26.Cunoastem adevarul?!

11.9K 568 15
                                    

Din perspectiva lui Black

Cele doua femei, ce ieri se omorau doar pentru ca trăiau pe aceeași planeta, astăzi se inteleg. Pot spune ca s-au aliat împotriva noastra. Natasha a fost un adevărat dezastru de când a aflat ca trebuie sa plecam, gura aceea sloboda nu i-a tacut pentru o secunda, iar asta este cel mai enervant lucru. Acum sunt una lângă alta in avion, și niciuna nu se uita la noi. Cu un motiv total neconcludent. Sunt supărate doar pentru ca au fost târâte in vacanta. Timp de 8 ore am stat muți in avion, aici referindu-ma la mine și Natasha. Chase și Jessica, s-au retras la un moment dat sa discute. Am încercat sa incep diverse conversații cu ea, dar aceasta pur și simplu Ma ignora, preferând sa privească norii decât sa Ma privească pe mine. M-am asezat pe scaunul de lângă ea, cu speranța ca Ma va baga in seama. Cu toate ca mi-a simțit prezenta in stânga ei, nici nu Ma baga in seama. I-am atins incet umărul, iar aceasta nu a trădat niciun gest.

,,Natasha, vreau sa vorbim!" Spun pentru a fi băgat in seama, dar aceasta in continuare privește pe geam. ,,Natasha, vrei sau nu, o data tot va trebui sa vorbim, și ar fi bine ca asta sa se intample acum." Ridica din umeri și se ridica de pe scaun pentru a se duce pe un altul. Acolo unde nu o deranjează prezenta mea. Oftez resemnat pentru ca nu am starea necesară pentru a Ma certa cu ea. Incep sa privesc si eu spre acei nori interesanți cu gândul de a mai scapa de plictiseala.
Natasha a fost atât de dificila in ultimul timp, de la nunta ne-am certat mai mereu, din cauza faptului ca nu reușeam sa ne suprapunem programul. Eu am ales sa merg mai mult la sediu, doar pentru ca nu pot sta linistit in casa lângă ea, iar aceasta s-a facut clar înțeleasă ca nu va exista nimic intre noi pana nu dispare Alecsis. Doar ca Alecsis nu va dispărea niciodata, pentru mine a însemnat mai mult decât o iubita, viitoare soție. Pentru a mine a fost persoana ce Ma ducea departe de realitate, și într-adevăr, am pierdut mult din cauza asta, dar era un vis frumos. In timp ce aceasta ființa îngrozitor de schimbătoare, ma ridica la cer apoi, in mai putin de o secunda, Ma tranteste cu fundul de pământ. Este atâta de diferită ca și temperament, de la faptul ca nu își poate tine gura închisă, pana la modul in care te face sa uiti ca ai fost supărat pe ea. Are focul acela din privire ce nu ma lasă sa dorm nopțile. Iar maturitatea ei este departe de tot ce a însemnat vreodata Alecsis pentru mine, ma face sa ma îndrăgostesc de ea! La dracu, asta nu se va întâmpla!

Suntem atenționați ca aterizam și astfel ies și eu din gândurile mele negre cu acea nebuna.
Aterizăm rapid și fără prea mari probleme și Ma ridic de pe scaunul meu pentru a iesi din avion. Chase și Jessica deja au ieșit, destul de suparati. Imi întorc capul spre Natasha, ce doarme dusă, cum sa nu te trezești nici la semnalul acela enervant. Ma apropii de ea, si ii zgâlțâi usor umărul pentru a o trezi, dar fără succes. O ridic usor, in brațele mele, de pe scaun, și cobor cu ea treptele avionului, o urc in mașina închiriată de mine, pe bancheta din spate. Urc la volan și conduc după Chase spre vila pe care am inchiriat-o aici, in Costa Rica. Natasha nu s-a trezit nici pentru o secunda din somnul ei, Ba mai mult chiar și când am dus-o in dormitorul nostru nu a schițat niciun gest. Seara s-a lăsat iar aceasta nu s-a trezit.

Sunt in sufragerie alături de Jessica și Chase, iar frumoasa Natasha își face apariția somnoroasa, schimbată doar intr-un maieu și o pereche de pantaloni scurti. Fata adormita și parul ciufulit o fac sa arate ca o adevarata nevasta, măcar am aflat un lucru, e sexi și măritată. Se aseaza pe canapea lângă noi și casca obosita. Nu ți-a ajuns somnul, papusa?!

,,Buna dimineata, raza de soare! O cafea?" Își da ochii peste cap enervată de gestul meu, și se întoarce nervoasa spre mine.

,,Sigur, sa fie decafeinizata, 2 lingurițe de zahar, și nu uita, nu folosi apa de la robinet!" Spune femeia dorind sa Ma enerveze atât de rau. Ma uit urat la ea și zâmbește nevinovata. Mor de gropița aceea făcută in obrazul ei perfect.

,,Un sendviș, ceva?" Întreb la fel de ironic, iar zâmbetul ei se mărește mai mult, evidențiind dantura perfecta.

,,Da, șunca fără grăsimi, și cașcaval fără lactoza. Atât pentru moment! Multumesc!" Aproape ca sar la gâtul ei, iar Chase și Jessica ce privesc scena ca la cinema, nu Ma ajuta sa Ma liniștesc.

,,Așa fac mereu?" Întreabă Jessica amuzata, iar prietenul meu aproba din cap. ,,Începe sa îmi placa de Natasha!" Spune aceasta zâmbitoare, iar eu ii arunc o privire mai urâta. Soția mea prea iubita, ii zâmbește iscoditor Jessicăi, și parca își spun ceva din priviri. După ce își termina runda de priviri mult prea ciudata pentru mine și Chase, Natasha începe sa vorbească.

,,Și in ce problema ați mai intrat?" Chase se uita la mine, in așteptarea unui răspuns, dar as prefer sa tac, deoarece nu am pregătit nici o scuza pentru asta.

,,Cu japonezul, avem o mică problema, și trebuie sa părem dispăruți pentru moment!" Aceasta doar aproba și se ridica de pe canapea, îndreptându-se spre dormitor. Pornesc in urma ei, pentru ca are de dat niste explicații cu privire la ultime zile. Închid usa in urma mea, iar aceasta se uita strâmb la mine.

,,Nu am nevoie de ajutor la dus!" Zambesc pervers și Ma apropii de ea. Aceasta rămâne in același loc, dorind sa afle la ce Ma gandesc.

,,Esti sigura? De ajutor sa ajungi pana in camera ai avut nevoie!" Spun și o trag mai aproape de mine. Nu se îndepărtează, din contra o simt apropriindu-se de mine. Are același zâmbet nevinovat pe fata și doar un singur lucru Ma face sa nu o trag acum in pat și sa o fac a mea. Ii respect decizia, nici eu nu m-as culca cu ea, dacă numele lui ar fi scris pe corpul ei. Oftez usor și ii dau drumul, aceasta se uita nedumerită la mine pentru o secunda, apoi ridica din umeri și pornește spre baie. Alecsis, cât timp îmi vei mai bântui prezentul?! Ma trântesc pe pat și singurul lucru pe care mi-l mai amintesc înainte de a Ma lua somnul este usa băii deschizându-se, dar am fost atât de obosit încât nu am mai putut deschide ochii.

.
.
.

Am deschis ochii din cauza luminii excesive ce intra in camera, iar parfumul femeii ce doarme lipita de corpul meu Ma înnebunește. O trag spre mine, iar aceasta se foiește puțin începând sa vorbească in somn.

,,Nu....De...ce...l-ați... omorât?! Laaaasaaa-Maa....măcar laaasaaa-Ma saa-l planggg..." pe cine sa plângi iubita mea?! Și cine sa te lase?! Stiu ca aceasta m-a mințit in legătura cu trecutul ei, dar asta este departe de gândurile mele. Ce îmi ascunzi, Natasha?!

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum