12. Erupții vulcanice

14.2K 626 23
                                    

Ma trezesc din cauza căldurii excesive din camera, și dau sa Ma întorc pe cealalta parte, dar un corp greu nu Ma lasă sa Ma mișc, deschid speriata ochii și îmi întorc privirea spre partea dreapta, posesorul mâinii, doarme și acum dus. Și-a schimbat poziția de azi noapte, acum sta pe burta și cu o mâna sub cap, și cu cealalta pe mine. Încerc cu grija sa ii dau mâna la o parte, pentru ca este cea rănită. Dar acesta in loc sa își mute mâna, Ma înconjoară mai puternic, și își trece și un picior peste ale mele. Sunt captivă total sub el, așa ca îmi las capul sa cada pe perna. Întind mâna spre fruntea lui, și când Ma asigur ca are o temperatura normala, Ma las prada din nou somnului.


.
.
.


Un zgomot asurzitor ma face sa ma ridic in capul oaselor, iar scena din acea noapte mi se derulează din nou in cap. Încerc sa văd cine este cel ce a trântit usa, dar in camera e prea mult întuneric. O înjuratura ma face sa îmi întorc capul spre Black, ce și-a provocat durere atunci când și-a tras mâna de pe mine. Corpul necunoscutului se apropie de pat și un ras necontrolat ii scapă.

,,Dacă știam ca va trebuie o rana pentru a va apropia, te băteam de mult, Black!" Spune printre hohotele de ras Chase. Îmi dau câteva palme mintale pentru prostia pe care am facut-o azi noapte. Pe bune, Natasha?! Chiar nu puteai dormi in patul tau?! Ok, te-a luat somnul aici, dar de dimineata ce ai păzit, și nu ma minti ca nu ai vrut sa îl deranjezi! Ma mustra conștiința mea.

,,Se pare ca ați avut o noapte incendiara!" Se trezește același idiot sa vorbească, in timp ce privirea lui sta pe corpul meu acoperit doar de unul dintre tricourile lui Black. Acesta se uita mirat la mine, și in colțul gurii ii apare un zâmbet când îmi observa ținuta.

,,Daaa, nici nu poate fi altfel când faci febra de 40 de grade!" Încerc eu sa Ma apar, dar nimic din ce am facut nu Ma scuza pentru ca nu am părăsit  camera de dimineata. Rasul unui alt bărbat Ma face sa îmi întorc privirea spre usa, unde îl gasesc pe Mark, Extrem de amuzat de situatia noastra. Acum sunt de-a dreptul rușinată de toată aceasta situație.

,,Te aprob, Chase!"spune Mark, extrem de amuzat. ,,Să înțeleg ca așa lucrați voi împreuna!" Rade de noi, și jur ca obrajii mei sunt mai roșii decât roșiile. Black, își întoarce iscoditor privirea spre mine, și când vede rușinea de pe fata mea, îmi face primul bine de când ne-am cunoscut.

,,Măcar ne puteți lasă sa ne bucurăm de corpurile unul altuia in continuare!" Rectific, jumătate de bine. Cimpanzeu nesimtit, am stat toată noapte lângă tine pentru a-ți tine de grija, și tu ce faci?! Nerecunoscător ce esti. Imediat cum se eliberează camera, ma ridic din pat și o iau pe balcon pentru a ajunge in camera mea. Arunc tricoul de pe mine in coșul de rufe și îmi aduc aminte de a doua greseala pe care am facut-o azi noapte. Schimburile mele de aseară au rămas pe coșul de rufe din baia lui Black. De data asta îmi trag o palma reala pe frunte. Doamne, rămân fără pic de minte dacă mai stau mult cu bărbatul asta in casa. Iau din nou tricoul lui pe mine, și Ma îndrept spre camera lui, când descopăr ca nu se afla in camera, și nici apa de la baie nu se aude, semn ca nu este in dus, intru direct in baie pentru a-mi recupera hainele. Împing usa băii și la imaginea din fata rămân perplexă. Un Black gol pușca mi se arată in cale. Încerc sa par cât mai indiferenta, dar stiu ca al meu corp Ma da de gol. Îmi caut hainele pe coșul de rufe, dar nimic. Tresar la auzul vocii lui și Ma întorc rugându-mă sa aibă măcar un prosop pe el.

,,Le-am dus la spălat! Dacă vrei îți mai pot împrumuta câteva tricouri, pana ajunge Chris cu hainele tale!" Hainele mele?! Nu îmi spune ca ai facut, nemernic ce esti.

,,Ți-am dat eu voie sa îl trimiți sa umble prin apartamentul meu?!"

,,Dar eu ți-am dat voie sa îmi iei tricoul?!"

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum