19#

3.3K 216 52
                                    

Vzbudila mě hádka, kterou provozovali dva muži a oba dva jsem poznala podle hlasu.

Podívala jsem se na hodiny, které ukazovali jedenáct večer. Nemohla jsem uvěřit, že tady ještě Fury je.

Protřela jsem si oči a oblékla si něco pohodlnějšího, abych mohla poté znovu zalehnout. Vzala jsem si kraťásky a tílko, které leželo ve skříni. Vlasy jsem si dala do drdolu a koukla se do zrcadla.

"Docela fajne." Pochválila jsem se. A vydala jsem se bez hůlek pro kung-fu pandu pryč.

Musela jsem opatrně došlapovat, abych nehodila profesionální držkopád. Hlasy vedly z místnosti, kde jsem ještě neměla čas jít.

"To snad nemyslíte vážně Fury, posloucháte mě vůbec?!" Řval Tony, zřejmě na Furyho.

"Jistěže Starku, ale jak už jsem řekl. Nikdo jiný nemá čas, buď mají misi, nebo ho už na starost měli. Teď je řada na vás." Mluvil v klidu Fury.

Vešla jsem nepozorovaně do místnosti. Byl to obývák a kuchyně.... No to snad ne!

Já jak blbec šla předtím dolů do kuchyně, abych se najedla, přitom je to celou dobu na stejném místě. Protočila jsem očima a vydala se k ledničce.

Nalila jsem si do skleničky mléko, a sedla si na kuchyňskou desku. Očima jsem zabloudila ke gauči, ke kterému mě to nějakým způsobem táhlo. Byl to spíše zvláštní pocit, ale jakmile jsem spatřila Lokiho, znuděně sedícího na gauči. A koukající se přímo na mě, pochopila jsem.

Kousek od něj seděli agenti, kteří vypadali, že každou chvíli usnou. A já jim vůbec nezáviděla. To je nemohli alespoň nechat vyspat?

"Eli, co tady děláš?" Promluvil na mě Tony, který si mě už zřejmě všimnul.

"Kvůli vašemu řevu se nedá spát.... A mimochodem, kvůli čemu tady řvete na celý barák?" Napila jsem se znovu ze své skleničky.

"Fury chce, abych hlídal tohodle muflona!" Ukázal vztekle na Lokiho, který se nad tím oslovením zamračil.
"A Fury zřejmě nechápe mnoho věcí." Zamračil se na Furyho.

"Už jsem vám to Starku vysvětloval!" Ohradil se na něj Fury. "A nehodlám to měnit, vaše dcera vypadá v kondici, takže nevidím jediný důvod." Pozvedla jsem obočí.

"Já nehodlám rušit dovolenou!" Zase jsem neexistovala, jen oni a jejich výmluvy a názory.

"V tom případě berete Lokiho sebou." Tonymu tímto vyrazil dech. Vlastně nám všem.

"Tak heleďte, jelikož vaše hádka nebere konce, tak buďte tak ohleduplní a nechte je spát." Ukázala jsem na ně. Chvíli mě pozorovali, ale poté se pustili do další hádky.

Protočila jsem očima a seskočila na svou zdravou nohu. Vlezla jsem do ledničky, kde kupodivu bylo dost kafe. A proto jsem jich několik vyndala. A rozešla se k -skoro- spícím agentům. Každýmu jsem jedno kafe podala, aby tu neusli a jejich šéf jim nedal bídu.

Všichni poděkovali, buď slovy a nebo kývnutím. "Chceš taky?" Zeptala jsem se překvapeného Lokiho, který to hned samozřejmě zamaskoval.

"Pokud nedostanu další facku." Ušklíbl se.

"To si ještě rozmyslím, ber nebo nech." Držela jsem kafe ve vzduchu.

Nakonec si ho tedy vzal. A k velkému překvapení ani nepoděkoval, jak překvapivé, že?

Těm dvoum jsem radši kafe nedávala, jinak by se to protáhlo. A to nikdo nechce.

"Tony, běž spát!" Přišla rozespalá Pepper. "Vždyť je skoro půl dvanácté!"

"Pepper, teď něco řešíme." Otočil se na ní Tony, ale jen na chvíli, dokud se neotočil zpátky k jeho hlavnímu problémů. Momentálně Furymu.

"Anthony Starku! Okamžitě běž spát, nikoho vaše hádky, které připomínají pár nezajímá. A tímto to ukončuju!" Máchala rukama Pepper, ale kupodivu nebyla ani trošku rozespalá, což ještě před malou chvílí ano.

Popravdě jsem tohle od ní nečekala, ale na Tonym musí mít pevnou ruku. Stejně jako já, ale mě nic nezajímá. Jsem puberťák, i když trošku větší. Všechno mám u zadní části.... Teda u prdele. Málem jsem začala být slušná. Panebože! Já začínám být Captain America.

Všichni na Pepper koukali, než znovu promluvila. "Ihned!" Ukázala směrem k ložnici. Pravděpodobně.

"Dokonce si probudil i Elis!" Zamračila se na Tonyho.

"Já mám často noční vycházky." Zastala jsem se Tonyho.

S Furym prohodili ještě několik slov, ale nakonec stejně vyhrál Fury. Loki tu zůstává.

Z čehož jsem nebyla nadšená.

Fury s ostatními agenty, přičemž jednoho nenápadně budili odešli. A zůstala jsem tu pouze já, Loki, Tony a Pepper. "Jdem spát... Eli doveď ho do jeho pokoje, nebo ho zabiju...." Procedil skrz zuby. "Zkus zdrhnout či něco rozbít a piš si, že si to odpykáš. A mimochodem..." Odešel k nějakému šuplíku.

Pak k Lokimu, kterému na nohu připnul nějaký náramek. Loki se znechuceně ušklíbl, že se ho vůbec někdo jako on dotýká. Tony se s úsměvem na tváři zvedl. "Pojištění."

Následně podal mně, Pepper čudlík a jeden si nechal u sebe. "Když to zmáčknete, dostane šok, takže pokud něco bude dělat, a nebo se pokusí utéct, dostane tou věcičkou bolest do těla.... A pokud se budu nudit..." Nechal větu nedokončenou a s úsměvem koukal na Lokiho.

🌚Anakondy a anakonďátka. Doufám, že se vám další kapitola líbila. A mějte se krásně. 💞

Až na úplné dno. {Dokončeno}Where stories live. Discover now