9. Pură înțelegere

13.7K 647 17
                                    

Din perspectiva lui Black

Ne îndreptăm spre casa mea deoarece am decis împreună, să rămână la mine peste noapte. Cuvintele lui Mark îmi Răsună și acum în cap și nu mai fac decât să Mă gândesc la o adevărată colaborare cu această ființă. Dar oare ea ar vrea?! Nu văd de ce ar accepta acest lucru pentru că nu are nimic de câștigat din asta. De câștigat nu, Dar își poate pierde slujba dacă nu face ceea ce vreau.
Coborâm din mașină Și ne îndreptăm spre intrarea în casă, O poftesc în biroul meu pentru ai propune noua înțelegere. Ne așezăm pe scaunele din birou, fără ca aceasta să scoată vreun cuvânt. Ce îți mai coace capul ăla frumos al tău? Îmi dreg teatral glasul pentru a o face atentă iar când aceasta își ridică privirea spre mine, Îi propun nouă înțelegere.

,,Vreau să colaborăm! Vreau să mă ajuți să-mi duc planul la bun sfârșit!" Se uită mirată la mine Și așteaptă să continui. ,,Vreau să scap de câțiva dintre oamenii de la acea masă, Și vreau ca tu să mă ajuți!" Se uita Sarcastică și mă întreabă.

,,Și eu ce voi câștiga?" Analizazez cuvintele ei și realizez că singurul mod în care o pot convinge este de ai oferii ce-și dorește.

,,orice vrei!" Mirată deoarece nu se aștepta la acest răspuns, îmi arunca bomba la care nu Ma asteptam.

,,Libertate! Vreau sa îmi dai in scris ca, după ce vei obține monopolul, Ma vei lasă sa plec și nu Ma vei mai caută vreodată!" Vorbele ei îmi cad ca o piatra de mormânt peste orgoliul meu. Nu sunt un bărbat atât de rau încât sa îți doresti sa fugi departe de mine. Sincer, undeva in adâncul meu, îngropat foarte Adânc, îmi doresc sa am o așa femeie lângă mine pentru tot restul vieții. Dar stiu, ca dacă s-ar întâmpla așa ceva, aspectele rele ar fi mai multe decat cele pozitive. Intre noi doi nu poate fi vorba de înțelegere, nici măcar pe alegerea felului de mâncare. Scot o foaie de hartie și un pix și incep sa scriu singura ei cerința, semnez și ii dau și ei pixul pentru a o face.

,,Înainte de a semna, vreau sa stiu tot ce presupune acest plan." Eram sigur ca la asta se va ajunge. Incep sa vorbesc și o văd cum se aseaza mai bine in scaun pentru a afla detaliile.

,,Am o lista, cu oameni pe care ii vreau dispăruți din aceasta lume și cu tot ce vreau sa obțin de la ei. Rolul tau in acest plan este de a lua fiecare oportunitate și sa o dezvolți in favoarea noastra!"

,,Și cum ai vrea sa fac asta, nu stiu mai nimic despre aceasta lume!"

,,Esti inteligenta, și stiu ca o sa faci tot ce este posibil pentru a afla, și a valorifica oportunitățile ce ne ies in cale." O flatez, pentru ca merita, este extrem de buna in munca pe care o face.

,,Ai dreptate, voi face tot ce voi putea, dar am o condiție." Spune și se apleacă usor spre birou. ,,Ma vei lasă sa intervin, atunci când va fi nevoie. Nu voi fi doar o păpușă, voi avea un cuvânt de spus." Ma ridic in picioare de nervi, ocolesc biroul si Ma aplec peste ea.

,,Știi că nu pot accepta asta!"

,,Atunci nu te pot ajuta! Nu sunt un manechin fără creier, gandesc și nu te pot ajuta decât dacă intervin!" Ma înfurii la vorbele ei, dar aceasta trece peste starea mea și continua sa vorbeasca. ,,Știi și tu ca esti de necontrolat atunci când îți doresti ceva, de zeci de ori am încercat sa te fac atent la mine, și sa-ți ofer acel pont, dar nici măcar nu m-ai băgat in seama!" A încercat sa mi se adreseze?! Stiu ca nu țin cont de nimic atunci când sunt implicat in ceva, dar nu îmi vine sa cred ca a încercat sa își tina gura. Las orgoliul deoparte, chiar dacă asta întâmpla doar in interiorul meu, și ii dau dreptate pentru intervenția ei.

,,Ok! Dar vei fi diplomata, iar aceste intervenții se vor face doar in cazuri urgente!" Stiu ca asta este cel mai bine, sa o las sa Ma ajute, doar așa voi reuși sa fac ce mi-am propus! Se strecoară pe lângă mine, se apropie de birou, si semnează acea foaie, o împăturește și o baga in rucsacul ei. Se întoarce spre mine, și Ma întreabă cu un zâmbet uriaș pe fata.

,,Cine este primul pe lista?"

,,Anthony White!"

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum