43. Noi, inseamna mai mult de doi?!

12.2K 494 57
                                    

Ma trezesc datorită unui zgomot extrem de enervant. Atât de enervant încât îmi zgârie creierii. Deschid incet ochii, iar durerea de cap ma lovește din plin. Așa ca ii închid din nou, încerc sa îmi reamintesc ce s-a întâmplat aseară, dar nu reusesc. Totul este atât de neclar, iar capul îmi plesnește atât de rau încât nu pot ordona nici literele din numele meu. Încerc din nou se deschid ochii, și după câteva minute bune in care încerc sa ma adaptez cu lumina din încăpere, reusesc sa identific câteva elemente. Sunt in vechiul meu apartament, dar lucrurile in continuare îmi sunt neclare. De ce sunt aici?! Și mai ales cum am ajuns aici?!

Mirosul dezgustător de tigara și alcool, îmi provoacă tumbe in stomac. Iar greață mi se instalează in tot corpul. Cât de repede pot, ma ridic de pe canapea, și încerc sa ajung pana la baie. Mult prea greu, având in vedere ca holul a devenit un Roller coster pentru mine. Când in sfârșit îmi ating obiectivul, trag usa după mine și îmi golesc conținutul stomacului. Ceea ce Ma face sa Ma simt puțin mai bine. Ma ridic cu greu de pe jos și îmi spal fata cu apa rece. Mirosul emanat de propiul corp, îmi accentuează și mai rau starea de greață. Și chiar Ma gandesc ce ar mai fi de eliminat. Am vărsat tot!

Ies incet din baie și străbat din nou holul, intru in Bucătărie și concentrata pentru a îmi păstra mersul drept, încerc sa iau un pahar pentru a bea apa. Și reusesc pana când, vocea mult prea cunoscuta, Ma face sa îl scap. Ma intorc cu greu spre posesorul vocii, si incruntata, incerc sa il privesc. Privirea mi s-a intetosat din nou, iar asta imi ingreuneaza perceptia. Barbatul isi savureaza in tihna cafeaua, si pot jura ca pe fata lui se afla o urma de zambet ironic. Incerc sa fac doi pasi pana la Black, dar incaperea se invarte din nou facandu-ma sa ma dezechilibrez, iar durerea de cap se accentueaza. Norocul meu este ca am reusit sa ma prind de blatul dulapului, scapand de situatia penibila in care as fi fost pusa daca as fi cazut.

,,Asta iti trebuie daca te imbeti!" Imi spune zeflemitor si arogant, iar imaginile de noapte trecută incep sa devina putin mai clare. Brusc panica ma cuprinde, dar Black intervine imediat linistindu-ma. ,,A luat-o Chase acum patru ore! Chiar ma mir ca nu ai imbatat-o si pe ea!" Din nou aceeași atitudine! I-as spune vreo doua, dar eu nu pot ajunge nici pana la scaun, dar sa ma mai gandesc si la vreo replica inteligenta! ,,Cum ai putut fi atat de inconstienta, Natasha?! Cum sa aduci o femeie insarcinata intr-o incapere in care tu ai fumat si baut, de nu iti mai aduci aminte?!" Vorbele sale atat de acide, imi fac corpul sa reactioneze intr-un mod bizar. Creierul mi se opreste si nu ma pot gandi la nici o explicatie. Din contra, organismul meu o ia razna si o alta criza de greata ma acapareaza. Incerc sa fug pana la baie, dar esuez lamentabil. Nu apuc sa parasesc nici bucataria, caci sunt aproape prabusita pe jos. Cu o singura mana, Black imi sare in ajutor, sau mai bine spus, ma umileste si mai mult, si ma ridica de jos, ducandu-ma la baie. Cu o mana imi tine parul strans, iar cu cealalta imi mangaie spatele. Cum ma poate face acest om sa trec de la o stare la alta?! Cum poate fi atat de impaciuitor si, totusi, atat de luptator?! Ma ajuta sa ma ridic, odata ce am terminat, si imi spala fata. Sunt atat de jenata si rusinata de cele intamplate, incat imi vine sa fug, dar picioarele nu ma asculta. Nici nu vreau sa ma gandesc cum am parut in fata Jessicai, si mai ales in a lui Chase. Ma simt atat de furioasa, dar nu pot nici macar sa ma incrunt, dar sa mai si actionez. Imi pare rau ca am ajuns in acest moment. Dar in anumite situații, îmi pierd controlul. In care nu mai pot diferenția ce este bun, de ce este rau. Iar situațiile acestea ma fac sa Ma simt atât de vinovata pentru ca am creat-o astfel pe Natasha. Maraitul lui Black ma face sa realizez ca unghiile mele s-au înfipt in mâna sa. Strângeam cu putere, datorită nervozitatii acumulate. Doar la gândul atitudinii mele, aproape ca îmi vine a ma sinucide. Nici nu mai pomenesc ca am facut toate acestea, și ca pe moment, nu m-am simțit pentru o secunda patetica. Sunt aproape tarata pana la masa din Bucătărie și trântită pe scaun. Mi se aseaza in fata o cafea, mult prea tare pentru gustul meu și o pastila. Nu îmi adresează niciun cuvânt. Se uita insistent la mine, analizându-mi fiecare centimetru, fiecare părticică de piele, fiecare fir de par. Dacă pana acum m-am simțit mizerabil, acum ma simt de-a dreptul deplorabil. Nu inteleg de ce l-a deranjat atât de mult comportamentul meu fata de Sharlot. Ce își dorea?! Sa o las in pace și sa ii accept vorbele infecte?! In acest caz, Black se Înșeală amarnic.
Iau o gura din cafeaua fierbinte și apoi, cu multă apa, înghit pastila. Stomacul meu, nu face decât sa protesteze, iar confuzitatea devine prietena mea. Am mai fost mahmura, dar niciodata nu m-am simțit atat de rau. Black se aseaza pe celalalt scaun și începe sa bata nervos, cu degetele in masa. Las câteva zeci de secunde sa treaca peste zgomotul enervant, sperând ca se va opri. Dar nu, acesta continua in același stil enervant. Imi ridic capul enervată și incep sa tip sa se oprească. Dar acesta dezgustat, ma ignora, continundu-și activitatea. Ii arunc o privire urâta, iar acesta plictisit începe sa îmi scaneze fata. De parca ar putea găsi ceva frumos pe fata unei mahmure. Din nou nervi mei ating nivele anormale, iar starea de rau se amplifica.

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum