20. A doua doamnă Lara?!

14.5K 580 16
                                    

Ma așez confortabil pe scaunul de pe balcon și îmi aprind tigara, in așteptarea taifunului. Aud usa trântindu-se și pașii săi cum vin spre mine. Cam lent, păpușă! Trag liniștitor din tigara și reusesc sa scap total de starea de nervi pe care am avut-o. Jur ca orice femeie trebuie sa încerce acest tratament, atunci când idiotul sau soț își uita locul. Se postează in fata mea, iar moaca lui extrem de nervoasa Ma face sa bufnesc intr-o criza de ras. Ma uitam la el râzând cu o pofta pe care nu am mai avut-o de mult, privirea sa nervoasa s-a împletit cu o uimire nemaivăzută, iar toate aceste gesturi Ma fac sa rad și mai tare. Se depărtează de mine și se rezeama  cu spatele de balustrada. In câteva zeci de secunde, Ma opresc din ras si îl privesc serioasă. Ma tintuieste cu privirea și vine spre mine dureros de incet. Îl văd cum caută cu privirea semnele lăsate acum câteva ore și simt cum tot corpul mi se cutremura când îmi atinge cu vârfurile degetelor semnele de pe gât. Ma împing mai mult in scaun pentru ca stiu ca reacționez pozitiv la gesturile omului ce nu acum mult timp m-a strâns de gât.

,,Ți-ai terminat sceneta?" Ma întreabă batjocoritor și doar ridic din umeri ca răspuns. Cine știe poate peste 20 de secunde îmi va veni o alta idee, mai buna ca asta. ,,Avem treaba, următorul de pe lista trebuie eliminat!" De data asta este rândul meu de a rade in mod batjocoritor. Se apleacă peste scaun, astfel încercând sa Ma domine cu atitudinea sa. M-am lăsat dominata de tine, Black! Și nu ai știut sa apreciezi asta.

,,Avem treaba? Scuza-ma, păpușă, dar treburile noastre s-au separat atunci când ai încercat sa ma omori!" Ii acord cel mai frumos și mai fals zâmbet pe care îl dețin și continui sa vorbesc. ,,Acum dacă nu te superi, îmi vreau libertatea înapoi!" Ma ridic de pe scaun si intru in camera pentru a pleca. Îmi ridic trolerul de pe jos și dau sa ies pe usa, dar Ma opresc la auzul vorbelor lui.

,,Îmi place cum ai redecorat! Chiar voiam sa fac o schimbare, dar nu eram hotorat cum sa o fac!" Spune sincer și simt cum temperatura apei din corpul meu creste. Aha, deci îți place, hai sa vedem cum o sa îți placa asta, păpușa! Deschid usa, iar in dreptul acesteia se afla Chase, Mark și Chris. Țâțâi la imaginea din fata mea, dar trec repede peste, Ma apropii repede de Chris, astfel luându-i pistolul de la spate, Ma întorc cu pistolul îndreptat spre Black și îl întreb batjocoritor.

,,De care parte a corpului te-ai gandit sa scapi și nu stiai cum?" Se uita la mine și îmi zâmbește provocator.

,,Tocmai mi-ai îndeplinit o fantezie de a mea!" Ma bucur ca pot face lucruri bune pentru tine. Trag piedica pistolului, și le aud pași lui Chase și ai lui Mark apropiindu-se de mine, fata lui Black trece printr-o grimasa serioasă, apoi revine la fata lui amuzata. Ma bucur ca sunt amuzanta, Black. Ridic pistolul un pic mai sus și ii spun înainte de a trage.

,,Cred ca de cap ar trebui sa scapi tu!" Apăs trăgaciul, iar glonțul se infinge in peretele din spatele lui, direct deasupra capului. Mark, îmi trage pistolul din mana și îmi arunca o privire mustrătoare și dură.

,,Stiu ca merita asta, și crede-Ma chiar eu as face-o, dar nu are rost sa ne încărcam noi conștiința pentru el!" Îmi vorbește Chase și apuca de trolerul meu, apoi Ma trage de mâna spre usa. Ne oprim amandoi in fata ușii datorită vorbelor mult prea dure venite din partea lui Black.

,,Dacă ieșiți din aceasta casa, va puteți considera morți amandoi!" Se apropie rapid de mine, și Ma trage de umăr pentru a Ma întoarce cu fata spre el. ,,Alege, păpușă, viața alături de mine sau moartea cu el!" Ii oferă o privire urâta și dezgustata lui Chase, iar acesta ii raspunde printr-o strambatura. Ce ați patit voi doi in Cuba?! Ma întorc cu fata spre usa, și îl simt pe Chase in spatele meu. Black rămâne in usa cu o privire confuza și dezgustata de noi.

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum