cu venin.

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum