48. Revederea

8.1K 440 25
                                    

Din perspectiva Natashei

Nu am crezut ca ziua in care va trebui sa ma întorc in Los Angeles va veni atât de repede. Și nu de asta sunt îngrijorată, pentru ca o vizita normala la L.A. ar fi fost ok, dar pentru ca trebuie sa plec pentru a tine o negociere pentru Black, mi se pare îngrijitor. Alec, persoana pe care am pregătit-o pentru a tine negocierile in locul meu, nu reușește sa ducă la bun sfârșit una dintre cele m-au importante licitații pe care le va avea vreodată corporația. Însuși, statul, pune la dispoziție o parte din țărmul Californiei. Și dacă pana acum, ceilalți adversari nu și-au arătat calitatile, acum cu siguranța vor scoate și ultimul as din mâneca pentru a câștiga un asemenea teren. Într-adevăr este foarte important, mai ales pentru Black. Iar eu nu pot pierde o astfel de provocare. Așa, ca voi alege sa ma prezint și sa cresc posibilitatea de a ma întâlni cu el.

Astfel, uite-ma acum, făcându-mi bagajele. Ayan încă nu a venit acasa de la grădinița. Și doar gândul la reacția lui ma face sa despachetez. Nu suporta sa plec de lângă el. Au fost foarte rare dațile in care am plecat de acasa. Pentru ca erau urgente, altminteri nu as fi putut pleca.

Când reușesc sa îmi termin bagajul, pe usa camerei mele intra Ayan urmat de Brad. Îmi sare in brațe și brusc se desprinde de mine atunci când îmi observa bagajul. Se uita la mine trist și ma întreabă.

,,Unde pleci?" Oricât de mult amvrut sa evit aceasta situație, sunt conștientă ca trebuie sa ii ofer un răspuns.

,,Am putina treaba și voi fi plecată trei zile!" Fata lui devine și mai trista, iar starea mea se inrautateste. Și așa nu voiam sa plec, acum e și mai rău.

,,Pot sa vin și eu cu tine?" Cuvintele lui îmi înrâutatesc starea, îmi este și așa teama ca voi da eu ochii cu Black, dar sa mai fie și Ayan. Cine știe ce ii mai năzare lui Black și cere custodia, sau orice altceva. Eu nu pot pune liniștea copilului meu sub semnul incertitudinii. Dar nici nu îl pot refuza fără motiv, căci nu m-ar lasă sa plec.

,,Nu se poate, pentru ca eu voi fi ocupată in toate cele trei zile, și nu are cine sa stea cu tine!" Spun hotărâtă și sigura ca l-am convins. Dar asta pana când Ayan deschide gura și ma blestem ca am făcut un copil așa deștept, păcat ca nu a moștenit asta de la tatal lui.

,,Unchiul Brad poate sa vina cu noi!" Pufăi și ii explic ca mai întâi trebui sa discutam cu Brad și apoi sa vedem, dacă este de acord putem pleca. Știu ca ma pot baza pe Brad ca va refuza, iar asta îmi va face viața mai ușoară. Băiatul meu sare din pat și se duce direct la Brad. Ii sare lui in brațe și începe sa ii vorbeasca. ,,Nu-i așa ca vi cu noi?" Bărbatul se încruntă mirat și întreabă unde. Ambii masculi așteaptă răspunsul din partea mea. Iar eu îl ofer rapid.

,,Los Angeles!" Privirea lui Brad devine una amuzata odată cu auzul locului și modul disperat in care ii fac semn sa zică nu. Acesta își muta privirea de la mien, la băiat și atunci realizez ce prostie am făcut. Brad nu îl poate refuza pe Ayan atunci când îl roagă ceva. Mare greșeala din partea mea.


.

.

.

Și uite așa, am ajuns sa urcam trei in avion. Ayan este extrem de fericit și simt ca nimic nu ii poate strica aceasta stare. Ii plac vacantele și mai ales cele unde este cald. La noi, in New York, este frig, aproape de gradul de inghet, mai ales acum in preajma sărbătorilor de iarna. Ce-i drept și mie îmi plac, și mi-ar plăcea și mai mult dacă Black nu ar fi in acel stat. Dar am vorbit și cu Brad despre asta. Cât eu voi fi la negociere, ei vor merge sa viziteze împrejurimile, iar bărbatul va avea grija sa nu dea peste soțul meu. Nu vreau sa îl ascund pe Ayan de el, dar Black poate fi atât de bipolar, iar eu nu vreau sa se trezească cu pretenții asupra custodiei. Ayan este încă mic și nu conștientizează prea bine ce se întâmpla. Și nu vreau sa intervină ceva care sa ii perturbe liniștea ori buna creștere.
Oftez, iar Brad observa asta și își pune mâna pe umărul pentru a ma încuraja. Mi-a fost aproape atunci când am avut nevoie și știe ce ma preocupa. Știe ca îmi este teama sa nu dau peste Black.

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum