50. Prețul

9.1K 509 74
                                    

Moșul a venit la voi cu un nou capitol. :))

Lectura plăcută și un Crăciun fericit!❤️❤️❤️





Din perspectiva Natashei

Toată noaptea m-am întors de pe o parte, pe alta, in încercarea de a adormi, dar nu am reusit. Pe la 3 dimineața m-am ridicat din pat și m-am mutat in sufragerie. Am început sa citesc diverse stiri, apoi sa îmi verific mailul, dar nu am găsit nimic interesant. Apoi, drăcușorul ce se plimba prin capul meu, mi-a dat o ideea. Așa ca am început sa caut diverse articole despre Black și aventurile sale, din acești patru ani. Și pot spune cu mâna pe inima ca nu au fost putine. Am apreciat întotdeauna ca nu a dorit sa ma prezinte in fata camerelor, dar totuși, se știa destul de bine ca ne-am căsătorit. Într-adevăr, nici cu femeile cu care a ieșit, nu a ieșit direct in fata, dar totuși, a fost surprins cu ele la braț. Cum de altfel, am citit diverse articole in care se scria ca am divorțat in secret, alături de poze cu diverse femei. Am inspirat adânc, și am încercat sa las totul departe, dar nu am putut. Îmi vine sa sparg fiecare obiect din încăpere, am reusit singura sa ma enervez atât de rău. M-am îmbrăcat și am ieșit din apartament. Deși încă este întuneric, am ales sa ma plimb puțin prin împrejurimi! Aveam nevoie de aer proaspăt, și poate chiar de puțin timp cu mine. Mi-am terminat treaba in L.A., dar am ales sa mai stam puțin pe aici, pentru a-i arată și lui Ayan orașul, căci, probabil, nu va mai avea ocazia sa viziteze vreodată L.A.-ul. Cel puțin, eu nu mai am de gând sa vin pe aici!

Cunosc orașul atât de bine și, cumva, mi-a fost atât de dor de aceste locuri, dar am preferat sa păstrez distanță. Și asta, doar pentru ca nu îmi doresc sa ma întâlnesc cu Black. Și uite cum soarta e o nenorocita și mi l-a scos in cale, in cel mai prost moment. Eu pot da ochii liniștita cu el, pentru ca nu ar fi pentru prima data in care l-as confrunta. Dar dacă Ayan este prin preajma, cumva, pământul îmi fuge de sub picioare. Exact cum s-a întâmplat și acum câteva ore in magazin. Atunci când i-am văzut atât de aproape unul de altul, inima mi s-a oprit. Fiul meu știe ca tatal sau a murit, iar dacă ar afla ca l-am mințit, m-ar urî. Încă nu este destul de matur încât sa înțeleagă de ce am făcut una ca asta. Și chiar de ar fi, tot nu i-as putea spune ca tatal sau l-a renegat.
Expir aerul pe care l-am ținut in plămâni, și încerc sa ma relaxez, dar imaginea fetiței blonde, pe care o ținea de mâna Black, m-a neliniștit din nou. Cine este?! Și cum de a reusit Black sa treacă atât de repede peste relația noastră, ba mai mult, sa crească un alt copil?! Cum?!

Toate întrebările astea m-au măcinat și m-au condus la destinația mea. Sunt in fata fostului meu apartament. In locul in care ne-am petrecut ultimele luni împreuna. Am scos mecanic cheile din buzunar, și am ales-o pe cea potrivită pentru aceasta usa. Pana acum nu am stiut de ce am ales sa păstrez aceasta cheie. Nu ma gândeam ca ma voi întoarce, și totuși, uite-ma aici. Inspir adânc și intru in casa, aprind lumina, iar dezastrul din casa a rămas la fel ca acum patru ani. Pășesc încet prin casa și inspectez cu privirea fiecare colțișor. Deși este aceeași dezordine, nu este praf pe obiecte, din contra, este curat. Semn ca cineva face curat aici, dar nu deranjează obiectele lăsate in dezordine. De parca, se păstrează amintirea zilelor fericite. Merg usor pana la fosta mea camera, de parca încerc sa retrăiesc fiecare moment pe care l-am avut aici. Intru in dormitor și aprind lumina. Patul este deranjat, semn ca cineva a dormit aici, dar așternuturile sunt proaspăt schimbate. In încăpere domnește mirosul vechiului meu parfum, de parca cineva tocmai l-a folosit in încăpere. Un fior îmi traversează coloana la gândul ca Black încă vizitează acest loc. Cu siguranța nu exista una ca asta!
Nu știu din ce motiv, dar ma duc spre dulapul cu haine și îl deschid larg. Îmi trec mâinile peste vechile haine, ajungând pana la cele ale lui Black. Scot un tricou din șifonier și dintr-un impuls, îmi afund nasul in el. Încă îmi este dor de el și de parfumul lui. Nu știu cum de acest bărbat reușește sa îmi trezească astfel de sentimente contradictorii. Și asta, după ani de zile. Oftez resemnata, și arunc înapoi in șifonier tricoul.
Ies din dormitor, și intru in Bucătărie pentru ca mi se uscase brusc gâtul. Beau rapid lichidul vital pentru ca vreau sa plec cât mai repede din acest loc ce îmi trezește atâtea amintiri.
Pun paharul in chiuveta și Pășesc rapid pana la usa de la intrare. Apăs clanța, dar usa nu se deschide. Nu îmi aduc aminte sa o fi încuiat. Caut cheile pe măsuță de lângă usa, dar acestea sunt de negăsit. De nicăieri, un zdrăngănit se aude in spatele meu, iar fiori încep sa îmi traverseze coloana.

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum