16. Istoria se repetă?!

13.9K 614 7
                                    

Ma aflu la masa plină cu acele fete urate, înecate in diabolism și cu acele carcase numite femei. Nu neg, sunt superbe, una mai frumoasa ca cealalta, dar poti citi de pe fata lor ca au mintea mai mică decât cea a unei găini. La masa sunt diverse discuții despre ultimele noutăți din lumea ,,mondena", dar sunt prea ocupată sa aud ceva pentru ca ultimele cuvinte ale lui Mark și acum îmi răsuna in cap. Doamne, nu Ma interesează aceasta lume, nu vreau sa fiu părtașa, tot ce vreau este libertate. Iar acest lucru poate fi garantat de puterea pe care o are Mark. In plus, Black, nu este un bărbat ce poate fi iubit, și pentru asta o respect pe Alecsis. Nu stiu cum a rezistat lângă el, pentru ca eu, de fiecare data când e in preajma mea, deja îmi sap groapa. Sau poate doar cu mine este asta, poate doar cu mine nu se poate înțelege. Așa ca, vine întrebarea mea, cum sa-l fac eu sa se îndrăgostească de mine, și mai mult decât atât sa-i ofer iubirea mea?! Doamne, Mark, cateodata Ma întreb dacă tu observi cum vrem sa ne omoram unul pe altul?! De unde sa izvorasca iubirea asta?!
Sunt scoasă din gândurile mele de către bărbatul mexican ce a negociat cu Black, pentru arme, in noaptea aceea.

,,Pentru ca Anthony, din păcate, nu mai este printre noi, iar Black lipsește de la aceasta prima întâlnire chiar după moartea surpriza a lui White, ar trebui sa concluzionam ca Black este responsabil?" Întreabă Julio mai mult retoric, pentru ca el deja a tras concluzia: Black este vinovatul, și sper ca nu asta sa fie motivul pentru care a dispărut acel nemernic. ,,Viitoare doamna Cooper, după reprezentarea de data trecută, cred ca ne puteți raspunde chiar Dvs. la aceasta intrebare!" Spune iscoditor și jur ca îmi vine sa-l strâng de gât, toate privirile sunt îndreptate spre mine, iar eu intorc usor privirea spre Mark, acesta Ma încurajează dintr-o privire sa vorbesc. Trag aer in piept și incep sa-mi apar soțul.

,,Sigur ca pot raspunde!" Spun zâmbitoare și incep sa mut usor privirea spre fiecare membru, asta pentru a stabili încrederea. ,,Cred ca înainte de a aduce astfel de acuzații asupra numelui Cooper, ar trebui sa va faceți temele mai bine! In plus, ar trebui sa știți ca soțul meu..." Brusc privirea îmi cade pe cubanezul ce a participat data trecută la negociere, privirea sa Ma roagă parca sa nu dezvălui adevarul. Oh, Doamne! Pe bune, Black?! Cuba, și nu puteai spune?! Ii zâmbesc larg și continui ,,este plecat pentru a stabili câteva afaceri cu investitori pentru firma sa de imobiliare!" Stiu ca asta nu este o scuza prea buna, așa ca îmi scot asul din mâneca și îl arunc pe masa pentru a distrage atenția de la Black. ,,Dar nu mai bine ne-ați spune Dvs. de ce erați in New York?!" Toate privirile se intorc spre Julio, iar eu întorc capul spre Mark ce îmi zâmbește aprobator. Știam ca se va ajunge la asta, iar Mark m-a rugat sa gasesc ceva cu care sa distrag atenția. Iar aceasta informație pe care am descoperit-o atunci, înainte de atac, a fost foarte folositoare.

,,Ce doriți sa insinuați?" Ma întreabă încercând sa rămână calm, dar știe ca acum este vazut ca vinovatul pentru moartea subita a lui Anthony.

,,Absolut nimic! V-am adresat o intrebare la fel cum ați facut și Dvs.!" Rămân ferma pe poziții și ii aștept răspunsul. Mâinile i se strâng in pumni și îl văd cum abia se abține sa nu înceapă sa trântească masa din fata noastra.

,,Calomnii!" Spune și se uite in jurul sau pentru a câștiga credibilitate in fata zvonului lansat de mine. ,,Retrageți cuvintele!"

,,Atunci, va rog, sa nu mai aduceți nici Dvs. calomnii la adresa capului mafiei Americane!" Spun mândra de statul soțului meu, și adresez o ultima bomba. ,,Desigur, sa nu o mai faceți fara dovezi. Dar in schimb eu am adus dovezi!" Spun și scot pe masa un dosar cu informațiile legate de sederea mexicanului in New York. Toți rămân contrariați și incep a se uita peste foile aduse de mine. Ma așez la locul meu, și Ma uit la Mark. Se apropie de urechea mea și Ma felicită.

,,Ți-am zis ca esti demnă de familia mea!" Spune zâmbitor, iar eu ii întorc gestul.

,,Eu Ma duc sa fumez o tigara, la bar! O sa stau in raza ta vizuala!" Spun și acesta Ma aproba. Îmi cer scuze de la restul participanților, și Ma duc la bar, scot o tigara din pachet, dar nu gasesc bricheta. Jur ca aceasta bucata de plastic nu poate sta niciodata in jurul meu. O bricheta aprinsa mi se apropie de fata și înainte de a ajunge focul la tigara din gura mea, iau bricheta din mâna necunoscutului și îmi aprind singura tigara.

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum