44. Este imposibil!

10.3K 435 28
                                    


Din perspectiva lui Black

De mai bine de o luna de zile suntem doar parteneri de pat. Nu prea vorbim unul cu celălalt, nu stam împreuna, nu mâncam, nu ieșim, nu facem nimic din ceea ce ar face un cuplu normal. In ultima perioada sunt destul de ocupat, dar îmi pot face timp măcar sa mâncam. In schimb, ea neagă cu vehementa orice gest al meu. O sun in timpul zilei, dar nu îmi Răspunde, ba chiar am venit de câteva ori, mult mai devreme acasă, doar pentru a mânca împreuna. Dar de câte ori a auzit cheia in broasca, a plecat in camera. Fie ca ii era somn sau nu, S-a pus in pat și nu S-a mai mișcat pana dimineața. Am înțeles ce a deranjat-o, dar nu am putut înțelege de ce nu trece odată peste. Ok, Sharlot a ieșit din viața noastră, cu greu, dar a ieșit. Din cauza Natashei a trebuit sa o găzduiesc in casa noastră și sa am grija de ea, plus o suma mare de bani pentru a uita incidentul. Este treaba mea ce am făcut înainte de căsătoria cu ea, și trebuie sa respecte asta, nu sa omoare orice ființa ce m-a atins pana la ea.
In plus, eu am trecut peste prostia pe care a făcut-o. S-a furișat in sediul meu, trădându-mi încrederea, dar am înțeles și asta. Am ținut-o departe de planuri, mi-am asumat ca va face orice posibil sa afle. Și odată ce a aflat, informațiile reprezentau un pericol pentru ea, din cauza aceasta am și trimis-o in Mexic. Și bineînțeles, ca binevoitorul meu tata a informat-o de atac și a venit mai repede, dar, totusi, târziu pentru a împiedica ceva, deja atacul se încheiase. Însă privirea pe care mi-a oferit-o atunci când m-a văzut puțin scuturat, privirea aceea rece pentru ca nu m-am consultat cu ea, pentru ca avea impresia ca se putea altfel, mai usor. Dar nu este așa, nu se putea in niciun alt mod. Poate pana acum partea de strategie a fost mult mai importantă, dar cu acest nenorocit de rus, nu se poate ajunge la o alta modalitate. Și așa, a fost mult prea ușor ce i-am făcut. Oftez, și îmi las corpul sa atingă salteaua moale a patului. Am nevoie de odihna, de multă odihna.

Și așa toată viața mea se împarte acum între sediu și apartamentul Natashei, iar asta nu îmi convine mai deloc. Aici nu avem pic de protecție, nimeni nu păzeste locuința. Ma rog, am câțiva oameni in jurul blocului, dar degeaba sunt afara. Înăuntrul blocului se pot întâmpla multe. Trebuie sa fac ceva și cu acest lucru. Am rugat-o sa ne mutam la tata, dacă acasă nu își dorește sa vina, dar refuzul a fost vehement, fără cale de întoarcere. Așa ca m-am conformat, majoritatea lucrurilor mele deja sunt aici.

Am vrut sa ma culc, dar brusc curiozitatea își face apariția. Ce ascunzi tu pe aici, prințesa mea?! Ma ridic din pat, și încep sa caut prin camera. Deschid șifonierul, dar nu găsesc nimic in afara de haine. De asemenea, nu găsesc absolut nimic in camera. Ies din dormitor și intru in micuța camera, transformată de ea in birou. Are sute de foi și de dosare. Ea nu are timp acasă nici sa mănânce, dar totuși, își aduce acte. Am căutat in tot biroul, dar nimic. Se pare ca nu ascunde nimic de mine, sau nu am fost eu in stare sa găsesc acel ceva. Ma întorc in camera și ma așez din nou in pat, toată aceasta Căutare mi-a provocat o stare de somnolenta. M-am pus pe partea ei de pat și m-am lăsat prada somnului. Știu ca nu va putea adormi pe cealaltă parte a patului, măcar așa va fi nevoită sa vorbeasca cu mine.
Nu trec mai mult de 20 de minute, in care am reușit doar sa ațipesc, căci usa camerei se deschide, iar pe ea intra Natasha. Mersul apăsat și agitația ce a acaparat camera de când a intrat, ma face sa realizez starea de supărare a Natashei. O simt. Știu ca va ieși un mare scandal din asta. După câteva minute, in care, presupun ca S-a schimbat, am simțit salteaua cum se lasă usor sub corpul ei. Oftează de câteva ori și o simt cât este de suparata. Nici măcar nu a spus ceva legat de locul in care dorm. Mormăie ceva total neînțeles de mine și își lipește trupul de al meu. Mâna trece peste abdomenul meu, îmbrățișându-ma. Vreau atât de mult sa ma întorc sa o iau in brațe, dar nu o fac pentru ca nu vreau sa se retragă. Dacă cumva își da seama ca ea a făcut acest gest in timp ce eu eram treaz, se va simți atât de prost. Pentru ca și-a călcat mândria in picioare. Atât de rău, pentru nimic. O las sa adoarmă și o trag in brațele mele. Mormăie ceva nedescifrabil și se aseaza mai comod. Îmi afund nasul in parul ei, și adorm și eu.

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum