7. Dulce răzbunare

14.2K 685 20
                                    

Perspectiva Natashei

Orgoliul meu tocmai a fost bombardat de cel mai nerecunoscător bărbat de pe pământ. Nenorocit ce ești, chiar crezi că este ușor să te dai drept soția ta?! Este cel mai greu lucru, trebuie să fii non-stop în poziție defensivă și când in sfârșit am avut  un moment de relax, orgoliul meu s-a facut praf. Dar normal, cum să te gândești la altcineva în afară de tine, egositule. Încuie-ma in camera ca rezolvi multe cu asta. Îți promit că o să mă răzbun pentru tot ce am pătimit azi din cauza ta. O să-ți calc și eu orgoliul in picioare, așa cum mi l-ai călcat și tu pe al meu. Îmi târăsc cu greu picioarele până în baie și cu ochii grei îmi privesc semnul lăsat amintire de acel nemernic.  Nici o Sticluța plină de fond de ten nu v-a acoperi semnul ăsta. Ma dezbrac și intru in duș, apa calda ma face sa mai uit de tot ce a facut acel dobitoc, dar totuși răzbunarea nu îmi da pace. Pentru ca și-o merită! Vei vedea, domnule Cooper, cum este sa ai cu adevărat o soție ca mine! Sa vedem dacă vei reuși sa te mai ocupi de afaceri, cu o astfel de pacoste pe cap!
Ies doar intr-un prosop pe balcon cu gândul de a fuma o tigara liniștită, dar traind cu acest om sub același acoperiș, bineînțeles ca nu pot avea luxul de a sta liniștită. Îl aud de pe balcon cum țipă la cineva. Este nervos, și tot ce îmi doresc acum, la 2:00 dimineata, este sa-l enervez și mai rău. O să vezi ce plăcut e să mă ții închisă în cameră!  Ma așez pe scaunul de la măsuță și îmi aprind o tigara! Cât am fumat m-am gândit doar la cât am putut fi de proasta sa cedez in fata lui. Și-a bătut joc de mine și a obținut ce a vrut, și astea doar din vina mea pentru am lăsat garda jos. Asta îmi trebuie dacă nu sunt atenta!
Exact când credeam ca nu o sa mai iasă din camera in noaptea asta, aud ușa de la balcon deschizându-se. De când te asteptam! Îmi aprind o alta țigară și îl aștept sa facă primul pas in Conversația cu mine! Își aprinde o țigară și se aseaza pe celalalt scaun de la masa. Nu se uită la mine, de parcă nu aș exista. Aha, deci nu îți trezesc niciun interes. Ok!
Îmi continui linistita tigara și îl ignor total. O sa ai nevoie de mine, și o sa vii ca un cățeluș sa te ajut, sa vedem dacă atunci te voi mai baga eu in seamă. Liniștea aceia mormântală mă înnebunește, dar nu vreau sa părăsesc balconul pentru nimic in lume! Ma ridic de pe scaun, și Ma apropii de la balustrada balconului! Grădina din spatele casei lui este ca un tablou de la Luvru, sub razele lunii. Tot acest tablou mirific Ma face sa îmi amintesc de vechia mea locuința, grădina de trandafiri a mamei era perfecta pentru zilele in care voiai doar sa te relaxezi. Sunt momente in care îmi doresc sa las totul balta și sa fug înapoi la ei. Dar din păcate ce îți rezerva viața nu este deloc plăcut. Toate momentele petrecute cu părinții mei îmi trec prin fata ochilor. Sunt momente neprețuite pentru mine, chiar și de certurile cu ei îmi este dor. Ochii mi se umezesc si simt ca o sa cedez din nou sub presiunea amintirilor. Dar acum nu este momentul, nu cu el. Ma întorc pe călcâie încă îngândurată, dar dispare rapid aceasta in stare in momentul in care ma lovesc de un piept tare. Chiar nu puteai rămâne pe scaun?! Îmi ridic privirea spre el si ii atribui cea mai urâta privirea pe care o dețin. Ma privește mirat, neînțelegând de ce ma uit urat la el. Oare de ce?! Ce-i drept sunt ostatica unui mafiot, intr-unul din palatele sale. Wow, visul oricărei proaste mi s-a îndeplinit tocmai mie. Supeeeerrrr! Incet-incet se apropie de fata mea, neînțelegând ce vrea. Papusa, dacă vrei o palma, nu ți-ai ales momentul oportun, nu pot risca sa îmi cada prosopul atunci când te plesnesc.
De fapt, e o adevarata tentație, m-as lasă dezbracata pentru ați trage o palma.
Mă trezesc din visul meu frumos în care îl bat pe acest Don Juan in momentul in care îmi atinge gâtul. sar ca arsa de lângă el, iar tentația de a-mi îndeplini visul devine și mai mare. Se uita la mine usor amuzat, fără pic de urma de vinovație. Ochii lui sunt reci, iar restul corpului emană prin fiecare celulă egoism.

,,Mâine de dimineață plec, așa ca ar fi bine sa gasesc ușa deschisă!" Îl atrag in plasa planului meu, hai, păpușă, dezaprobăma pentru a avea un motiv bun sa Ma răzbun! Fața lui emană pur și simplu sarcasm, sa vedem dacă o sa poti păstra aceasta stare in continuare.

,,Esti pedepsita pana o sa te îmblânzești, păpușă!" Ma enervez, dar încerc sa alung aceasta stare pentru a ma putea răzbuna. Ma apropii de el incet, iar in momentul in care ajung in fata lui, imi pun mâinile pe pieptul lui plin de tatuaje, lăsând astfel prosopul sa cada pe lângă corpul meu. Ma privește din cap pana in picioare, analizând fiecare părticică a corpului meu, rămâne hipnotizat asupra sânilor mei, și îl simt arzând de dorință. Consider ca i-au ajuns imaginile acumulate pentru seara asta, așa ca ma apropii mai mult de el, lipindu-mi sânii de pieptul lui. Și ii șoptesc la ureche.

,,Sper sa ai o noapte liniștită, păpușă!" Mă întorc pe călcâie, și Pășesc ca o felina de prada spre camera mea, ii simt privirea arzându-mi trupul, iar in momentul in care intru in camera, îl văd venind spre mine, așa ca încui usa balconului, trag draperiile și ma pun in pat.
Sper sa dormi bine in seara asta!

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum