4. Începutul

15.1K 711 9
                                    

Din perspectiva Natashei

De mai bine de 20 de minute mă cert cu Black, deoarece nu vreau să fiu împopoțonată de vreun make-up artist sau de vreun designer.

,,Înțelege că mă voi machia singură
și la fel îmi voi alege și ținuta, SINGURĂ!" Aproape țip la el, și jur că dacă aș avea ceva la îndemâna i-aș tăia gâtul acela, dar pensulele de make-up nu sunt cea mai bună variantă pentru o asemenea plăcere.

,,Nu pot risca să țin la braț un clown atunci când vom păși într-o încăpere cu cele mai frumoase femei din lume." Brusc stima mea de sine o ia razna, de parca aș face un EKG, nu știu dacă să fiu fericită pentru faptul că mă consideră o femeie demnă de a merge intr-un astfel de loc sau să mă întristez că nu voi ajunge nici la degetul mic al acelor femei.

,,Wow, nici o replică urâtă, liniște pentru mai mult de 30 de secunde, ai febră cumva?!" Îmi adresează cuvintele ironic și pline de dezgust.

,,Mă gândeam la cum am fost aleasă tocmai de cel mai infatuat dintre oamenii de pe planeta. Să mă consider norocoasă pentru că dintre atâtea femei, am avut ghinionul de a te cunoaște?!" Ochii ii devin reci, iar furia i se acumulează destul de rapid. Simt cu privirea aceea albastră mă îngheață, devin și eu un sloi de gheață o data cu el. Știam de la bun început că nu am făcut alegerea potrivită, dar fiind obligată de trecut să păstrez aceasta slujbă nu am avut de ales. Însă privirea pe care mi-o aruncă și felul de a mă simți atât de nesigură pe mine, mă face să fug de acest om total necunoscut mie. ,,Acum te rog să părăsești camera, trebuie să mă pregătesc." Vine spre mine, cu pași mari și amenințători, dar eu nu mă clintesc din loc, oricât de mult mi-a luat-o razna stima de sine, nu mă voi lăsa intimidată de un bărbat ca el. Se aproprie de fața mea, iar eu sunt nevoită să îmi Înalț privirea pentru a putea face contact vizual. Jur că pentru moment, am văzut în acea mare albastră, iadul, dar asta nu mă va împiedica niciodată să nu îmi doresc să cuceresc, chiar și pentru un moment, acel loc plin de flăcări și păcate.

,,Ai face bine să nu mă dezamăgești și să fii cea mai frumoasă din acea încăpere, altminteri, primul glonț din pistol, va avea numele tău gravat pe el!" Mârâie spre mine, doar că ce nu știe el, este că am mai înfruntat o dată iadul, si am ieșit învingătoare.

,,Ar fi bine să fie gravat in diamante pentru toate clipele in care am fost nevoită să te suport!" Se împinge in mine, iar acest gest nu face decât să mă enerveze și mai rau, dar până să apuc să ii mai adresez și o alta replica părăsește încăperea.

La nici 2 minute după plecarea fulgerătoare a lui Black, in camera își face apariția Chris. Se uită ciudat la mine, dar nu îl bag in seama, ci ma apuc de machiajul pentru aceasta minunata seara!

,,Nu stiu ce i-ai facut, dar nu l-am mai vazut așa nervos de mult timp!" Mă trezește vocea lui Chris din visare,și Ma face curioasa sa aflu mai multe despre acest bărbat și despre ce se va întâmpla in seara asta.

,,Înseamnă ca îmi îndeplinesc la perfecție îndatoririle de soție!"

,,Natasha, nu te juca cu el, ar distruge o ființa ca tine in mai puțin de o secundă, și asta doar pentru o vorba aruncată prost." Ma intorc cu totul la el, și Ma adresez cât pot de serioasă.

,,M-am distrus singura in momentul in care am acceptat aceasta afacere." Spun, și conștiința mea Ma aproba, dacă as fi avut o alta cale, nu as fi acceptat in veci, dar cum viața este imprevizibila și îți rezerva neprevăzutul, nu pot spune decât ca îmi doresc sa mai fiu in stare sa mai suport vreun un bărbat dupa sfârșitul acestui joc.

Continui sa Ma pregătesc in liniște, fără ca vreunul din noi sa scoată vreun sunet. După aproximativ o ora, machiajul este gata, si la fel și ținuta. O rochița albastru inchis, deasupra genunchiului cu o palma jumătate, și o curea in mijloc ce îmi defineste perfect talia mică, o perechi de pantofi cu toc cui, crem, asortati cu cureaua, iar make-upul nu foarte incarcat, ci doar cât sa imi accentueze trăsăturile, parul facut bucle lejere și lăsat in voie, Ma fac sa arat ca o zeița a frumuseții. Ies din baie și fac o pirueta in fata lui Chris ce aproba cu vehemență alegerea făcută de mine.

,,Un singur lucru vreau să te rog, cu toate că am vazut cât poti fi de încăpățânată! Atat cât esti acolo, asculta-l și fă orice îți spune, pentru ca acolo este o lume periculoasa pentru o fata cu atâtea atuuri ca tine." Oricat de mândra aș fi, ascult in tocmai sfaturile date de el, și îmi promit mie ca o sa le urmez, asta pentru că știu că nu am fost adusă aici pentru a mi se face rau, ci pentru a-l ajuta pe acel îngâmfat nerecunoscător.

Chris ma conduce pana in sufragerie, unde Black vorbește la telefon și da tot felul de directive. Atunci când privirile noastre se întâlnesc, pur și simplu impietresc, privirea rece, fără pic de mulțumire pe care o are, Ma face sa cred ca oglinda din camera mea era murdara. Îmi face semn spre usa, și Ma îndrept usor spre ieșire, apoi spre mașina. Ma urc in dreapta, iar el la volan, și tot drumul, ce mi s-a părut al naibii de lung, nu a scos nici o vorba. Parchează mașina și înainte sa Ma dau jos îmi Spune.

,,Nu pleci de lângă mine orice nevoie ai avea, vrei la baie îmi spui, vrei sa fumezi, te vei duce la bar, dar vei găsi un loc de unde te pot vedea!" Dau sa comentez, dar Ma întrerupe. ,,Nu vreau sa ajungi curva vreunui bărbat de pe aici!" Pur și simplu înlemnesc la cuvintele lui, și brusc nu mai simt nevoia sa comentez ci doar sa îl ascult, dar cum minunile nu țin prea mult, ultima sa afirmație ma face sa ma rotesc la 180 de grade. ,,Și încearcă sa nu comentezi prea mult!"

,,Ți-am zis de la bun început, ca dacă nu îmi convine ceva, nu tac!" Se înroșește la față și aproape ca ma târăste din mașina.

Intram in local, iar luxul și opulența domnesc. Black ma trage usor după el, pana ajungem la o masa cu cei mai urâți oameni de pe planeta, răutatea și diabolismul se citesc pe fata lor, și pot jura ca același lucru îl văd și pe fata lui Black când se enervează. Femei superbe stau in dreapta fiecăruia dintre acești bărbați, și pot spune cu mâna pe inima ca eu sunt cea mai urâta de aici. Le analizez pe fiecare in parte și pot citi in ochii lor doar frica și supunere, ceva ce la mine nu întâlnești. Nu îmi este frica, iar de supunere nici nu vorbim.

In momentul in care Black ma prezintă ca viitoarea lui soție, toate privirile cad pe mine. Unele sunt admirative, ale bărbaților, in deosebi. Sunt studiată din cap pana in picioare, iar tot ce pot citi pe fata lor este admratie și invidie, invidie ca rivalul lor Ma are pe mine. Din partea femeilor, obțin același sentiment, invidie, stiu ca nu sunt o femeie urâta, dar reacțiile lor parca ma ridica pe un piedestal, iar asta nu îl poate face decât mândru pe Black, ce și-a așternut pe fata un zâmbet de milioane.

,,Ce pot spune, ca de obicei, piesa de rezistența este deținuta de tine, Cooper!" Se adresează un bărbat trecut de 50 de ani, dar ce se tine mai bine decât un puști de 18. Îmi săruta mâna galant, și îmi spune. ,,Se pare ca sunteți atracția serii, nu este de mirare ca Black ne-a facut sa asteptam atât pana sa te cunoaștem, meriti toate amânările, frumoasă doamna Cooper!"

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum