21.Aici ne despartim!

13.3K 619 14
                                    

Au trecut aproape 5 zile de la negocierea cu albanezul, iar Black încă nu a venit acasa. Nu inteleg ce face atât de important la acel sediu, dar nu îmi convine deloc sa îl stiu departe de aceasta casa. Sunt îngrijorată, și imi vine sa Ma arunc singura de la balcon pentru ca simt asta pentru omul ce mi-a facut atât de mult rau. Pe zi ce trece simt cum cuvintele lui Mark se adeveresc, și realizez ca incep sa Ma atașez de acest bărbat. Dar cu ce folos?! Pentru ce sa fac asta atâta timp cât stiu ca el nu simte nici  1%?! Alecsis este bine întipărita in mintea și inima lui, pentru a mai putea sa aibă sentimente și pentru altcineva.
Oftez și Ma ridic din pat cu direcția cu baie, Ma pregătesc pentru noua zi, și cobor in Bucătărie. Lui Black i s-au adus la cunoștiință din acea zi planul pe care l-am pus in aplicare. Dar nu a venit acasa pentru a Ma pedepsi, nici măcar nu a pus sa fiu închisă in camera. Black, ce este in neregula cu tine?! Ce este mai rau pentru mine, este ca ii simt prezenta peste tot prin casa, de la parfumul sau specific, pana la amintirile din fiecare colț al casei. Oftez din nou, și ies din casa. Astăzi Ma voi întâlni cu Chase pentru a afla câteva lucruri legate de ce s-a întâmplat in Cuba, Ma macină mult prea rau  aceasta intrebare, așa ca vreau sa aflu.
Intru in mașina și conduc pana la restaurantul unde am stabilit sa ne vedem. Nici Chris nu a mai fost pus pe urmele mele. Acum am parte de libertatea pe care mi-o doream, dar nu o mai vreau. Doamne, prin ce îmi dai sa trec?!
Parchez mașina și intru in localul stabilit, Chase ma astepta deja la masa și Ma bucur ca putem trece direct la subiect. Ma așez in fata lui Chase și îl salut, îmi raspunde la rândul lui și așteaptă curios sa afle pentru ce l-am chemat.

,,Dacă este vorba sa fac din nou ceva pe la spatele lui, sa știi ca nu o sa se mai intample, atunci eram supărat și am ales sa fac cea mai neconcludenta alegere!" Spune serios și Ma strâmb la el, stiu ca a facut tot pentru ca are încredere in mine, dar nu ii place sa recunoască.

,,De fapt, am venit sa vorbim despre altceva!" Ridica sprâncenele in semn de uimire și așteaptă sa continui. ,,Ce s-a întâmplat intre voi in Cuba?" Se încruntă pentru câteva secunde, apoi își pune un zâmbet pe fata.

,,De ce vrei sa afli?" Ridic din umeri in semn de pura curiozitate și îl las sa continue sperând sa înceapă sa vorbească. ,,Nu pot sa cred, ca voi începeți sa va îndrăgostiți unul de altul!" Rade usor la afirmația sa si Jur ca Ma enervez.

,,De îndrăgostit este vorba doar intre tine și Jessica. Intre mine și Black sunt doar pure sentimente de curiozitate." Spun și acesta se strâmba la mine.

,,Tocmai ți-ai răspuns singura la intrebare!" Jessica?! Despre ea sa fie vorba. Ma vede puțin încurcată și îmi vorbește. ,,Parca tu erai cea deșteaptă dintre noi!" Se oprește pentru a rade și îl lovesc cu piciorul pe sub masa, se oprește din criza de ras și devine din nou serios. ,,A aflat ca Ma văd cu Jessica pe la spatele lui!" Oftez și ii acord o privire intelegatoare.

,,Black, poate fi....prea orgolios!" Rade gânditor și se uita serios la mine.

,,Iar tu spui asta, după doar 2 luni petrecute împreuna!" Îl aprob râzând și încerc sa gasesc o cale in capul meu pentru a-i împăca pe cei doi. ,,Natasha, nu te baga in asta! Cine știe cum mai ajungi după ce îți pui planurile in aplicare. Și așa, ai fost singura femeie ce l-a enervat atât de rau pe Black încât aproape sa o omoare! Nu te vreau și pe tine pe conștiința!"

,,Nu vreau sa fac nimic! Dar nici așa nu se poate, dacă tu chiar o iubesti pe Jessica, ce treaba are el?! El a uitat cum a fost când a iubit?!" Își ridica privirea spre mine si pufăie arogant.

,,Dar a iubit-o vreodată cu adevărat?! Natasha, a iubi pe cineva înseamnă a proteja cu orice pret, de ce nu a facut asta?! De ce nu pus-o sa învețe sa se apere, de ce nu i-a oferit lănțișorul?!" De data asta e rândul meu sa devin uimita la auzul vorbelor lui Chase. Răspunsurile acestor întrebări Ma macină și pe mine, și vreau sa stiu mai multe. ,,Da, poate a iubit-o, dar nu așa de mult precum considera el!" Are dreptate cu ce zice, dar nu pot trage asemenea concluzii, fiecare face propiile alegeri. ,,In plus, Alecsis nu ar fi facut niciodata ceea ce faci tu, nici nu se punea problema sa se implice in ceva ce nu ținea de îngrijirea ei personală. Și Ma enervați atât de rau când faceți pe încăpățânați! Este clar ca între voi este mai mult decât o afacere, înțelegere, sau oricum ii Spuneti voi. Pai dacă ar fi îndrăznit orice femeie de pe pământ sa comenteze in fata lui, acum ar fi zăcut printr-o groapa comunala! Și sa fim serioși, ai ales sa stai cu el cu toate ca a încercat sa te omoare! Așa ca ce mai vreți sa dovediți ?!" Pâfăi enervată de vorbele lui Chase și continui sa-i vorbesc.

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum