Epilog

3.1K 222 90
                                    

Co se dělo po smrti dívky, která měla celý život před sebou?

Tonyho její smrt úplně odrovnala, dával si její smrt za vinu. Celé noci nespal, což bylo příčinou jeho pytlů pod očima, které byly samým pláčem oteklé a červené.

Všech se její smrt hodně dotkla, nikdo tomu nemohl uvěřit. Každý nad její ztrátou truchlil, dokonce i náš oblíbený černoušek s páskou přes oko.

Každý si přál vrátit čas. Zastavit to dříve, než to celé začalo. A nejvíce bůh lží, který po jejím skoku stál a ani se nehnul. Nechal se doprovodně odvést. A dokonce by si přál, aby ho shodili za ní.

"Obětovala se.... Zachránila všechny." Pronesla rusovláska, která za celou dobu jediná promluvila.

Bůh lží se po zavření do cely dostal pryč. Samota ho tížila více, než kdy jindy. A v hlavě slýchával hlasy. Zbláznil jsem se. Řekl si v duchu. A prohrábl si své potem slepené vlasy. Nikdy si nemyslel, že by se zamiloval do nějaké dívky, která mu svět obrátí vzhůru nohama. A už vůbec ne, že to bude dívka z Midgardu, kterým tak moc pohrdal. Než potkal jí.
Byla světlo, v jeho zničeném životě. To světlo se ale bohužel rozsvítilo a následně zhaslo. A to jeho chybou.

Nehodlal dál žít život. A už vůbec ne po boku svého oblíbeného bratra. A celé dny trávit zavřený někde v cele, kde si na něj budou ukazovat. Nechtěl už dál žít, proto se rozhodl skončit. Skončit se životem. "Jdu za tebou lásko.... Na úplné dno."

.....

A takto skončil můj příběh. Nikdy bych nevěřila, že se tohle v mém krátkém životě stane, ale stalo. A já toho popravdě nelituji. Měla jsem milující rodinu, která i nadále bude zachraňovat lidské životy a nejen to.

Možná se ptáte, jestli bych vrátila čas, kdyby to šlo. A odpověď zní -Ne. Vždy jsem žila naplno, ačkoliv se to možná nezdálo. Nelituji žádné chvíle, i přestože nebyli úplně šťastné.

"Odpusť lásko." Přitáhl si mě k sobě. Zády jsem narazila do jeho hrudi. A nechala se políbit na krk, kde se odrážel jeho příjemný dech.

"Jestli takhle vypadá pád na dno, tak každý den skočím znovu." Usmála jsem se a přitiskla jsem se na jeho rty.

Možná sním, možná je to nebe, či co. Ale co vím jistě, že tu chci zůstat.


Tak toto je úplný konec této knížky. 😶 Snad se vám líbila. 💞 A já vám děkuji, znovu.... Protože vy si to zasloužíte! ❤️ Ta vaše podpora, kterou mi dáváte. 🤤💓 Awww...

Nevím, jestli bude další knížka o Avengers (Lokim), Harry Potterovi (Draco), či Detroit become human (Connor). 🍀😊

No... Ještě uvidím. ❤️🌚 Ale nebude to hned, takže nějakou chvilku budete muset čekat, než zase začnu vydávat. 🍀

Kdo zůstal do konce. Děkuji. 💞
Kdo mě podporoval. Děkuji.💞
Prostě.... Děkuji! 💓

Zdarec anakondy.

Až na úplné dno. {Dokončeno}Where stories live. Discover now