8. O propunere interesantă

15.8K 726 27
                                    

Din perspectiva Natashei

Toată noaptea m-am zvârcolit în pat. Nereușind sa închid un ochi până dimineață. Pașii lui Black îmi răsunau in cap, de parca, special, mergea atât de apăsat pe balcon. Este deja a doua noapte in care nu reusesc sa dorm din cauza lui. Mâine voi pleca la mine, măcar acolo am liniște. In plus, am o grămada de lucru pentru noua negociere și pentru asta am nevoie de multă liniște. Iar acest barbat, atât de calm, nu face decât sa atragă furtuni in preajma lui.

Ma ridic cu greu din pat deoarece oboseala își face simțită prezenta. Ma pregătesc pentru plecarea mea, imbracandu-ma in singurele schimburi aduse, îmi iau lucrurile, și Ma îndrept spre usa. Apăs clanța și când descopăr ca usa se deschide îmi înghit nodul din gât. Nu mă asteptam sa își retragă asa usor pedeapsa.

,,Buna dimineata! Te pot ajuta cu ceva?" Ma sperie Chris cu urarea lui și politetea ieșită din comun, Doamne, cât am stat cu cimpanzeul acela am uitat ce sunt bunele maniere.

,,Buna dimineata. Da, ai putea sa îmi chemi un taxi?" Foarte politicos, Chris îmi ia bagajul din mâna și Ma poftește spre scari. Coboram împreuna in sufragerie, si fără a fi atenta la cuvintele adresate de bărbat, caut acea pereche de ochi reci si goi. Vreau sa Ma fac înțeleasă ca nu am acceptat pentru nici o secunda acest job cu gândul ca voi trai o poveste de dragoste cu Black. Doamne, nu mi-as dori singura acest rau. Dar nu ma asteptam sa ne comportam ca doi inamici. Totuși, nu i-am fost băgată pe gât, el m-a ales. Așa ca nu are decât sa îndure urmările alegerii lui.

Nu este nicaieri, și asta îmi ia o piatra de pe inima, stiu ca iar ar folosi forța pentru a Ma face sa rămân, așa ca lipsa prezenței lui nu mă poate decât bucura.

,,Din păcate, nu iti este permis sa pleci de aici cu taxiul. Dar te pot duce unde doresti !" Normal, ce semn de bunăvoință, Cooper. Nu stiai cum sa ma urmărești așa ca îl pui pe Chris după mine. Știe ca nu voi putea refuza sa plec cu Chris, pentru ca nu vreau sa mai stau o secunda in casa aceasta.

,,Sa inteleg ca tu esti continuarea pedepsei mele?!"

,,Nici eu nu sunt prea fericit cu asta sa știi!" Spune amuzat, iar starea lui de bine Ma molipsește și pe mine. Este drept ca el nu are nici o vina, este doar o victima colaterală in războiul dintre mine și Gorila aceea.

,,Măcar esti o prezenta mai placuta decât el!" Rade la remarca mea și Ma întreabă unde vreau sa ajung, ii zic adresa casei mele, și ne urcam in mașina.

,,Dacă nu l-ai mai ataca din toate părțile, poate v-ați înțelege mai bine."

,,Haha, chiar crezi ca șeful tau este capabil de înțelegere?" Se uita amuzat la mine, iar răspunsul lui Ma face cu adevărat sa rad.

,,Nu, dar măcar încerc sa ajung la bunăvoința ta, pentru a ne mai lăsa și noua un moment de repaos. De când te-a cunoscut, nici noi nu mai avem liniște, sa știi." Rad la remarca cu toate ca Ma simt un pic vinovata, unii dintre ei sunt oameni simpatici, ce nu mi-au greșit cu nimic, și nu vreau sa fiu eu persoana din cauza căreia sa se tulbure. Dar dacă aveți un șef atât de prost crescut, cum as putea eu sa va ajut?!

,,Ne dorim măcar sa dormim și noi o noapte." Rade din nou, și stiu ca are dreptate, nu doar eu și Cimpanzeul stam trezii, și ei o fac. Pentru ca gălăgia pe care o facem este ca un ecou in acea casa. ,,Știi dacă ai fi puțin mai docilă, poate ați putea avea o adevarata relație." Rad cu gura pana la urechi crezând ca a facut din nou o gluma, dar când îl văd serios ma opresc și ii spun.

,, Este ultimul lucru pe care mi-l doresc!" Ajungem in fata blocului meu și cobor din mașina, deja discutia cu Chris lua o alta direcție, nefavorabila pentru mine. Urc in apartamentul meu, și pentru prima data in aceste 3 zile răsuflu usurata.

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum